SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   MORALLERİ BOZMAYALIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16310)

byCERAN58 27.01.2008 20:49

--->: MORALLERİ BOZMAYALIM

[QUOTE=puar;310432]eminmisin daha önce başka takım tutmadığına?[/QUOTE]

Ben eminim ama sen değilsin galibaa ...biz sonradan sivaslı olmadık. 3ligten bu yana maça giden taraftarım. ve burda benim sivaslılığımı hiç kimse sorgulayamaz.

puar 27.01.2008 20:50

[QUOTE=byCERAN58;310461]Ben eminim ama sen değilsin galibaa ...biz sonradan sivaslı olmadık. 3ligten bu yana maça giden taraftarım. ve burda benim sivaslılığımı hiç kimse sorgulayamaz.[/QUOTE]

sen benimkini nasıl sorguluyorsun???
konunu başlığına bak sonra yaz tamam.

sezginatmaca 27.01.2008 20:55

Bence birbirimize dalaşmayi birakalim milletin ağzina sakiz olmayalim...
öle yada böle sonra yada önce hepimizin gönlünde sivas var bu yetmez mi ?

byCERAN58 27.01.2008 20:56

[QUOTE=puar;310463]sen benimkini nasıl sorguluyorsun???
konunu başlığına bak sonra yaz tamam.[/QUOTE]

Arkadaşım olayı kişiselliğe indiren ilk sen oldun. ve ben bunu fazla uzatmak istemiyorum. zaten,canım çok sıkkın.hala yenilginin etkisindeyim.. o yüzden fazla uzatmayalım okı?

ertor58 27.01.2008 20:57

GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR ARKADAŞLAR BU SONUÇ HERKESE DERS OLDU BUNDAN SONRA DAHA FAZLA KENETLEŞMELİYİZ. SMS LERE YARDIMLARA DEVAM.

puar 27.01.2008 21:00

bir sms attık görevimizi yaptık...gönğül isterdiki 5 tane atıp bizde 5 sms sallasaydık.

1967_DERNEK_MUSTAFA 27.01.2008 21:06

[COLOR="Blue"][B]moralleri bozmayalımda bu gün saha dışında yaşananlar insanın kafasının bel kayışını koparacak derecede idi o kadar biletli taraftarımız sahaya giremeden evlerine gittiler ellerinde biletleriyle içeri almadılar nedenmiş diye sordum saha dolu diye vermı böyle birşey saha doluda taraftarın elindeki biletler ne olacak onuda geçelim kaç saat dışarda beklediler bütün yetkilileri aradım içerden dışarı çıktım mecnun başkana iletildi bir ara turnikeler açıldı 5 dakka sürmeden tekrar kapandı benim anlamadığım bir emniyet yetkilisi olan müdür turnikelerin açılmasına kapanmasına neden karışıyor onu anlamadım çok hemide çok üzüldüm onları içeri almak için çok uğraştım ama malesef çoğu içeri alınmadan o soğukta üzülerek gittiler bende içeri 2 yi 25 geçe girdim ayıp hemde çok ayıp stadın kapesitesi neyse onu alın fazlasını neden alıyorsunuz vede biletli taraftarı neden almıyorsunuz bir şey demiyorum dahhhhha çok ekmek yememiz lazımki böyle vakalarla karşılaşmayalım ayıp çok ayıp[/B][/COLOR]

puar 27.01.2008 21:07

Mustafa bu gösteriyorki kaçak yollardan içeri giren çok taraftar vardı...
Bunlarda giderilmesi gerek sorunlardan biri.

duman58 27.01.2008 21:37

Ben bugun dunden daha cok SIVAS'liyim bu kotu gunde takima destek vermemek SIVASSPOR'un her an tokezlemesini bekleyenlerin ekmegine yag surmek demektir eger oyle olursada SIVASSPOR maci degil taraftari SIVASSPOR'u satmis olur kendimize gelelim millet. HEP VE TAM DESTEK

alperen5841 27.01.2008 21:39

BU SONUÇUN İYİ YÖNLERİDE VAR TAKIM ÜZERİNDEKİ BASKI VE STRES BİRAZ KALKAR OYUNCULAR DAHA RAHAT OYNAR BU LİGDE KENDİ SAHASINDA MAÇKAYBEDEN TEK TAKIM BİZ DEĞİLİZ SON TAKIMIZ DAHA SONRA ÖNÜMÜZDEKİ TAKIMLARDA PUAN KAYBEDECEK O ZAMANDA BİZ KAYBETMEYECEĞİZ. ONUN İÇİN KİMSE BOŞU BOŞUNA MORALİNİ BOZMASIN HA BURAYA YAZIYORUM.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:45.