![]() |
--->: HOŞGELDİNİZ...
merhabalar ben istanbuldan abbas aranıza yeni katıldım.
herkese seviyeli dostca formlar dilegiyle |
[B][COLOR="Red"]hoş geldiniz inş sitede gzl vakit geçirirsiniz umurız sivasspora her zaman destek olursunuz...!!!!![/COLOR][/B]
|
Sivasspor Spor Simililer in kann
|
Herkese merhaba ben Bartın'dan Yasemin siteniz gerçekten çok güzel.Sİvasspor'a başarılar diliyorum. Bütün Yiğidolara selamlar...
|
Aramıza hg Yasemin iyi dileklerin için çok tşkler Bartın'a slmlar...
|
-->: --->: HOŞGELDİNİZ...
[B][QUOTE=nariel;337815]Herkese merhaba ben Bartın'dan Yasemin siteniz gerçekten çok güzel.Sİvasspor'a başarılar diliyorum. Bütün Yiğidolara selamlar...[/QUOTE]
Turkiyenin 4 bir tarafindan ve bunun yaninda dunyanin her yerinden uyelerimiz var sivasli olsun olmasin:) Bizle olan herkese tesekkurler.. Hosgeldiniz aramiza sitemizde keyifli dakikalar diliyorum...[/B] |
[B][I]merhaba benim adım alpay sivasın mimar sinan mah. de oturuyorum
çok güzel bir site inş. sivasspor 1. bu sene [/I][/B] |
Bendeniz Deniz
[B][COLOR="Olive"][I]Selamlar ;[/I][/COLOR][/B]
[B][I][COLOR="Olive"]Öncelikle çok değerli-kıymetli [url]www.sivasspor.com[/url] yöneticimiz Rüştü bey olmak üzere/yetkili-sorumlu personel ve tüm üyelerine sevgi-saygı ve selamlarımı sunar,merhaba derim !..Nasılsınız ? Bu güzel hoş-şık,muhteşem değerli-saygın-seviyeli--pozitif yaklaşım ve renkli bakış açıları ile siteyi mükemmel dizayn ederek hizmete sunan ve emeği geçen herkesi yürekten-candan kutlar,tebrik ederim. Bendeniz Atakan DENİZ olarak; bu güzide güzel sitemizde bundan sonra aranızda olmanın mutluluğu-heyecanı ile birlikte sizlerle kaynaşma-tanışma,yararlı paylaşım-katkı ve güzel mesajlarla büyük zevk-haz alarak hoş-eğlenceli vakit geçireceğimin sevincini yaşamaktayım.Bu güzel duygu-düşüncelerimle birlikte,günlerinizin bir ay ışığı kadar parlak,güneş ışınları gibi berrak olmasını temenni eder,hepimize ve Sivasspor'a şampiyonluk maratonunda sonsuz başarılar dilerim. Saygılarımla... DENİZEVİ Emekli Hava Subayı[/COLOR][/I][/B] [CENTER][B][COLOR=red][I]ATA-TÜRK/ÇE ve DİL SEVDALISI[/I][/COLOR][/B] [B][I][COLOR=olive]Sessizliğim asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye !.. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye !.. [/COLOR][/I][/B] [IMG]http://img227.imageshack.us/img227/5518/hareketluaksperf15aia4.gif[/IMG] [IMG]http://s.azbuz.com/uploads/images/44/64/5000000004464499.gif[/IMG][IMG]http://www.turkyildizlari.hvkk.mil.tr/images/movie.gif[/IMG][IMG]http://s.azbuz.com/uploads/images/44/64/5000000004464499.gif[/IMG][/CENTER] |
SELAM AKEYKUM
MERHABALAR HERKESE |
-->: HOŞGELDİNİZ...
yeni gelen tüm arkadaşlarımız, hoş gelmişler :)
|
TANIŞMA VE YORUM
BEN SİVASLIYIM AYNI ZAMANDA SİVASTA İKAMET EDEN BİR HEMŞERİNİZ OLARAK SİVASLI OLUP SİVASIN DIŞINDA SİVASSPORA DESTEKLERİNİ EKSİLTMEYEN TÜM HEMŞERİLERİMİN ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM...
İYİ VARSINIZ.....İYİKİ VARSIN SİVASSPOR.... [URL=http://img155.imageshack.us/my.php?image=mbildbi1qj3.jpg][IMG]http://img155.imageshack.us/img155/8005/mbildbi1qj3.th.jpg[/IMG][/URL] |
üye sayımız 40.000e dayandı!
ne mutlu bize ki bu kadar insanı bu sitede buluşturabiliyoruz. yeni üye arkadaslarımıza tekrar hoşgeldiniz diyorum... |
-->: HOŞGELDİNİZ...
[B]Sitemize Yeni üye olan arkadaşlar aramıza Hoşgeldiniz.!
Umarım sitemizi beğenirsiniz, bol muhabbetler ve güzel dostluklar bizi bekliyor[/B] |
ben ali annemin ve babamın memur olmasından dolayı vanda yaşıyorum 18 yaşındayım bateristlik yapıyorum böyle güzel bir siteyi bizlere bahşettiğiniz için tşk ederiyorum.
|
Yeniler hosgeldiniz sefa getridiniz. Sizleride aramizda görmektek cok menmun olduk dostlar.
|
Site Üyesine Teşekkür
Siteye kayıtlı üyelerinizden birisi sayesinde memleketimi cok sevdim sivassporu cok sevdim sivas halkını cok sevdim istanbuldaki duzenimi bozup sivasa yerlesmeyi dusunuyorum bunun icin cok ugrasıyorum sivasta isyeri acmaya calısıyorum insallah olur o simdi bende degil ama canı saolsun diyorum bu site olaylarına pek sıcak bakmazdım ama bu sayede memleketime baglandım ona burdan tesekkür ediyorum yakında ilelebet sivastayım yorum beklemiyorum
|
--->: Site Üyesine Teşekkür
Hayırlısı olur inşallah kardeş.Walla benimde okul bitsin ilk işim sivasa gitmek gözünü seveyim memleketimin bi türlü ısınamadım sivas dışında herhangi bi yere.İnşallah diğer hemşehrilerimizde gelir gelmeselerde istanbula yaptıkları yada başka bi yere yaptıkları yatırımların en azından onda birini sivasa yaparlarda gitmeyi düşünenlerde gitmez yurtlarında kalırlar.Hoş çoğu sivaslıda bi türlü sevmiyor güzelim sultan şehrimi ama eeeeeeee herkesin keyfi başka kimi sahil güneşinden tat alıyor kimide bizim gibi tezekte patates közleyip dağda karamuk yemekten.Kurban olayım tamda haziran geliyor etrafı güzel kokulu mor çiçekler kaplamıştır.Gözümde tütüyorsun sivasım..
|
sivas gibisi yok köftesini özledim :D :D
|
[B][COLOR="Blue"]ÖZLENMEZ Mİ?
YAZIN ÜŞÜMEYİ,SICAK ÇERMİĞİNDE ÇİMMEYİ, KIZILIRMAĞINDA YÜZMEYİ, ETLEKMEK YEMEYİ,PİDE ARASI KÖFTEYİ, HELE O MİS GİBİ DÖNERİ, KATMERİ,MUMBARI,ÇÖREĞİ, MADIMAĞI,CIRTLANI,İÇLİ KÖFTEYİ, SAYMAKLA BİTMEZ DAHA NELERİ NELERİ...[/COLOR][/B] |
etliekmek diyorum başka da bişi demiyorum..
istanbulda da yapıyolar ama sivas daki gibi olmuyo.. :( |
[B]SİVASIM BENİM GÜZEL SİVASIM TOPRAĞININ BİR TANESİNE DEĞİŞMEM HİÇ BİR MEMLEKETE BU ŞEHRİN KIYMETİNİ BİLELİM EMEKLİ OLAYIM İLK İŞİM SİVASA TAŞINMAK...[/B]
|
[B]bende sivas gürünlym... aranızda olamktan mutluyum izmirde yaşıo qtahyada okuyorum... herse slm... [/B]
|
Sitemize yeni üye olan arkadaşlara hoş vakitler dileğiyle
|
GARDAŞLARIMA SELAMLAR
GARDAŞ SEN SİVASIN NERESİNDENSİN? Dur gardaş! Bir selam ver geç, dostuna Yabancı değilsin, bizim eldensin Endamın gururun bize benziyor Yiğidin harman olduğu yerdensin ------ Sivaslısın gardaş tanıdım seni Neredensin söyle gardaş ilçeni? Bilirim ben Sivasımdan göçeni Gardaş, sen Sivas’ın neresindensin? ------ Demirim, çeliğim sana emanet Yiğitlik var serde , etmezsin minnet Çalışkan, hatırnaz, hem dost hem de mert Gardaş, Divriği’nin neresindensin? ------ Gökpınar’ın berrak suyundan mısın? Selçukların asil soyundan mısın? Yoksa üç beldenin birinden misin? Gardaş, sen Gürün’ün neresindensin? ------ Namın duyurmuşsun dünya alemde Balıklı çermiğin tıbbın dilinde Garabaş gür sesli, yayla yolunda Gardaş, sen Kangal’ın neresindensin? ------ Köşedağı kanat gerer üstüne Yiğit gardaş, mert davranın dostuna Sahip çıkan hemşehrine, nesline Gardaş, Suşehri’nin neresindensin? ------ Köşedağ yaylasının zirvesinden mi? Pötürge gölünün çevresinden mi? Kızılırmağımın çehresinden mi? Gardaş, sen Zara’nın neresindensin? Asil soylu, güzel huylu hemşehrim Büyük gölden su içmişe benziyon Sivasıma gönül verin yürekten Gardaş, sen Hafiğin neresindensin? ------ Kelkit vadisinin güzel yerinden Sessiz durup yükselirsin derinden Kösedağın yiğit bekçilerinden Gardaş, Koyulhisar’ın neresindensin? ------ Gönül gözü ile dünyayı gören İnsanlığa örnek olan, yön veren Aşık Veysel’imin doğduğu yerden Gardaş, Şarkışla’nın neresindensin? ------ Pir Sultan Abdal’ın bağnazından mı? Acılarla dolu ayvazından mı? Kabayelinden mi, poyrazından mı? Gardaş, Yıldızeli’nin neresindensin? ------ Gür sesiyle yükseklerden haykıran Sarılırsın Sivasına doğrudan İşsizlikten göçtün sen de yurdundan Gardaş, İmranlı’nın neresindensin? ------ Hoşgeldin hemşehrim, dost kervanına Suşehri, Zarayı aldın yanına Göğsüm kabarıyor güzel adına Gardaş, Akıncılar’ın neresindensin? Yeni girdin, ilçe olup araya El attık, seni de kattık halay’ a Sen de çıkan Kösedağ’a, Yaylaya Gardaş, Gölova’ nın neresindensin? ------ İçtiniz mi gardaş, tecer suyundan? Karabaş koyunun Kangal soyundan Merkezime yakın çevre köyümden Gardaş, sen Ulaşın neresindensin? ------ Ata sporumu yaşatan sensin Kısbet giyip perdah atanım sensin Can hemşehrimizsin, sen de bizdensin Gardaş, Doğanşar’ın neresindensin? ------ Uzunyayla siper olmuş bağrına Şiirler yazılmış senin uğruna Hoşgelmişsin sen de dost kervanına Gardaş, Altınyayla’nın neresindensin? ------ Baba vatanımsın, benim ilçemsin Gönlümde taht kuran gülsün, çiçeksin Seni sevenleri candan seversin? Gardaş, Gemereğin neresindensin? ------ Yiğitler diyarı aslan ilinden Dostların soyundan, aşık dilinden Badelerle dolu pirler elinden Gardaş, sen Sivas’ın neresindensin? İHSAN AKPINAR |
[B]Merhaba;
Ben Sivas Merkezden Fatih [/B] |
hoş bulduk saol kardaş tşkler
|
selamlar sevgiler istabnul beylikdüzünden,bilseydim böyle bi site var daha önce gelirdim yaw..şimdiden hoşbulduk...
|
Merhaba.Ben Yozgat Yerköy ilçesinden Cemşit.Forum bana biraz karışık geldi.Bu başlığı bile zor buldum.
Sivassporumuzu gösterdiği başarıdan ötürü tebrik ediyorum. |
Konyadan tüm gardaşlarıma saygılar en büyük sivas!
|
Aydından tüm yiğidolara selam...
|
İstanbul Ümraniye den Fatih.
Tüm yiğidolu kardeşlerimi selamlıyorum. |
Ankaradan tüm kardeşlerime selamlar gönderiyorum. Sivasspor benim için çok önemli bir değer buna bağlı olarak sivassporlularda benim için çok değerli. Ben öğretmenlik yapıyorum. Sivas zara atgeçmez köyündenim. Sivasspor için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım.
|
slm yiğidolar bolulu yarenler olarak başarılar dilerizzz
|
ben muhammed ikbal tek
mersinde yaşıyorum 13 yaşındayım |
[B]tsk ederim, bende üye oldugum icin cok mutluyum sitede emegi gecen bütün abilerimize arkadaslarimiza tsk eder. selamlarimi ve saygilarimi sunarim.[/B]
_________________ |
Merhaba ülkemin güzel insanları....
Merhaba kırmızı ile beyaza gönül veren renkdaşlarım... Efsane taraftarı ile anadolunun şampiyonu sivassporumuza başarılar adım fatih. |
hoşgeldin gardaşım aktıf olursun ınsallah
|
Hoşbulduk.. Kardeşim ben bu site işlerinden pek anlamam bizim oğlan sağolsun onla bakıyoruz işte. girebildiğim kadarı ile gireceğim
|
[QUOTE=lato;375087]Merhaba ülkemin güzel insanları....
Merhaba kırmızı ile beyaza gönül veren renkdaşlarım... Efsane taraftarı ile anadolunun şampiyonu sivassporumuza başarılar adım fatih.[/QUOTE] hoşgeldin abicim. adaşız aynı zamanda. BEnde üye olalı fazla olmuyo ama iyi stres atıyorum buurada.Memleket özlemini gideriyorum. İnşallah sende aktif olursun:) |
arkadaşlar herkes hoşgeldi hepimiz ilk önce sivassporlu sonra sivaslıyız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:19. |