![]() |
-->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz !...
Çok çetin geçecek bir maç olacak.Sivassporun adı bile İstanbul takımlarının korkulu rüyası olmuştur.Kaybedecek bir şeyimiz yoktur.Biz Sivaslıyız Sivassporluyuz.
|
--->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz !...
[B][COLOR="Blue"]MUHTEMELEN BU PRİMİ DENİZLİSPOR YÖNETİMİ VERMEMİŞTİR.
PARALARI OLSA ZATEN FUTBOLCULAR GREV YAPMAZDI...[/COLOR][/B] |
süperrrrrrrrrrrr yarın bombardıman yapcaz izmirliyiğido abi çok sevindim gelmene
|
arabada boşluk çok var mı ya
******************************** |
[QUOTE=bahadır erdem;354251][B][COLOR="Blue"]ARKADAŞLAR...
SİVASSPOR'A AİT TEZAHURATLAR YOK MU? BİRKAÇ TANE ÖRNEK YAZIN. DENİZLİYE GİDİNCE ÇIĞIRALIM...[/COLOR][/B][/QUOTE] Süper Tezahüratlar var, yolda giderken otobüste hep beraber çalışacağız, hatta Sivas'tan gelen guruplarada öğreteceğiz. Hiç merak etmeyin.. [QUOTE=izmirliyiğido;354406]arabada boşluk çok var mı ya ********************************[/QUOTE] Arabada yer var, gelen olursa alabiliriz.. . |
Arkadaşlar dönüşümüz gece saat 00:00 veya 01:00'i bulabilir. Ona göre tedbirinizi alın...
. |
[QUOTE=35fulya58;354200]Günay abi, babam beni götürürse emin ol ben çekeceğim fotografları. Ben yollarım sana.[/QUOTE]
[B]Tamam canım senden bekliyorum fotoğrafları :) Dikkat et devre arasında babanlara çekirdek yedirme :D[/B] |
-->: --->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz
[B][QUOTE=GuNaY;354442][B]Tamam canım senden bekliyorum fotoğrafları :)
Dikkat et devre arasında babanlara çekirdek yedirme :D[/B][/QUOTE] Cekirdek olmadan olur mu naptin abi ben bi cuval cekirdek aldim goturuyorum :D Onsuz duramayizz Biz Sivassporluyuzz:D[/B] |
--->: -->: --->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gid
[QUOTE=myway;354444][B]
Cekirdek olmadan olur mu naptin abi ben bi cuval cekirdek aldim goturuyorum :D Onsuz duramayizz Biz Sivassporluyuzz:D[/B][/QUOTE] [B]Mustafa dikkat edersen devre arasında yedirme dedim, maçta serbest :D :D Dediğin gibi nede olsa SİVASSPORLUYUZ :D :D[/B] |
ben denizlideim arkadaşlar.sivassporun kaldıı oteli vbilen varsa bana söleyebilirmi acaba?? msn adresim [email]ozi-h-bjk@hotmail.com[/email] numaram 05547744421 bende gelmek istiyorum maça..........ben oğuzhan tanıdık gelen var mı hiçç??
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:34. |