![]() |
--->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2
bugun forvet oyuncularımızda iş yoktu ayakjta kalan tek futbolcumuz dialloylu helal olsun diaolloooooooooooooooo
|
volkan 2 golde bide blicaya bırak dedi ya tutacakmış gibi topu
|
musa kuş mu? musa kuş 2 sene önce sivasspordan ayrıldı:)
|
Umudumuzu kesmiyelim daha 2.ci maç var. Önümüzdeki haftaya bakalım. Müslümana umut kesmek yakışmaz. Allaha emanet olun.
|
[FONT="Arial Black"][B]arkadaşlar ben hastanın hastası fenerliyim ayrıca doğum yerimde sivas falan değil ama nasıl olduysa sivas 2. takımım bu sene bence sivas haksızlık ve motivasyon kurbanı oldu çünkü inter toto 8jknin uefada sivasın hakkıydı ama yine kara eller sizi intertotoya yolladı burada ise motivasyon sorunu çıktı buda çok doğal bu kupanın adı uefa olsaydı ve braga rakibiniz olsaydı inanın sivas farklı alırdı ve yine intertotoda sizin yerinize 8jk oynasaydı sizden çok daha kötü bir sonuç alırdı ama olsun biz sivasın yanındayız rabbime çok dua edicem 2. maçınız için ve inşallah orada fark atıp üst tura geçeceksiniz (inşallah diyin sizde )[/B][/FONT]
|
Bu arada Volkanın suçu yok 2.ci golde bunu şöylüyüm. Adamın boyunu aştı. Volkanı suçlamaya hakkınız yok. Volkanın üzülmesine çok üzüldüm :( inşallah 26 temmuzda sevinicek UEFA'ya gidicemize. Tüm gücümle inanıyorum kardeşlerim. UEFA'ya gideceğiz. Herşey bitmiş değil.
|
[QUOTE=revenge58;389794]musa kuş mu? musa kuş 2 sene önce sivasspordan ayrıldı:)[/QUOTE]
Musa aydın ya sinirden ve kahırdan musa kuş aklıma geldi kusura bakmayın arkadaşlar üzgünüm |
-->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2
ben diyecek söz bulamiyorum. Bizim oyunculari suclamiyorum. O kadar foul yapili bize, hic hakemden tepki gelmedi. Sadece bize kartlar gösterildi.
|
-->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2
[B]Berbat oynadık maçın böyle biteceği daha ilk 10 dakika dolmadan belli oldu... Hemen başlarda kaleci ile karşı karşıya pozisyon kaçırdılar iyi ki sahamızda fark yemedik... İlk tam bir felaket ikinci gol ise tecrübesizlikti... Buraya kadarmış geçen yılki önemli maçları kazanamama sendromu devam ediyor...[/B]
|
[QUOTE=oguzhan_1616;389678]ya kardes sen izlemeye gittin mi onu söyle cekirdek yemeye gidiyo falan diyosun da sen maca gittin mi önce onu söle[/QUOTE]
ben sivas 3ligde iken yani 98 yılından beri her sivas maçında kale arkası şuanki adıyla A blokta idim şuan yurtdışındayım ne yazıkki ama tribunleri benden iyimi bileceksin? iddaa ettiğim şeyden bihabersin boşa gitmişin o maçlara |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:38. |