![]() |
--->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0
fener bahceli alex sin dedigi gibi birazilyada teknik italyada taktik turkiyede yurekle oynaniyo diye onun icin fazla yoruma gerek yok bu is yurek meselesi demekki alanyasporlu kardeslerimizin yurekleri bizimkilerden saglammis hayirlisi olsun ..kisacasi yuregiyle oynayan kazanir
|
-->: --->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0
[QUOTE=özyiğit07;253951]herkese merhaba alanya'dan..arkadaşlar birkaçgündür sitenizdeyim allaha sukur bı sorun yasamadık bız dostluktan yana olduk hep..zaten gelen taraftara mısafır gıbı baktık ve bulasmadık..bu msjımdan sonra biçok kişi bana kızabilir olsun canınız sagolsun..hep yorumları okudum fark atarız denılıyordu dedimki ummadıgın taş baş yara diye bana kızanlar oldu..şimdi sivas yedek deniliyorda balili-petkovic-hayrettin-abdurrahman bunlar yedekmiydi ? yedekte oynasa karsındakı alanyaspor..kat kat ustunsun..bu arada 3.lig diyenlere soyluyorum 2.lig b kategorısındeyız..sivas cok posızyona gırdı ama oyuncularımız yuregını ortaya koydular..neyse sıze gecmıs oldun dılerım kalan super lıg maclarınızda umarım ıyı yerlere gelırsınızde anadoluuyu avrupada temsıl edersınız..saygılarımla[/QUOTE]
biz niye sana kızalım doğruların her zaman arkasındayız biz maça önem vermedik kaybettik sizide maçı kazandığınız için kutlarız biz hiç bir zaman takımımızın lehine değil ortada ne varsa onu konuşuruz tebrikler alanyaspor |
Önemsiz maçççççççççççççççççççççççççççç ççççç
Dostlar herkez bir yerden bişey yazıyo bu maç sabaha kadar oynansa sivas çook rahat alırdı ama sivas kupalara katılmak istemedi arkadaşlar sivas arupaya gitmek için elinden geleni yaparak ağırlıgı lige verdigi için alanya maçını önemsememiştir,,,,BUUUU hafta görceksiniz sivas bursayı ..keza....taraftar çoklugu olursa vede olcak diye düşünüyorum sivas bu maçı alaraak puanını 18 e çıkarcaktır..... Sİvasspor sen bizim herşeyimizsin.................
|
-->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0
Arkadaşlar canımız sağ olsun iş ucunda ölüm yokya demekki bizim takım iki kulvarda yarışmaya hazır değilmiş macı önemsemediler ve yenildiler belli olmuyormu yoksa alanyasporu evire cevire yenerdik ama olmadı sağlık olsun
|
arkadaşlar malum sivassımız artık büyük takım oldu... zira büyük takımlar kupa maçlarında hep küçük takımlara eleniyor ya sivas ta o havaya girdi şimdi küçük takıma elendi :)) fenerin pendik vakası gibi büyük takımlarda oluyor bu sivasın bu gün elenmesi büyük takım olduğumuzu gösteriyor :D
|
malesef yenildik ama bir yandan iyi oldu lige daha çok ağırlık vermiş oluruz
|
evet lige daha çok ağırlık vericez...
|
ya beyler artık sıradan bır takım degılız para desen bızde var neyımız eksık 3 buyuklerden onlardan daha ıyı yerlere gelebılırız eger bırlık olursak ama su sacmalıgı bırakalım yok 2 kulvarda bu ıs yurumez falan gıbı remen konsantre eksıklıgı ve rakıbı hafıfe alma baska sebep yok cok yazık oldu cokkkkk uzuldum bunu haketmemıstık bu kadar basarıdan sonra bu sonuc hıc olmadı hıccc
|
[COLOR="Red"][B]ARKADAŞLAR TELAŞA GEREK YOK BENCE İYİ ŞÖFÖRLERDE KAZA YAPAR UNUTMAYIN..
OLAYA BİRDE POZİTİF BİR BAKIŞ AÇISI SAHADA MÜCADALE EDEN İSTEYEN KAZANIYOR DEMEKKİ NEYMİŞ HİÇ BİR ZAMAN İPLERİ GEVŞEK BIRAKMICAKMIŞIN :) HAYIRLISI OLSUN NE DİYELİM ÜZÜLDÜK AMA BOŞ VERİN BURSA MAÇINA BAKALIM ;)[/B][/COLOR] |
-->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0
[QUOTE=musab58;253987][B]
Tek maç üzerinden eleminasyon sistemine göre oynanıyor maçlar...[/B][/QUOTE] eyvalah unutmşum yaaa....................... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:32. |