SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ALKIŞLARLA GÖNDERECEĞİZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15476)

adige 10.01.2008 22:04

--->: ALKIŞLARLA GÖNDERECEĞİZ

Bülent hocanın bu son demecine çok sevindim. Futbolu bir savaş gibi anlayanlar,takım tutmayı namus gibi görenler,sporda şiddetten yana olanların ülkemizde azınlıkta olduğunu biliyoruz. Spor sevgidir,gençlerin enerjilerini kötü yollarda harcamalarını önlemek için iyi bir alternatiftir. Sivas gibi şehirler için futbol şehrin tanıtımı,dünyaya açılan penceresi demektir Güzel şehrimizde takım diyerek olay çıkaranlar şehre ihanet etmiş olurlar,bütün ülkenin gözleri bu maçta galibiyet elbette çok iyi olacaktır ama bundan daha önemlisi maçın dostluk havasında oynanması Sivasın tanıtımına leke sürülmemesidir.

babacann 11.01.2008 12:33

-->: ALKIŞLARLA GÖNDERECEĞİZ

Bende bazı endişeler içindeyim arkadaşlar,unutmayalımki futbol artık çok büyük sektör,ilk yarıda bu sektörün pastasından büyük bi dilim aldık.bizi engellemek için bi takımlar oyunlar başlayacaktır.bizim sahamızın kapanması için oyunlar oynana bilir.gelen bütün takımlara sonuç ne olursa olsun sakın taşkınlık yapmayalım,bizi bu tür olaylar içine çekmek isteyenler olacaktır.bu oyunlara gelmeyelim,maç esnasında bizden görünüp aramızda bulunacak olan bu şahışlara müdahale edelim.her taraftar yanında maç izleyen kişiye dikkat etsin lütfen.

SenSetik 11.01.2008 12:46

[QUOTE=adige;296315]Bülent hocanın bu son demecine çok sevindim. Futbolu bir savaş gibi anlayanlar,takım tutmayı namus gibi görenler,sporda şiddetten yana olanların ülkemizde azınlıkta olduğunu biliyoruz. Spor sevgidir,gençlerin enerjilerini kötü yollarda harcamalarını önlemek için iyi bir alternatiftir. Sivas gibi şehirler için futbol şehrin tanıtımı,dünyaya açılan penceresi demektir Güzel şehrimizde takım diyerek olay çıkaranlar şehre ihanet etmiş olurlar,bütün ülkenin gözleri bu maçta galibiyet elbette çok iyi olacaktır ama bundan daha önemlisi maçın dostluk havasında oynanması Sivasın tanıtımına leke sürülmemesidir.[/QUOTE]

sana kesinlikle katılıyorum hemşehrim

_bling_lady- 11.01.2008 17:47

--->: -->: KARANFİLLİ KARŞILAMA

[QUOTE=FurkaN;292917][B]Doğru olan onlara misafirperverliğimizi göstermek... Yönetim en doğrusunu düşünmüş... Bütün Türkiye'nin gözü bu maçta olacak bizde buna uygun davranmalıyız...[/B][/QUOTE]

aynen öyle hemsocum sana katiliyorum .
biz nasil "YIGIDO" oldugumuzu gösterleim:):);)

submarıneyıgıdo 13.01.2008 11:51

alkışlarla gönderelim tüm turkıye sivaslıyı görsun sakın ha sakın gaza gelmeyelim yıgıdolar takımımız sampiyonluga oynuyor

Tirabizonsipor 19.01.2008 15:54

[QUOTE=eyuphan58;295185][B]Yiğidin Harman Olduğu Yerdeniz.[/B][/QUOTE]

Yanlışın var gardaş. Ben aslen yozgatlıyım. Dediğinde bir yanlışlık var. Yiğidin harman olduğu yer YOZGATTIR.
Bunu hemen herkes bilir.

balili_58_06 19.01.2008 16:18

biz gerekeni yapıp takımımızı destekleyelim gerisi önemli değil

sivas_kangallı 19.01.2008 16:18

hayr yiğidin harman olduğu yer SİVASTIR BUNU HERKES BİLİR??

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:53.