SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yönetim İstifayı Kabul Etti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27433)

sevda58 05.10.2009 19:23

Cevap: Yönetim İstifayı Kabul Etti

[QUOTE=Piri_reis;570111]Giden gider isimler değil sivasspor kulubü önemlidir[/QUOTE]

[B][FONT="Century Gothic"]oyle diyorsunda, ozaman neden hala bazi isimlerde: (balili, bilica vs vs) bu isimlerde israr ediyorsunuz, onlarda gitmedimi, Giden gitmistir gittigi gun de bitmistir, ozaman bu futbolcularda gittigi gun bizim icin bitmistir...[/FONT][/B]

sivas_leee 05.10.2009 19:52

Bülent abimiz gibi bir adamı kaybettik belki takım bu sene toparlnmakta güçlük çekti ama futbolcu oynayamıyorsa teknik direktöre bu kadar yüklenmek doğru mu tartışılır tabi.Takımı bilen biri olarak gitmesi beni üzdü yeni gelecek hocamıza şimdiden başarılar.

ready 05.10.2009 20:45

[B]As olan kulüptür isimlerin önemi yoktur biri gider biri gelir[/B]

bayram 05.10.2009 21:39

eğerki bülent uygun hocanın yerine ersun yanal gelecekse ben ogünden itibaren sitedeki üyeliğimi iptal edecem

yigidolar06 05.10.2009 21:47

[B]Hocam hani anadoludan şampiyon takım çıkaracaktın [/B]

vedat58 05.10.2009 23:14

BÜLENT HOCA GITME
HOCAM KUSURA BAKMA AMA BIZLERI COK ÜZDÜN ,HOCAM IYI GÜNÜMÜZDE SENI HERZAMAN SENI GÖKLERE CIKARDIK AMA MALESEF KÖTÜ GÜNÜNDE SENIN YANINDA OLAMADIK SANA SAHIP CIKAMADIK ,SENIN BASARILARINA COK ALISTIK AMA HATALARINI KABULLENEMEDIK , OYSA HATASIZ KUL OLMAZ BUNU UNUTTUK , BIZ BAZEN SENI COK ÜZDÜK BAZEN SENI YERDEN YERE VURDUK , AMA SENI HERZAMAN BAGRIMIZA BASTIK , SEN BAKMA HOCAM HIC KIMSE SENIN BASARILARINI INKAR ETMIYOR , SEN BIZE ÖYLE COK MUTLULUK TATTIRDINKI , BASARIZIZLIGI UNUTTURDUN , BU YÜZDEN SENIN BASARIZISLIGINA SABIR EDEMEDIK , HAKKINI HELAL ET HOCAM , SENIN SIVASTAN GIDECEHIN HIC AMA HIC AKLIMA GELMEZDI , HANI HOCAM ANADOLUDAN SAMPIYONLUK CIKARACAKTIN ? HANI SIVASI SAMPIYON YAPACAKTIN , HOCAM SEN BÖYLE KOLAY KOLAY PES ETMEZDIN , HOCAM LÜTFEN GERI DÖN BIZ SANA COK ALISTIK KÖTÜ GÜNDE YANINDA OLAMADIK AMA SENIN YOKLUGUN BIZLERI ÖKSÜZ BIRAKTI , SENSIZ OLMAZ BE HOCA , BEN INANMIYORUM SENDEN SONRA GELECEK TEKNIKDRÖKTÖRÜN SENIN GIBI BASARI YAKALAYACAGINA, SIMDI SENIN KIYMETINI DAHA COK ANLADIK , HOCAM BIZI AFFET LÜTFEN YUVANA GERI DÖÖÖÖÖÖÖÖÖNNNNNNNNNNNNNNN

tekdoktirin 06.10.2009 01:28

NEDEN KABÜL KARDEŞİM GEREKÇE NE AÇIKLAYIN BİLMİYORUZ TAM İYİYE DORU GİDERKEN DİMİ SORUYORUZ AYIPTIR YA KOLAYMI ÖYLE HEMEN İSTİFA DİMİ İKİNCİ HAFTADA ETTİRMEDİNİZ NEDEN ŞİMDİ SORMAZLARMI ADAMA ,,,ALP,,ERENLER,,

Borte Tarkan 06.10.2009 12:14

Elveda Bulent Hoca.
Elveda Bulent Hoca.
Bu takima verdigin hizmetler hicbir zaman unutulmayacak.senle yasadigimiz sivasspor anilarini herkes kaninin son damlasina kadar hatirlayacak.
gitmemen gerekirdi.ama beklenmedik bir anda bu takimi terkedip gittin.
sivassporumuzun geleceginin hayirli olmasi dilegiyle....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:23.