![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim mi?
[QUOTE=mnt3;853263]Hakemleri,Sivasspor sevmeyenlerin tam da istediğini yapıyorsun işte.Onlar da istiyorlar ki bu takımı ezelim,güçsüzleştirelim,takıma olan destek azalsın...( Rıza Çalımbay'ın hatalarını ben de kabul ediyorum,o ayrı konu)[/QUOTE]
[B]Arkadaşım haklısın o 6-0 görünce sinirimden yazdım İnsanı ne hale getiriyorlar. Haklısın desteğimi sürdüreceğim inşallah ama göz göre göre takımı ne hale getirdiler insanda akılmu bıraktılar[/B] |
4 Eylül Belediye bizim yerimize oynasaydı iddia ediyorum 6-0 yenilmezdi. Rıza hocam teşekkür ederiz ama biz yeni sezonda seni takımın başında görmek istemiyoruz (üzülerek yazıyorum keşke iyi bir hoca olsaydın da bunları bir hemşehrimize demek zorunda kalmasaydık). Trabzon takım mı ki biz 6-0 yeniliyoruz. Bunun hesabını kim verecek. Bakın bu maçı karabük takımı da seyretti şimdi biz bu Sivası 5'leriz diye gelecekler. Durup dururken karabükü de havaya soktuk.
|
[QUOTE=PETKOVİC;852912]Maç öncesi tribünler "Erman seneye bize gel" diye bağırdılar ve erman da inşAllah diye karşılık verdi. gerçekten üzüldüm yani..[/QUOTE]
seneye trabzonda avrupaya oynar messi erman alnı açık başı dik bir şekilde ... ermanada bu yakışır... |
6-0'LIK GALİBİYET BİZİM İÇİN SÜRPRİZ DEĞİLDİ
Lig'de istediğimiz gibi gitmiyor. Ama kupada hava başka oluyor. Beklediğimiz bir galibiyetti. Sivasspor maçındaki farklı galibiyet bizim için süpriz değildi. Daha önce de 6 golle kazandığımız maçlar olmuştu. Bizin için süpriz değil, beklediğimiz bir sonuçtu. Tolga Zengin milletin ağzına sakız olduk :mad: |
[b] tolunay kafkas dersine iyi çalışmış, ilk maçın sonunda sivasspor çok sert oynadı biz aynı karsılığı veremedik demişti ts çok sert oynadı sivası durdurdu hakemde groseçkiye yapılan harekete penaltı vermeyerek ,zokoraya kırmızı göstermeyerek ts ye yardımcı oldu penaltıya kadar ts çok sıkıntılıydı ,C-4 ziya çok acemice davranmasaydı maç bizim lehimize gidiyordu,2.yaRıda rıza hoca kadiri alarak ortasahanın direncini kırdı farklı sonuç kaçınılmaz oldu bence ümit ,ziya,rızahoca,hakemler ,tfff ,mhk ,futbolcular maalesef hatalarıyla sivassporun finalist olmasını engellemiştir,insan düşünüyor formda bi ademle kadir oynasaydı ,sonuç farklı olurmuydu diye ,fakat ben ne olursa olsun ts-fb eşlemesini isteyenler sivasspor 4 gol atsa ts ye 5 penaltı uydururlardı yine bize yedirmezlerdi, bu çok açık ve net ,iki takmdan birini 1gün önce oynatıp diğerini zor bir maçın sonucunda yorgun argın oynatarak ,hakemler sanki sivas lehine penaltı vermemeye yemin etmiş gibi maç yöneterek bu plana ortak oldular ,rıza hocamız bu ayak oyunlarına karşı planla cevap veremedi gs maçını gözden çıkarıp yedek ağırlıklı oynatsaydı filan ,futbolcularda olaya inanmadı takım oyunu oynamadılar herkes kafasına göre takıldı :mad:10 kişi kalacak ts penaltıverilse 0-1 olması muhtemel maçta ts böyle rahat oynarmıydı ?yenilgiden ziyade farka canm sıkıldı ,2 paralık ciğersiz lazların oyuncularımızla taraftarımızla matrak geçmelerine,yerel basınlarının sivasın yollarına gol bastık ağlarıına diye başlık atmalarına cnm sıkıldı yoksa sivassporumuz böyle bukadar acizdeğil ,kadıköyü fb ye dar edende bjk yi inönüde yenende,trabzonda hamsileri sahadan silip kalecilerini ayın yıldızı yapanda ,sivasda ayıp olmasın diye farka gitmeyende bu takımdı [/b]
|
[QUOTE=Salim58;852544][B]GS maçına yedek kadro ile çıkalım dedik dinleyen olmadı.
Futbolda yenmek yenilmek normal ama bu yenilgi normel değil anormal. Bizi boşverinde kilometrelerce yol giden o cefakar taraftarlara yazık günah beee Bu ağır yenilgide emeği geçenleri ayrı ayrı tebrik ederim.....................[/B][/QUOTE] Galatasaray macina yedek kadro cikarmi , belki oyuncularindan biri kazara o macda patlama yaparsa nede olsa futbol pazar isi belki bir oyuncusuna transfer gelebilir diye yedek cikmamistir Riza hoca. Saka bir tarafa ogün yedek kadroylada ve hatta A2 takimiyla ciksaydik bile Trabzon macinda hicbirsey degismezdi. Bu adamlar kafalarinda herseyi bitirmisler kupa bile dahi umurlarinda degildi.Yari finale ulasan bir takim,diger bir finalisten 6 gol yiyorsa o takim süperlig kalitesinde degil demektir.Bizim takimda tek sorun disiplin ve otorite boslugu. Ayrica bu takimin yarisi bir dahaki sezon icin düsünülmemeli bile. |
gene herkes sallamış buradan Fenerbahçe şak şakcılığı yapılmış
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:15. |