SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transferde Adı Geçenler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32054)

xadox 23.06.2011 19:17

Cevap: Transferde Adı Geçenler

[QUOTE=50sekiz;726386][B]Camara Eskişehir'de..[/B]

Eskişehirspor, Senegalli golcü Camara'yı kadrosuna katmak üzere..
Eskişehir'e gelen Camara'nın sağlık kontrolünden geçirildiği öğrenildi.
Başkan Halil Ünal'ın ofisinde bulunan golcü oyuncunun resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor

[B]Sevseniz de sevmeseniz de Bülent Uygun transferden anliyor..
Transfermarkt´da degeri 2,8 milyon Euro!!![/B][/QUOTE]

eskisehirspor yönetimi transfer icin para harciyor , bizim yönetimde biraz paraya kiysa riza hoca daha kaliteli transferler yapar diye düsünüyorum

58hsn58 23.06.2011 19:19

Vallah yonetim uyan artik..!!! Bankasya takimlarindan oyuncu alip transfer yaptik demeyin..!!! Kamp baslicak, daha rahatlatacak adam gibi transfer yok ortada... Bazi arkadaslar yazmiski, daha yeni basladi, sabirli olalim diye... Anlamiyorumki 7 oyuncu alinmis, 1 forvet alip transfer bitecek diyo hoca, daha nesine sabirli olacazki...

Ben isim yapmis transferlerde istemiyom, enazindan superligte dis gosterebilecek oyuncular alinsin istiyorum, yane bankasyadan degiiill!!! Yoksa allah korusun yine ayni gunleri yasariz gibime geliyo...

ZiDaNe58 23.06.2011 19:23

arkadaşlar bonservisi elinde olan takımdan kovulmuş olan futbolcu yokmu bildiğiniz bi liste yapıp gönderelim yönetime :D öyle görünüyorki bizimkiler süperligin kıymetini ancak bankasyaya düşünce anlayacaklar..bu kadarda vurdum duymazlık olmazki paraya kıyın az paraya...

yigido_ersin58 23.06.2011 19:48

orta alanda bı m.nas forvette bı pedrıel ve daha kadroya gıremeyen suruyle yabancı oyuncumuz var pedrıel i daha takımda tutmanın bı anlamı yok transferde cok gerıdeyız bu sene bence zorlu bı süper lig görunuyo cok acıkca bellı kasımpaşa buca gibi erken havlu atan takımlar olmayacak bence kalıteli oyunculara ıhtıyac var bomba beklemıyoruz ama kalıtelı oyuncular yabancılar halen elden cıkarılmadı bı çözum bulunmalı yönetım transfer ıcın kamp dönemını beklıyo gec kalıyoz oyuncunun alısması sezonun yarısını alıyo

stain 23.06.2011 20:04

[QUOTE=armutaklı;726175][B]Bülent UYGUN gitti,Transfer anlayışımız BİTTİ.[/B][/QUOTE]

evet en azından futbolcu müsfettleri gelmez oldu örneğin yasin ersen martin faruk bayar uğur kavuk falan filan :D

aman kardeş yapmayın böyle dönüp devre arasına baktığımızda aldığımız sağlam oyuncuları görünce vede bu sezona yatırım yapmış olduğumuz aklıma gelince inanın içim ferahlıyor eneramo grosicki rada ve navratil devre arası gelip takıma uyuyorsa bu sezonki transferlerimizde öyle olacaktır diye düşünüyorum

akifesk 23.06.2011 20:18

[QUOTE=50sekiz;726316]Moritz'in yeni takımı belli oldu.
Transfer çalışmalarını sürdüren Mersin İdman Yurdu, Kayserispor'un Brezilyalı futbolcusu Andre Moritz'i renklerine bağladı.

Bu Mersin düsmez. Lige yeni cikan takimlardan en iyi transfer eden takim.
Gecen senenin Karabük'ü bu sene Mersin olacak gibi..[/QUOTE]

- o kadar dedim bu adamı bız alalım dıye ama nerde.. moritz 24 yaşın da brezilyalı orta saha oyuncusu. çok iyi türkçe bilmek te. valla kaçan balık büyük oldu bence.
- bari nobre yı alın da bizde bi transfer yapmış olalım. yerli forvet işte..

yigido_ersin58 23.06.2011 20:18

HER GELEN ONLAR GIBI OLMAZ AMA

akifesk 23.06.2011 20:21

[QUOTE=ozledımeskıyı;726344]Şunu yapmayın ya biz lige yeni çıkan takımlar bir miyiz ? ayrıca lige ayak bastı parası 10 milyon euro ayrıca bunların aldığı oyuncuların hepsi sözleşmesi bitmiş oyuncular kadrosun da 1 tane yabancı var adamlarbunu ta 10 a tamamlıyor tabi hergün habergelecek.

Ligden düşen bucaspor un nek adar transfer yaptığını biliyorsunu herhalde[/QUOTE]

- sen bi araştırma yapsana kardeş.. şu anda sivasspor transferlerine 5 kuruş harcamadı . lige yenı çıkan takımların transferlırıne sözleşmesi bitmiş oyuncular demişsinde..

ozledımeskıyı 23.06.2011 20:48

!!!!!İSKELET KADRO AÇIKLAMASI!!!!!

Hocamızın birçok site üyesi tarafından tepki alan bu açıklamasına bir açıklık getirmek istiyorum. Hocamız İskelet Kadro tabirinde bu sezon için kişisel olarak başarılı bir sezon geçiren Kadir BEKMEZCİ ve Erman KILIÇ gibi oyuncularımızın birçok takım tarafından rağbet gördüğü duyumunu aldık ve bu oyuncular bizim kadrommuzda önemli yertutmaktaydı ve yeri doldurulması zor oyuncularıdı.

Bu oyuncular takımda muhafaza edilmesi bizim için çok önemli olduğun hocamız buna değinmiştir fakat süyeleri tarafından çok yanlış anlaşılmış vekötü yöne yorulmuştur bunu belirtmek istiyorum ve herkesi sağduyuya çağrıyorum lütfen takımız açısından olumlu düşünün ki olumlu olsun !!!!

akifesk 23.06.2011 21:21

takımı ve oyunu yönlendirebilecek bir oyun kurucumuz yok. göz göre göre bu şekilde sezona başlarsak hiç bişey diyemıyorum gerçekten..
mohammed ali kurtuluş gitti gidiş o gidiş onun yeri hala eksik !!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:54.