![]() |
-->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPORU SEVE
[COLOR="Red"][B]yener kardeş özel mesajını aldım verdiğin hesap numarasına beyan ettiğim miktarı havale edecem yalnız bu toplanacak para pankart için yeterli olacak mı? bir de paranın bugün yatması şart mı?hesap konusunda tereddüt içinde olan arkadaşlara hiç endişelenmemelerini tavsiye ederim hesap öğrenim burslarının yattığı hesaptır ben de öğrenim alıyorum aynı hesap kartından bende de var sonu 5001 ile biter tüm öğrenim hesaplarının bankamatikten hesabınızda para varsa direkt havale yapabilirsiniz ana menüden başka hesaba havale diyorsunuz ordan göndereceğiniz miktarı girdikten sonra ekrana hesabın sahibinin adı çıkıyor doğru ise onaylıyorsunuz bu kadar basit....[/B][/COLOR]
|
--->: -->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPOR
[QUOTE=yigido0058;416987][COLOR="Red"][B]yener kardeş özel mesajını aldım verdiğin hesap numarasına beyan ettiğim miktarı havale edecem yalnız bu toplanacak para pankart için yeterli olacak mı? bir de paranın bugün yatması şart mı?hesap konusunda tereddüt içinde olan arkadaşlara hiç endişelenmemelerini tavsiye ederim hesap öğrenim burslarının yattığı hesaptır ben de öğrenim alıyorum aynı hesap kartından bende de var sonu 5001 ile biter tüm öğrenim hesaplarının bankamatikten hesabınızda para varsa direkt havale yapabilirsiniz ana menüden başka hesaba havale diyorsunuz ordan göndereceğiniz miktarı girdikten sonra ekrana hesabın sahibinin adı çıkıyor doğru ise onaylıyorsunuz bu kadar basit....[/B][/COLOR][/QUOTE]
eyvallah kardeş.vallahi ne kadar birikirse o paraya yapılabilecek en büyük pankartı yaptıracağız.yarımda bulunan kişiler en kısa zamanda yatırırlarsa destek büyüyerek artacaktır diye inanıyorum... |
--->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPORU SEV
ŞEHİR DIŞINDAN YARDIM YAPACAKLAR...
(+)1)yener_şahin (10 YTL) (gönderdi) (-)2)basayev58 (miktar belli değil) (-)3)zaralı19 (5 YTL) (-)4)abircan (10 YTL) (-)5)izmirli yigido (miktar belli değil) (-)6)münihliyigido58 (10ytl) (-)7)engineer58 (10 YTL) (-)8)İSTDER adına Murat SARI(miktar belli değil) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... (-)1)YigidoKafaBozuk (5 veya 10 ytl) (-)2)AhMeTTuRaN90 (miktar belli değil) (+)3)yigido0058 (15ytl)(gönderdi) (-)4)merkez_emre (5 YTL) (-)5)furkancfc (5 YTL) (-)6)tykinik58 (miktar belli değil) (-)7)yeniçeri_can (5 YTL) |
-->: --->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPOR
[QUOTE=yener_sahin;416820]ŞEHİR DIŞINDAN YARDIM YAPACAKLAR...
1)yener_şahin (10 YTL) (gönderildi) 2)basayev58 (miktar belli değil) 3)zaralı19 (5 YTL) 4)abircan (10 YTL) 5)izmirli yigido (miktar belli değil) 6)münihliyigido58 (10ytl) 7)engineer58 (10 YTL) 8)İSTDER adına Murat SARI(miktar belli değil) SİVASDAN YARDIM YAPACAKLAR... 1)YigidoKafaBozuk (5 veya 10 ytl) 2)AhMeTTuRaN90 (miktar belli değil) 3)yigido0058 (15ytl) 4)merkez_emre (5 YTL) 5)furkancfc (5 YTL) 6)tykinik58 (miktar belli değil) 7)yeniçeri_can (5 YTL)[/QUOTE] yarın sabah yatırırım hesaba havale ile |
--->: -->: --->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİV
[QUOTE=zaralı19;417032]yarın sabah yatırırım hesaba havale ile[/QUOTE]
eyvallah kardeş........................ |
[QUOTE=yigido0058;416987][COLOR="Red"][B]yener kardeş özel mesajını aldım verdiğin hesap numarasına beyan ettiğim miktarı havale edecem yalnız bu toplanacak para pankart için yeterli olacak mı? bir de paranın bugün yatması şart mı?hesap konusunda tereddüt içinde olan arkadaşlara hiç endişelenmemelerini tavsiye ederim hesap öğrenim burslarının yattığı hesaptır ben de öğrenim alıyorum aynı hesap kartından bende de var sonu 5001 ile biter tüm öğrenim hesaplarının bankamatikten hesabınızda para varsa direkt havale yapabilirsiniz ana menüden başka hesaba havale diyorsunuz ordan göndereceğiniz miktarı girdikten sonra ekrana hesabın sahibinin adı çıkıyor doğru ise onaylıyorsunuz bu kadar basit....[/B][/COLOR][/QUOTE]
kardeşim siz havale için diyorsunuz,başka banka hesaplarında eft yapmak için o numara yetmez.şube kodu ve hesap numarası olması lazım,örnek bir hesap numarası şu şekilde olur; 221 şube kodu 22156990 hesap numarası şeklinde.ziraat bankasında hesabı olanlar bankamatikten eft yapabilirler sizin dediğiniz gibi,ama biz yapamayız,size zahmet bankanızdan şube kodu ve hesap numarası verin,yoksa eft yapamayız,haberiniz olsun;) |
--->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPORU SEV
abi bankamatikden havale yaparken havale yapılan menüde şube kodu istiyor ve biz verdiğimiz numarayı yazdığımızda 1507 numarası şube kodu yazan yere geliyor.ben dediğinize bugün havaleyi yaparken dikkat ettim.
|
-->: PANKART YAPTIRIYORUZ...BUYRUN SİVASSPORU SEVE
[COLOR="Blue"][B]arkadaşlar ben az önce ilgili hesaba havale yaptım hiçbir sorun yok gönül rahatlılığıyla gönderebilirsiniz yaptığım havalenin nasıl olduğunu adım adım anlatayım...[/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]1-şifrenizle giriş yapın.. 2-ana menü kısmına gelin 3-ana menüden başka hesaba havaleyi seçin 4-hesap numarasının tamamını girin giriş tuşuna basın 5-göndermek istediğiniz miktarı yazın giriş tuşuna basın 6-ekranda emre yıldırım isminin doğru olduğundan emin olun 7-son olarak işlemi onaylayın...[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]hiçkimse tereddüt etmesin bu hesaplar öğrenim hesabıdır ve ben de öğrenim aldığım için güvenle kullanıyorum bu hesabı arkadaşlarıma para gönderdiğimde ve para gönderildiğinde hep bu hesap üzerinden yapıyorum hala tereddüt içindeyim diyorsanız makbuzu sitede yayınlayabilirim...[/B][/COLOR] |
[QUOTE=yigido0058;417054][COLOR="Blue"][B]arkadaşlar ben az önce ilgili hesaba havale yaptım hiçbir sorun yok gönül rahatlılığıyla gönderebilirsiniz yaptığım havalenin nasıl olduğunu adım adım anlatayım...[/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]1-şifrenizle giriş yapın.. 2-ana menü kısmına gelin 3-ana menüden başka hesaba havaleyi seçin 4-hesap numarasının tamamını girin giriş tuşuna basın 5-göndermek istediğiniz miktarı yazın giriş tuşuna basın 6-ekranda emre yıldırım isminin doğru olduğundan emin olun 7-son olarak işlemi onaylayın...[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]hiçkimse tereddüt etmesin bu hesaplar öğrenim hesabıdır ve ben de öğrenim aldığım için güvenle kullanıyorum bu hesabı arkadaşlarıma para gönderdiğimde ve para gönderildiğinde hep bu hesap üzerinden yapıyorum hala tereddüt içindeyim diyorsanız makbuzu sitede yayınlayabilirim...[/B][/COLOR][/QUOTE] ziraat bankası hesabımız yoksa ne yapıcaz kardeş?ben onu soruyorum size???bu sitede başka bankadan bu hesaba eft yapan var mı? |
[QUOTE=basayev58;417058]ziraat bankası hesabımız yoksa ne yapıcaz kardeş?ben onu soruyorum size???bu sitede başka bankadan bu hesaba eft yapan var mı?[/QUOTE]
abi öğrenci olduğumuzdan sadece ziraat hesabımız oluyor.eft yapan yok galiba. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:05. |