SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumlariniz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17859)

Rook 12.04.2008 10:09

--->: Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumla

Kayserispor'umuz : 3
Sivasspor'unuz : 0

Benim tahminimde bu..

ertor58 12.04.2008 10:11

[QUOTE=Rook;348047]Kayserispor'umuz : 3
Sivasspor'unuz : 0

Benim tahminimde bu..[/QUOTE]

HERKESİN BİR TAHMİNİ OLABİLİR TABİ AMA HEDEFSİZ BİR KAYSERİ SİVASI YENSE NOLACAK BU YÜZDEN MAÇI DAHA ÇOK İSTEYEN TARAF YANİ SİVASSPORUMUZ KAZANACAKTIR. AMA BIRAKIN BUNUDA DOSTLUK KAZANSIN.

Rook 12.04.2008 10:19

Dostluk diyorsunuzda Şampiyonluk yolunda size nasıl destek verdiğimizi biliyorsunuz. Gerek Taraftar olarak gerek yönetim olarak desteğimizi verdik.

Şu son günlerdeki olaylar hakkında Sivasspor'dan ne taraftar olarak nede Yönetim olarak bi destek göremedim ben ?

Aksine Bülent Uygun FB kazandığı için seviniyordur.

zaralı19 12.04.2008 10:35

-->: Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumlar

[B]2-0 sivassporumuzun maç işallah [/B]

sivaslihakan 12.04.2008 13:30

arkadaslar lütfen silmeyin bu mesaji herkes görsün kayserinin gercek yüzünü dostluk falan yok,ama kimsede lütfen hicbir sekilde muhatab olmasin böyleleriye
mesaj su kayserispor sitesinden alintidir

mehmet_efe´isimli üyeden Alıntı
hanginizin var böyle şanlı tarihi kim öldürdü kırk kişiyi kayserispor bu şanlı taraftarınla şampiyonluk yakışır sana.....

sarı şeytan 38 12.04.2008 13:43

[QUOTE=sivaslihakan;348114]arkadaslar lütfen silmeyin bu mesaji herkes görsün kayserinin gercek yüzünü dostluk falan yok,ama kimsede lütfen hicbir sekilde muhatab olmasin böyleleriye

hanginizin var böyle şanlı tarihi kim öldürdü kırk kişiyi kayserispor bu şanlı taraftarınla şampiyonluk yakışır sana.....[/QUOTE]

kayserili degilim ama kayserisporu tutuyorum.bir kendini bilmezin densizligini tüm kayseriye mal etmeyiniz.sivastanda bana bir sürü küfür yazan oldu özelden.ama ben aldırmıyorum bile.çünkü herkesin öyle olmadıgını biliyorum

sivaslihakan 12.04.2008 13:47

[QUOTE=sarı şeytan 38;348118]kayserili degilim ama kayserisporu tutuyorum.bir kendini bilmezin densizligini tüm kayseriye mal etmeyiniz.sivastanda bana bir sürü küfür yazan oldu özelden.ama ben aldırmıyorum bile.çünkü herkesin öyle olmadıgını biliyorum[/QUOTE]

sagol kardesim senin dost oldugunu biliyorum kayseri sitesindeki mesajlarini biliyorum sana lafimiz yok ama bi bak bakalim % kaci bizi düsman görüyo ve bizde % kaci kayseriye düsmanlik besliyo bizdeki yüzde orani %10 gecmez ama sizde en az %80

baha38 12.04.2008 14:09

[QUOTE=sivaslihakan;348114]arkadaslar lütfen silmeyin bu mesaji herkes görsün kayserinin gercek yüzünü dostluk falan yok,ama kimsede lütfen hicbir sekilde muhatab olmasin böyleleriye

hanginizin var böyle şanlı tarihi kim öldürdü kırk kişiyi kayserispor bu şanlı taraftarınla şampiyonluk yakışır sana.....[/QUOTE]
yaa abicim bizim siteden,o kadar insanın arasından 1 kişinin mesajını almışın ,buraya kopyalamışın.sanki tüm kayserililerin düşüncesi böyleymiş gibide bi imaj yaratmışın.senin sanırım haberin yok,sivasdaki sivas kayseri maçında,biz kendi takımımızdan çok sivas için bagırdık,başkanınızı,takımınızı,hocanızı,trübüne çagırdık...şampiyonluk yolunda başarılar diye pankart açtık,istanbul grubumuz da sizin trabzon maçından sonra size destek pankartı açtı...tüm bunları görmezlikden gelerek yorum yapmazsan sevinirim.ortamı gerecek yorumlar kimseye yakışmaz...

ora_lee_chicano 12.04.2008 14:53

Kayseripor 2

Sivasspor 0

akifeker 12.04.2008 15:18

[QUOTE=rapjii;345665]Kayseri 3
Sivasspor 0

Gercekci Olmak Lazım[/QUOTE]

ewt gerçekçi olmak lazım
kayseri:0 sivas:2

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:27.