![]() |
Cevap: Hedef Olimpiyat'ta 58 bin olmak!
[QUOTE=myway;704711]önümüzde beşiktaş macı var dikkatleri şimdiden oraya çekmek doğru değil ! istanbuldaki arkadaşlar bu konuda çalışabilir ama sivasspor.com anı takip etmek zorunda..[/QUOTE]
Hay agzına saglık. |
[QUOTE=myway;704711]önümüzde beşiktaş macı var dikkatleri şimdiden oraya çekmek doğru değil ! istanbuldaki arkadaşlar bu konuda çalışabilir ama sivasspor.com anı takip etmek zorunda..[/QUOTE]
[B][I] -ufukta bir gemi göründüüüüüü..... -boşver anı yaşa. hele bi yaklaşsın gelince bakarız. -gemiyi kaçırdık. -yapma yawww. neyse bi dahaki sefer artık :):):)[/I][/B] |
BJK Maçı gibi önemli bir maç varken İBB maçı organizasyonu konusunda siteyi suçlamanın anlamı en iyi bakış açısı ile hizipçiliktir... Şu anda hiç gereği yok... Ayrıca kampanyalar başlar ve bilimsel olarakta afiş, broşür ve görsel materyaller organizasyona 5 gün kala yapıldığında daha da akılda kalıcı olduğu bir gerçektir... O vakte kadar her türlü iletişim aleti ile kampanya yayılır afişler 5 gün kala kullanılır... Bilen bir kişi olarak yazıyorum... O yüzden en erken Pazartesi gerekli kampanya ile ilgili görsel materyal siteye konmalı ama Çarşamba'dan sonraya kalırsa da anlamı kalmaz... Eğer konmaz ise böyle bir materyal ben de en iyi şekilde siteyi eleştiririm fakat şu anda doğru olanı yapıyorlar... Biraz sakinlik öneriyorum...
|
[QUOTE=Djamoka;704710][B][I]
Oldu olacak zaman sitenin girişindeki stadyum konulu duyuruyu da temel atılacağı gün koyun... :)[/I][/B][/QUOTE] Sana ne desem boş hemşerim,konuyu ikili tartışma alanına çevirmeme adına daha birşey demiyorum,ne desem başka yere çekeceksin anlaşılan. |
[B]Bende bunu Anlamıyorum, Kardeşim stad 72.000 Kişilik, 58.000 Kişi Nasıl İçeri Giricek ?[/B]
|
58 bin kişiyle maçı izlemek güzel, 3 puanla dönmek çok daha güzel...
Oyuncularımıza bu maçı almaları için tribünden her türlü desteği vermeliyiz. Haydi maça Yiğidolar! |
arkadaşlar hep birlikte sakin olalım. kımseye kırıcı eleştirler yazmayalım herkesin sonuçta ortak sevdası SİVASSPOR hep birlikte bu sevda uğruna bir olalım yeter.
|
İ.E.T.T ile yazışmalardan bi sonuç elde edemedık malesef istanbul sivasspor taraftar dernegi olarak resmi yazışmalardan olumsuz sonuç çıktı.
. Arkadaşlar İETT Yetkilis ile görüşüldü Maalesef ki şartlar özel araçdan çok pahallı istenilen maddeleri bir bir yazıyorum. 1. Araç başı 350 TL Yatırılması. 2. Araçlara hasarı için tahadüt name verilmesi 3. Olimpiayat otobüs güzergahımız yok denmesi. Yani burda herkeze bi görev düşüyor İETT yi mail yoluyla SİVAS' lıyı hafife almasını engelemeyiz. e-mail: [email]iett@iett.gov.tr[/email] Buraya mail yollayın . . bizler tekrar baskı yapıcaz ancak önümüzdeki hafta içersinde sonuç elde edemezsek kendi imkanlarımızla ototbüs ayarlıyacaz.anadolu yakasından ümraniye tepe üstü avrupa yakasından ise okmeydanı talatpaşa dernek merkezinden otobüs kaldırıcaz ulaşım konusunda sıkıntısı olanlar varsa mesaj atarlarsa kendilerine yardımcı olmaya çalışalım. |
[QUOTE=recep cevik;704720][B]Bende bunu Anlamıyorum, Kardeşim stad 72.000 Kişilik, 58.000 Kişi Nasıl İçeri Giricek ?[/B][/QUOTE]
arkadaşım 72bin kişilik stada 58bin girer artı 24bin kişilikte yer kalır |
[QUOTE=recep cevik;704720][B]Bende bunu Anlamıyorum, Kardeşim stad 72.000 Kişilik, 58.000 Kişi Nasıl İçeri Giricek ?[/B][/QUOTE]
BEN DE NEYİNİ ANLAMADIN ONU ANLAMIYORUM. BELEDİYENİN TARAFTARI OLMADIĞI İÇİN BÜTÜN STADA YĞİDOLARIMIZ DOLUŞACAK.MİSAFİR EV SAHİBİ FARK ETMİYOR YANİ ÇAKTIN;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:28. |