SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31113)

GÜLEZ 24.01.2011 13:09

Cevap: Maçı değerlendirelim

YENİ OYUNCULARDAN RADA VE NAVRATİL BU LİG İÇİN NORMAL TOPCULAR KAMİL İSE İYİ AMA İLERİYE DONUK OYNAYAN ARKASINA YARDIM ETMEYEN BIR GORUNUMU VAR BIRAZ DAHA OYUNA GIRMELİ FORVETTEKİ OYUNCUYU ÇÖZEMEDİM BANA SANKİ ÇOK KİLOLU GUBI GELDI SOYLENDİGİ GİBİ DEGİL SANKİ BU MAÇ İÇİN İSE RIZA HOCA KAMANANI OYUNA ALIŞIYLA ÇOK BUYUK YANLIŞ YAPTI SİVASSPORDA GİDECEK BİR NUMARALI OYUNCUYDU BU ADAM HİÇ AMA HİÇ FAYDASINI GOREMEDİK

58 SiVaSıM 58 24.01.2011 13:37

maçın yıldızı ! grosicki ve korcan
maçın kötüsü ! erman,mehmet,kamanan
göze çarpanlar ! yeni transferlerin uyum sorununu çözmüş gibi görünmesi

not: artık mehmet ve erman ilk 11 topçusu değildir bence mehmetin yerine eneramo ermanın yerinede cihan olmalı

Harput0658 24.01.2011 13:38

[QUOTE=armutaklı;686404][B]Mohammed ali kurtuluş adanaspor daydı şimdi ordanda ayrıldı şuan nerde bılgın varmı?[/B][/QUOTE]

Vallaha bilemiyorum onu sormadım. Sivasa Antrenör olarak gel dedim :) Gülümsedi kısmet dedi :)

korsan hüsam 24.01.2011 13:57

arkadaşlar yeni gelen futbolcular iyi ama şu mehmet yıldız varya adam nasıl bir gol kaçırdı anlamadım galatasarayın defans oyuncusu çıkıp sivasspora gol atıyo sivassporun forvet oyuncusu mehmet yıldız ve kamanan olacak oyuncu larda gol kaçırıyor anlamak mümkün değil

korsan hüsam 24.01.2011 14:00

yeni transferler güzeldi
arkadaşlar galatasarayın defans oyuncusu çıkıp sivasspora gol atıyo sivassporun forvet oyuncusu mehmet yıldız ve kamanan gol kaöırıyor anlamak mümkün değil ya

ayna26 24.01.2011 14:13

yeni transferlerimiz görücüye çıktı ama hüküm için daha erken.takım genel olarak iyi oynamış diyebiliriz eskiye nazaran.galibiyeti akıllı oynayamadığımız için keybettik, bu maça bakarak ileriye yönelik ışık aldığımı da ikrar edemeden geçemiyeceğim.Antalya maçında büyük Sivassporu 4 eylülde izleme zevkini şimdiden hayal ediyorum.umarımGS maçı sonrası ilk yarının tam tersine bir hava esre ve takım bu maç sonrası çıkışa geçer.

Divriği58 24.01.2011 14:21

[B]Arkadaşlar dogruyu söylemek gerekırse vasat bir oyun oynadık.Grosıckı Rada ve korcanı kutluyorum. özellıkle grosıckı.

Çok iyiydik dien arakdaşlar maçı nasıl izledıler bılmıyorum ancak iyi oynadıgımız gol pozısyonuna gırdıgımız anlar oldu onu inkar etmıyoruz.

Bu oyun anlayışıyla biz kümenın yolunu tutarız. Ligin üst sırasında degılız.Bu maçtan puan almamız gerekıyordu.Rakip ve taraftarı iyiydi ancak puan lazım bize.

Yaptıgımız atakları sayın bir elin parmagını geçmez.birde gs ye bakın ilk yarı tek kale oynadı. Biran önce bu gidişatı durdurmalıyız.

Şunuda söylemek isterım ilk yarıya göre dah iyiyiz.takımda olumlu sinyaller var fakat bunu maça pek yansıtamadık..[/B]

Divriği58 24.01.2011 14:25

[B]Kamananın Biran önce bu takımdan gitmesi gerekiyor..yabancı sınırındayız. orta sahamız çok boş çok çabuk geçilebiliyor.

Oysa ki şampiyonluğa oynadıgımız sene orta saha geçit vermezdi toplara. Servet gol için gelıyorum die bas bas bagırıyor ve önüne kımse çıkmıyor..şu da var gs birden yüklendi kalabalık geldiler onada hak vermek lazım..

Rıza hocamın yanındayız hep destek tam deftek önümüzdeki antalya maçında Tüm antalyalılara 4 EYLÜL CEHENNEMİNİ yaşatıcaz bir sivassporlu olarak buna yürekten inanıyorum[/B]

sebasteia 24.01.2011 14:26

[QUOTE=armutaklı;686424][B]Arkadaşlar dogruyu söylemek gerekırse vasat bir oyun oynadık.Grosıckı Rada ve korcanı kutluyorum. özellıkle grosıckı.

Çok iyiydik dien arakdaşlar maçı nasıl izledıler bılmıyorum ancak iyi oynadıgımız gol pozısyonuna gırdıgımız anlar oldu onu inkar etmıyoruz.

Bu oyun anlayışıyla biz kümenın yolunu tutarız. Ligin üst sırasında degılız.Bu maçtan puan almamız gerekıyordu.Rakip ve taraftarı iyiydi ancak puan lazım bize.

Yaptıgımız atakları sayın bir elin parmagını geçmez.birde gs ye bakın ilk yarı tek kale oynadı. Biran önce bu gidişatı durdurmalıyız.

Şunuda söylemek isterım ilk yarıya göre dah iyiyiz.takımda olumlu sinyaller var fakat bunu maça pek yansıtamadık..[/B][/QUOTE]

bu kadar kıt futbol anlayışı olanlar da gelip burada yorum yapıyor. ilk yarıda galatasaray çok baskılı oynadı da kaç tane net pozisyon buldu? sivas çok iyi kapandı, skora göre değil 90 dakikaya göre yorum yapın.

DoomsDay58 24.01.2011 14:26

[QUOTE=armutaklı;686424][B]Arkadaşlar dogruyu söylemek gerekırse vasat bir oyun oynadık.Grosıckı Rada ve korcanı kutluyorum. özellıkle grosıckı.

Şunuda söylemek isterım ilk yarıya göre dah iyiyiz.takımda olumlu sinyaller var fakat bunu maça pek yansıtamadık..[/B][/QUOTE]

Rıza hocada söyledi defansif oynadik diye o yüzden galatasaray daha fazla pozisyon bulan takımdı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:29.