![]() |
Cevap: Fenerbahçe 1-2 Sivasspor
Ben özellikle Cüneyt Çakır için söylemek i,stiyorum. Ona yazıklar olsun diyorum, bir insan bu kadar taraflı olur, ama Allahın adaletini unuttular, fb ye nasihat bizim her harekete faul ve sarı kart, yazıklar olsun hakkımız da haram olsun
|
maçtan önce benim de anlamadığım bir his vardı içimde bu maçı alacağımız yönünde. yediğimiz golde bile üzülmedim. çünkü kazanacağımızı biliyordum teşekkürler yiğidoma...cüneyt çakırı da es geçtiği 4 tane sarı kart ve navratil pozisyonunda yaptığı hatadan dolayı kınıyorum yakışmadı.
|
Cevap: Fenerbahçe - Sivasspor
[QUOTE=favori58;833480]Sende kızardın mı?[/QUOTE]
Senin gibi Sivaslıları görünce,geçmişimizdeki acı olayların Sivas'ta olmasını tesadüf görmüyorum.Medeni düşünceden haberin yok.Fenerbahçe-Sivasspor tahmin ve görüşleri konusunda yapılan en basit bir tahmine bile tahammülünüz yoktur.O kadar taş gibi bir düşünce sisteminiz var ki bunu bile kaldıramıyorsunuz.. |
Ertuğrul Sağlamı çok seviyorum bize Adem Koçakı kazandırdığı için.:)
|
ÇOK ZOR MAÇ OLDU SAG OLSUN TOPCULAR TEŞEKKÜRLER VE HOCA YA TEŞEKKÜR KOLAYDEİL ORDAN MAÇALMAK
|
NASIL KOYDUK AMA
90 DAKİKADA ACI VARMI ACI FENER BACI |
[url]http://www.ligtv.com.tr/haber/hababam-sinifi-sinifta-kaldi[/url]
Çok güzel. Mutlaka izleyin. Ve galibiyetin tadını, eziklerin ağlamasını birkez daha izleyin. . |
ne de güzel oluyor da ooohhh oohh fenerede Koymasııı
KOY DUK MUUUUUUUUUUUU |
Ben bu Feneri çok seviyorum yaa.İçimdeki Fener aşkı bambaşka, o büyük taraftarınla çok yaşa.:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:41. |