![]() |
--->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?
bu iş için site açmak da iyi fikir.. o zaman işe sitenin ismiyle başlayalım.. domain alalım.. artık işin ucundan tutalım..
|
[B]arkadaslar domain host bunlar kolay is bunu ben hallederim siteyi kuralım reklamımızı yapalım..
gerisi çorap sökügü gibi gelir zaten. öncelikle üçyıldız58 abimizin dedigi gibi bi grup olusturulması lazım site isiyle vs. islerle ilgilenecek önce buradan baslıyalım bence[/B] |
tamam gardaşlar ben varım.. ama ben denizlideyim.. siteyle ilgilenebilirim.. tasarım domain host.. hepsini ben de halledebilirim..
|
yani artık kolay iş demeyelim başlayalım.. domaini alıyorum ben o zman.. isim ne olsun.. parası benden.. ilk katkı benden olsun..
|
arkadaşlar düşünce süper ama rakam bence komik.bu rakamı herkesin verebileceği bir miktara çıkarsak mesala örneğin 20-50 vs YTL gibi yapsak ve tek kalemde toplayıp sivasspora versek toplam 45.000 üyemiz varsa 45.000x20=900.000 YTL yapar.hesap ortada ondan sonra transfer isteyelim yönetimden.düşününsene sivasspor com'un sivasspora aldığı futbolcu valla yapabilirsek harika olur hadi be sevgili yönetim ayarlayın şu işi
|
[B]valla arkadaslar simdi öncelikle domain ve host alalım isim sivassporicin.com olabilir mesela aslında simdi bir konu acalım isim ve bu islerle ugrasa bilecek bi grup olusturmak için orada herseyi halledelim..
ben bi konu acıyorum orada hepsini birden halledelim [/B] |
gardaş o iş denenmedi mi.. sms kampanyasında millet 5 ytl vermedi.. ama bu işte stad girişinde bir kumbara koyulsa herkesin önünde millet yiyorsa vermeden geçsin :D ama diğer türlü vermiyorlar..
|
[QUOTE=wauw;397225][B]valla arkadaslar simdi öncelikle domain ve host alalım isim sivassporicin.com olabilir mesela aslında simdi bir konu acalım isim ve bu islerle ugrasa bilecek bi grup olusturmak için orada herseyi halledelim..
ben bi konu acıyorum orada hepsini birden halledelim [/B][/QUOTE] tamam gardaş işin ucundan tutacak gardaşları bekliyoruz.. |
[QUOTE=wauw;397225][B]valla arkadaslar simdi öncelikle domain ve host alalım isim sivassporicin.com olabilir mesela aslında simdi bir konu acalım isim ve bu islerle ugrasa bilecek bi grup olusturmak için orada herseyi halledelim..
ben bi konu acıyorum orada hepsini birden halledelim [/B][/QUOTE] Haydi bakalım.Ben sana yardım ederim. |
[QUOTE=PATRON;397229]Haydi bakalım.Ben sana yardım ederim.[/QUOTE]
gardaş anladığım kadarıyla bux.to ile ilgileniyorsun.. biz bu işi bux.to üzerinden yapsak nasıl olur.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:41. |