![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
saygı duyuyorum gençlere yöneliyoruz deniliniyor fakat geçen dönemde genç sıfatıyla alınan yada oynatılan oyuncular şuan ptt ye gönderildi belki daha alt liglere...örnek istiyorsanız fatih kıran ,aykut ve daha ismini anımsayamadığım gençler.genç transfer yapılsın derken sadece yaşına bakılarak değil birazda kumaşına bakılmasını söylüyoruz bilmiyorum yanlışmı.11 tane genç alınsın oynatılsın demiyoruz kumaşı iyi olan 2 tane iyi oyuncu alındımı bir sezonda bu bizim takıma yeter.
|
geçen sezon arasında forvet transferi yapılmadı forvete aatif koyuldu,takımımızın hali içler acısıydı allahtan imdada utaka yetişti yoksa 5. sıra bile hayal olurdu bu bir gerçek...şimdiyse transferde kalede sıkıntı var diyoruz kalecimiz ortada yok ama unutmayalım utaka mucizesi gibi bir şey olmayacak bu sefer !!ara dönemde yönetim zamanın ve oyuncu sayısının kısıtlı olduğunu bahane olarak göstermişti şimdi bunu bahane ederse komik olur...lafın kısası bahanede kalmadı yine hata yaptık geç kaldık bakalım bu sefer kim neyi kimi suçlayacak !!!
|
kaleci almak lazım yoksa vahim halimiz
|
2014 yilinin temmuz ayinin 10. Gununde yani cok gec degil 1 bucuk ay kadar once transferlerimiz 10 gune kadar netlesecektir diyen yoneticilerimiz bu konu hakkinda aciklama yapacak mi acaba .ne yalan soyleyim burada transfer diyen arkadaslara bekleyelim sabredelim diyordum ama cok yanilmisim aslinda biliyoduk icten ice yine transferlerin son gune kadar kalacagini ama fakirin ekmegi umut misali bekledik iste. Bundan sonrada alinan oyuncularinda cok fazla faydali olacaginida dusunmuyorum ama hadi hayirlisi
|
Kalede sorun olacağını bile bile kaleci almiyorlsr bu kadarmi kör yyöneticilerimiz bakanımız az paraya kiyin bu nasil istr arkadaş
|
ne olursa olsun kaleci ve orta saha alınacak ancak bu saatten sonra nasıl bir adam gelir tam bir muamma
|
Transfer Döneminin bitmesine son 6 gün kaldi herhalde bakalim kimler gelecek bu son günlerde :confused::confused::confused::confused:
|
[QUOTE=mustafa_kavak58;917857]Transfer Döneminin bitmesine son 6 gün kaldi herhalde bakalim kimler gelecek bu son günlerde :confused::confused::confused::confused:[/QUOTE]
Karagöz ile Hacivat, Hatta Dümbüllü İsmail'de gelirse bir sezon boyunca gülmekten yana sıkıntımız olmaz.. Sinirden güleriz yanlış anlamayın sakın ha arkadaşlar.. |
Kaleci sart gardaas
|
hani Transfer?
Aydin? Kaleci? Forvet? Ben en az 2 Transfer istiyorum. Roberto duy sesimi! |
[QUOTE=Casanova Rasit;917865]hani Transfer?
Aydin? Kaleci? Forvet? Ben en az 2 Transfer istiyorum. Roberto duy sesimi![/QUOTE] Kardes su an forvet de 5 oyuncumuz var bence daha fazla kadroya sisirmezler. Aydin ve kaleci olabilir |
[B]her an sürprizler olabilir.... ;)[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;917871][B]her an sürprizler olabilir.... ;)[/B][/QUOTE]
Insallah abi, senin yazdigini gorunce insan umutlaniyor. Sagolasin :) :) |
sonunda sesın çıktı abı.sımdı ıçım rahatladı valla.ınsallah ıyi bı kalecı alınır yoksa messıyıde alsak para etmez |
bizim yönetimin yaptigi her transfer sürpriz zaten bütün transferlere sasiriyoruz !!!! |
Dogu bey ! Tüyo veresene :D
|
Olsun artık abi 5 gün kaldı :mad: |
ronaldinho gelirse büyük süpriz olur .. :D
|
Agzina saglik abi tam zamaninda yetistin millet bikmisti yazilarimdan. Boylece artik borsey yazmam :D :D :D :D |
Bekledıgımıze deger ınsallah
|
Volkan büyük ceza alacak büyük ihtimalle bu yüzden Fenerbahçe Ertuğrul'u bize vermeyebilir.
|
Ne zaman süpriz transfer beklesek heves kursakta kaliyor..da costa , atif, burhan gibi futbolcularimiz supriz olarak gelmemisti hatirlarsak..ben supriz beklemekten usandim .. Cok şukur takimdan şu an cok memnunum kaleci ve orta saha hariç..surpriz dedinmi aklima yildiz futbolcu geliyor benim,ben adam akilli bir kaleci ve orta sahaya adem ve kadirden iyi bir futbolcu bekliyorum..$a$ırtt be yonetim sürprizlerle!!! :D
|
Beklenen sürprizle ilgili bir iddia
"Sivasspor Fenerbahçeden Kaleci Ertuğrul. Bursaspordan Aydin Karabulut , Atheltico Minero'dan Ronaldhinho ve Spartak Moskovadan Serdar Taşçi 'yi Transfer etmek istiyor." |
[QUOTE=arasan58;917919]Beklenen sürprizle ilgili bir iddia
"Sivasspor Fenerbahçeden Kaleci Ertuğrul. Bursaspordan Aydin Karabulut , Atheltico Minero'dan Ronaldhinho ve Spartak Moskovadan Serdar Taşçi 'yi Transfer etmek istiyor."[/QUOTE] kaynak varmı kardeşim acaba |
[QUOTE=arasan58;917919]Beklenen sürprizle ilgili bir iddia
"Sivasspor Fenerbahçeden Kaleci Ertuğrul. Bursaspordan Aydin Karabulut , Atheltico Minero'dan Ronaldhinho ve Spartak Moskovadan Serdar Taşçi 'yi Transfer etmek istiyor."[/QUOTE] Ertuğrul ve Aydın zaten herkesin bildiği oyuncular bunların gelmesi süpriz olmaz, Serdar taşcı ilk defa adı geçiyor harbi süpriz olur, ronaldinho minerodan kovulalı çok oluyor ne avrupada ne brezilyada hiç bir kulüple de anlaşamadı son çare olarak gelirse sivasa yönetim büyük bomba patlatmış olur ve 10bin kombineyi bir haftada satar :) |
Arkadaslar Sivassporumuz AC Milan da 3. kaleci Gabriel ile ilgileniyor. Oyuncu 21 yasinda ve brezilya uyruklu ve boyu 1.93 ayrica piyasa degeri 1,3 milyon € .
Bence cok iyi olur. Kaynak : Sky |
[QUOTE=mrhgnr58;917928]Arkadaslar Sivassporumuz AC Milan da 3. kaleci Gabriel ile ilgileniyor. Oyuncu 21 yasinda ve brezilya uyruklu ve boyu 1.93 ayrica piyasa degeri 1,3 milyon € .
Bence cok iyi olur. Kaynak : Sky[/QUOTE] Doğru duyum... Ayrıca bir Arkadaşımız Atletico Mg. den Ronaldinho demiş ama çok sallamış. Atletico Mg. dööl Amerikaya MLS ligine gitti o herif... :D |
aydınla kesın olarak anlaşılmış
|
[B]italya liginden rafael adimda kaleciyle ilgileniyormus yonetim carlos soyledi.[/B] galibacyapilan hicbir transferi carlos istemedi yonetim kendi kafasina gore almis hepsini bunu hazirlik maclari ve cumhuriyt kupasnda yeni oyunculardn sadece berk ve chrisantusu oynatmasndan anlayabilrz yani carlos transferlerdn memnn degil anlasilan.[I][/I]
|
Bulgar kaleci Vladislav Stoyanov ve Aydın karabulut hayırlı olsun Brezilyalı ön libero yolda...
|
[QUOTE=samettt;917956]Bulgar kaleci Vladislav Stoyanov ve Aydın karabulut hayırlı olsun Brezilyalı ön libero yolda...[/QUOTE]
Kaynak: Abdullah Yigit |
[QUOTE=legolass;917946][B]italya liginden rafael adimda kaleciyle ilgileniyormus yonetim carlos soyledi.[/B] galibacyapilan hicbir transferi carlos istemedi yonetim kendi kafasina gore almis hepsini bunu hazirlik maclari ve cumhuriyt kupasnda yeni oyunculardn sadece berk ve chrisantusu oynatmasndan anlayabilrz yani carlos transferlerdn memnn degil anlasilan.[I][/I][/QUOTE]
Kardeşim sen rafael diyorsun, biri milanın 3.kaleci gabriel diyor, başka biri ise Vıladıslav stoyanov diyor. Bunlardan birinin alınacağını varsayarak bu bilgi kirliliğinin kaynağı kim acaba :confused::confused::confused: |
[B][I]Transferleri 10 Haziran'dan beri sabırla bekliyoruz, transferin bitmesine 5 Gün kaldı, bu demektirki, 5 Gün daha ümitle bekleyiş sayın taraftar.[/I][/B]
|
[B]aydının geri dönme ihtimalinin olduğunu ve yabancı kaleciye dönülebileceğini yazmıştım..brezilyalı ön libero ile de anlaşılmak üzere...[/B]
|
aydin bizden belese gitti simdi bonservis parasi verip alacagz saka gibi
|
Eğer kesin bittiyse transferler hayırlı olsun. Aydın ve bulgar kaleci güzel transfer
|
Stoyonov ve Aydın Sivassporda....
|
[QUOTE=DOGU_BEY;917962][B]aydının geri dönme ihtimalinin olduğunu ve yabancı kaleciye dönülebileceğini yazmıştım..brezilyalı ön libero ile de anlaşılmak üzere...[/B][/QUOTE]
Brezilyalı ön libero için Rene ismi geçmişti usta Aydın'ın ihtimali %60 demiştin kaça çıktı acaba kaleci isminde bilgi kirliliği değil de hangi isim ön planda?... Ön libero seni heyecanlırdı mı? teşekkürler... |
[B][QUOTE=ozledımeskıyı;917966]Brezilyalı ön libero için Rene ismi geçmişti usta Aydın'ın ihtimali %60 demiştin kaça çıktı acaba kaleci isminde bilgi kirliliği değil de hangi isim ön planda?...
Ön libero seni heyecanlırdı mı? teşekkürler...[/QUOTE] aydın yüzde 90 bitti...yabancı kalecinin de balkanlardan gelme ihitmali yüksek[/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;917967][B]
aydın yüzde 90 bitti...yabancı kalecinin de balkanlardan gelme ihitmali yüksek[/B][/QUOTE] yani stoyanov sivasta |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:57. |