SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hayrettin Yerlikaya (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31)

ÇEÇEN İBO58 13.06.2006 20:36

-->: HAYRETTIN YERLIKAYA

[COLOR="Purple"][B]YALAN OLMASIN AMCA ÇOCUKLARI BİLDİĞİM KADARIYLA [/B][/COLOR]

amigos 22.06.2006 11:11

her zaman olan bir şey gene büyükler fesat soktu ne güzel gidiyordu her şey yerli yerinde ne kanca atarlar başka takımların oyuncularına sanki altyapıları yok...

FurkaN 22.06.2006 11:26

[FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"][B][I]Hayrettin çok üst düzey çok büyük yetenek olan bir futbolcu değil ancak çalışması ve azmiyle bu açığını kapatmaya çalışıyor ve kapattı da denilebilir. Başka takıma transferi ise normaldir eğer Sivasspor'un ve Hayrettin'in menfaatlerine uyuyorsa tabii ki gidebilir ve de gitmelidir. Artık amatörden futbolcu satmayalım Sivasspor'dan satalım Sivasspor kazansın.[/I][/B][/COLOR][/FONT]

gokbora 22.06.2006 11:55

[QUOTE=musab58][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"][B][I]Hayrettin çok üst düzey çok büyük yetenek olan bir futbolcu değil ancak çalışması ve azmiyle bu açığını kapatmaya çalışıyor ve kapattı da denilebilir. Başka takıma transferi ise normaldir eğer Sivasspor'un ve Hayrettin'in menfaatlerine uyuyorsa tabii ki gidebilir ve de gitmelidir. Artık amatörden futbolcu satmayalım Sivasspor'dan satalım Sivasspor kazansın.[/I][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

TURKIYE LIGLERINDEKI O KADAR FUTBOLCU ARASINDAN SECILIP MILLI TAKIMA CAGRILIYORSA FUTBOL PROFÖSÖRLERI BIR SEYLER KESFETMISKI CAGIRIYORLAR BIR KALITE FARKI VAR DEMEKKI TURKIYEDE IYI BIR DEFANS FUTBOLCU BULMAK COK ZOR HAYRETTINDE BU IYILERIN ARASINDA.satilip satilmamasi yonetimin bilecegi is para lazimsa satabilir.yok basarili bir futbol takimi olmaya devam etmek istiyorsa bence satilmamali.
GERCI ANADOLU KULUPLERIDE PARASIZLIKTAN DOLAYI FUTBOLCULARINI ISTANBUL TAKIMLARINA KAPTIRMAK ZORUNDA KALIYORLAR
bir takim basari bekliyorsa futbolcu satmamali.

serhankaburcuk 22.06.2006 12:02

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sevgili arkadaşlar ben dün Hayrettin ile beraberdim.Kendisi Bodrumda tatil yapmış ve bomba bir şekilde Sivasa dönmüş vaziyetteydi.Ve bana beklediğim ve sorduğum sorunun cevabını verdi..Bu sezon gidiyormusun dedim.Hayır abi bu sezon Sivasssporda kalıp seneye daya iyi bir transfer yapmayı düşünüyorum dedi.Başkanın bırakmadığını söyledi.Milli takıma neden gitmiyorsun dedim.Abi başka meseleler var dedi.Ama en kısa zamanda milli takımın değişmez oyuncusu olacağınıda ilave etti.Yani anlayacağınız Hayrettin önümüzdeki sezon yine Sivassporun başarılı ve değişmez bir futbolcusu olacak...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

gokbora 22.06.2006 12:16

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sevgili arkadaşlar ben dün Hayrettin ile beraberdim.Kendisi Bodrumda tatil yapmış ve bomba bir şekilde Sivasa dönmüş vaziyetteydi.Ve bana beklediğim ve sorduğum sorunun cevabını verdi..Bu sezon gidiyormusun dedim.Hayır abi bu sezon Sivasssporda kalıp seneye daya iyi bir transfer yapmayı düşünüyorum dedi.Başkanın bırakmadığını söyledi.Milli takıma neden gitmiyorsun dedim.Abi başka meseleler var dedi.Ama en kısa zamanda milli takımın değişmez oyuncusu olacağınıda ilave etti.Yani anlayacağınız Hayrettin önümüzdeki sezon yine Sivassporun başarılı ve değişmez bir futbolcusu olacak...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

HELAL OLSUN BASKANA.

HAYRETTINE IZIN KAGIDI VERMEMIS

serhankaburcuk 22.06.2006 12:19

[QUOTE=gokbora]HELAL OLSUN BASKANA.

HAYRETTINE IZIN KAGIDI VERMEMIS[/QUOTE]

[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hayrettin bu sezonda Sivassporda anlayacağınız...[/COLOR][/FONT][/B][/I]

FurkaN 22.06.2006 12:22

[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]Serhan ağabey o başka meseleler dedikleri hepsi internette çıktı herkes tartıştı onları ancak burada hiç gündeme gelmedi.[/COLOR][/FONT][/I][/B]

serhankaburcuk 22.06.2006 12:24

[QUOTE=musab58][B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]Serhan ağabey o başka meseleler dedikleri hepsi internette çıktı herkes tartıştı onları ancak burada hiç gündeme gelmedi.[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Valla bilmiyorum internete nasıl yansıdı ama bayağı derin meseleler varmış..Ama Fatih TERİM ile ilgili değilmiş mesele.[/COLOR][/FONT][/I][/B]

gokbora 22.06.2006 12:25

HAYRETTIN GARDAS BASKA TAKIMA GIDIPTE NAPACAN?

BOS VER SENEYEDE GITME

GITTIGIN YERDE CERMIK OLMAZ.hadi cermik buldun diyelim.BALIKLISINI NERDE

BULACAN

GITTIGIN YERDE KANGAL KOPEKLERI VARMI?

MACA CIKMADAN ONCE MADIMAK CORBASI NASIL YIYECEN.(valla gittigin yere

madimak ithalini durdururuz)

daha cok sebepler yazarim ama fazla dertlendirmek istemiyorum seni

BUDA SONUNCU OLSUN

YIGIDOLARDAN AYRILMAK O KADAR KOLAYMI?

hadi git bakim gidebiliyorsan

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:26.