![]() |
Cevap: Sampiyonlar Ligi Rakiplerimiz!!
Şimdiden hayırlısı ne ise o olsun diyorum ama illada biri çıkıcaksa
Anderlecht (Belcika) olsun hem belçik' da seyircimizde olabilir bu takımı eleyebiliriz.. |
bence lisbon vea anderlect panatinaykoss sakat takım en iisi anderlect ve lisbon
|
Anderlect eski gücünden çok uzak bize göre uygun olabilir
|
İlk elemeyi atlatırsak, bizim için çok iyi olur. Daha sonra elensek dahi uefa grubundan şampiyonlar ligine gidebiliriz.
|
[QUOTE=kurtay58;525804]İlk elemeyi atlatırsak, bizim için çok iyi olur. Daha sonra elensek dahi uefa grubundan şampiyonlar ligine gidebiliriz.[/QUOTE]
UEFA Grubundan nasil sampiyonlar ligine gidicegiz ?? :D 4.Tur yani Play-Off Turunda elenirsek yolumuza UEFA Euroleague (eskiden: UEFA Cup) dan devam edecegiz ;) Sampiyonlar Ligine gitmek icin 2 turuda atlamamiz gerek :) |
[B][QUOTE=ersoy58;525834]UEFA Grubundan nasil sampiyonlar ligine gidicegiz ?? :D
4.Tur yani Play-Off Turunda elenirsek yolumuza UEFA Euroleague (eskiden: UEFA Cup) dan devam edecegiz ;) Sampiyonlar Ligine gitmek icin 2 turuda atlamamiz gerek :)[/QUOTE] avrupa ligini kazanirsak sampiyonlar ligi finaliyle yollarimiz kesismis oluyor hani belki de onu kasdetti bilemeyiz :D hayal kurmak bedava :P[/B] |
Anderlect eski gücünden çok uzak bize göre uygun olduğunu düşünüyorum
|
tahminimizden çok daha güçlü bir sivasspor izleyeceğimize inanıyorum. yönetimimiz ve teknik kadromuz gerekli çalışmaları yapıyorlardır zaten.herkesin ilk isteyeceği takım olarak görünüyor sivassporumuz.ancak sahada keşke demeye başlıyacaklar inşallah.3. turda benimde gönlümden anderlecht geçiyor ama eğer grupları hedefliyorsak bence o kadarda önemli değil kimin geldiği bir sonraki turda işimiz daha da zor olacak çünkü.
şampiyonsun yiğidom şampiyonlar liginde...:) |
[B][COLOR="Red"]CHELSİ - REAL MADRİD - İNTER MİLAN - BUNLARI İSTİYORUM[/COLOR][/B]
|
yavaş gel emre ilk başta o dediklerin baş ağrısı yapar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:53. |