![]() |
Cevap: Bouazza'da Şok Gelişme
ne zannettin bouza burası londra değil her köşe başı bar pub yok, malesef burada, işine gelirse arkadaşım, burada hovardalık yok, iş var kamp var başka bişey yok işine gelirse
|
vallahi ben hic benmedim hic iyi oyuncu degelde iyiki gitdi allah cok sükür
|
niye sivasi begenmiyosa alisamamis allahim ya ezan sesini duyduna kacmak istemistir .:mad::mad::mad:
sivasspor balili göndermede büyük hata yaptini anlamasi lazim balili hic bakmiyodu sehir nasil diye sade futbol diyodu tam futbol oynamak icin iyi yer diyodu bide öyle adami takimdan yolluyoz .:confused::confused::confused: simdide futbolcu bulamiyoz biz anca süperligdeki futolcular alabiliriz cünkü bi tek onlar biliyo türkiye nasil oldunu:mad: |
bence bosa gereksız adamdı bu ıyı oldu gtmesi
|
[QUOTE=mustafa_kavak58;552482]niye sivasi begenmiyosa alisamamis allahim ya ezan sesini duyduna kacmak istemistir .:mad::mad::mad:
sivasspor balili göndermede büyük hata yaptini anlamasi lazim balili hic bakmiyodu sehir nasil diye sade futbol diyodu tam futbol oynamak icin iyi yer diyodu bide öyle adami takimdan yolluyoz .:confused::confused::confused: simdide futbolcu bulamiyoz biz anca süperligdeki futolcular alabiliriz cünkü bi tek onlar biliyo türkiye nasil oldunu:mad:[/QUOTE] la kardas bu yonetım sacmalı dı ıce |
. gitsin, ibrahim onun yerini fazla fazla tutar
bizi beğenmeyeni zorla mı tutacağız o zaman gonulsüz olan aş yenmez bu soğan kelle verecek buna inancım sonsuz şampiyon sivas:mad: |
defolsun gitsin....................................................
|
[B]Arkadaşlar benim yiğenim Büyük otele gitti ve Bouzaa orada şuan bu haberler yanlış ve yalan[/B]
[IMG]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/24/3435.gif[/IMG] |
[B]Zaten Bu saatten Sonra Yapılacak Bütün Transferlerden Ne beklenebilirki[/B]
|
geçti dost kervanı eyleme beni eyleme beni...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:19. |