![]() |
--->: BJK _ SİVASSPOR RESİMLERİ
çok güzel resimler...yayınlayan arkadaşlara teşekkürler...
|
FOTOGRAFLAR GÜZEL. ELİNE SAĞLIK.
|
Cevap: BJK _ SİVASSPOR RESİMLERİ
[B]Resimler birbirinden güzel, ellerinize sağlık...
[COLOR="red"]İSTDER [/COLOR]olarak yerimizi aldık ve gücümüz yettiğince yiğidolarla desteğimizi vermeye çalıştık. Bu arada inönü stadında taraftar rekoru kırdık :)[/B] |
[QUOTE=davulcu;430981][img]http://www.hizliresim.com/2008/10/27/3072.jpg[/img][/QUOTE]
beşiktaşta top çok bu topa ihtiyaç yok:D[/QUOTE] Hacı Çok uğrastımda düşüremedim yaa:D:D:D:D O fotoğraftaki ßenim:D:D:D |
--->: Cevap: BJK _ SİVASSPOR RESİMLERİ
[QUOTE=omercoskun;430717]ya belki fotoda çıkmamış olabilir seni çekirdek yerken görenler olmuşdie duydum
ayrıca gözlüğüm olmadan seçemiom ama arkadaşlar öyle yazmış bu kadaa millet yalanmı sölüo yani GÜNAY ?:rolleyes:[/QUOTE] sizin yazdıkLarınızı okuduktan sonra ßi açıkLama yapma gereği duydum:D:D Maç Sonunda Osman abi Ben ve Recep abi beraber çekirdek yedik:D:D Ömer aßiyede uzattım ben:D "ulan kiloları görmüyonmu" cevabını aldım:D ve "sanada iyilik yaramıyo hazır paparazide yok yesen nolur" dedim.. Yani ßi çekirdeği yediremedim Ömer aßiye:D:D:D:D |
ben hiç çekirdek yermiyim yunusum ne işim olur. ben oraya sivası desteklemeye gittim çekirdeği evde de yerim
|
[QUOTE=omercoskun;431502]ben hiç çekirdek yermiyim yunusum ne işim olur. ben oraya sivası desteklemeye gittim çekirdeği evde de yerim[/QUOTE]
[QUOTE=YuNuSPaSa58;431492]sizin yazdıkLarınızı okuduktan sonra ßi açıkLama yapma gereği duydum:D:D [U][I]Maç Sonunda[/I][/U] Osman abi Ben ve Recep abi beraber çekirdek yedik:D:D Ömer aßiyede uzattım ben:D "ulan kiloları görmüyonmu" cevabını aldım:D ve "sanada iyilik yaramıyo hazır paparazide yok yesen nolur" dedim.. Yani ßi çekirdeği yediremedim Ömer aßiye:D:D:D:D[/QUOTE] [B]Ömer'im dikkat edersen maç sonunda demiş :D Yani taksime doğru yürürken :D[/B] |
adem resimler için teşekkürler inönüyü yine salladık ama yıkamadık
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;430358]EVET ARKADAŞLAR GELENEK GALİBİYET OLARAK BOZULDU
BERABERLİK OLARAK DEVAM EDİYOR DÖRDÜNCÜ İNÖNÜ ZAFERİ TAM OLMADI AMA BİZİM İÇİN YİNEDE İYİDİR CANIMIZ SAĞ OLSUN [B]RESİMLERİN DEVAMI BU AKŞAMA KADAR EKLENECEK[/B][/QUOTE] Sivastan Gelen kımse olmadımı ?????? |
[QUOTE=casus84;430573][B][COLOR="Red"]gelen bütün arkadaşlarımıza başta sebo ve serhan abilerim olmak üzere çok teşekkür ediyorum...inşallah bir daha ki deplasmanlarda da birlikte oluruz...[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B] Casus Kardesıme Aynen KAtılıyorum :) Bende 1967 Dernegıne tesekkurlerımı sunuyorum Sivastan ta İstanbula gidip Sivassporumuzu Desteklemek Süper Bir OLay[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:24. |