![]() |
Cevap: Pedro Oldoni Sivasspor'da
çok çok da kötü görünmüyor ilerideki maçlarda daha iyi olacağına eminim sanki takım arkadaşları ona fazla pas atmadı ama takımda daha yeni olduğundan ve anlaşmadıklarındandır. Zamanla bunlar da olacaktır. Ama bu oyuncuyu 2.forvet olarak aldığımızı unutmamalıyız. 1.forvet için transferi hala büyük umutlarla bekliyoruz. Umarım yönetim ve teknik kadro bu maç sonrasında forvete gerek yok düşüncesine girmez
|
Şimdi iyi yada kötü demek için çok erken,ileriki haftalarda kendinin nasıl olduğunu gösterir zaten.
|
1.Forvet sart pedro 2 forvet olarak alindi.
Bu mac sonrasi Yonetim forvete gerek yok derse cok sacma olur. Sabirsizlikla bekliyoruz 1 forvetimizi :) |
bu pedro bence sivasspor a hiçbir katkısı olmayacak. sen Kamili gönderiyorsun aldığın futbolcu en azından kamil gibi yada kamilin bir gömlek üstü olması lazım ama pedro dan ben hiç ümitli dğilim.
Utaka yine keza öyle takıma hiç bir katkısı olmayan biri yanlış transfer hemde çok yanlış...... |
[QUOTE=atabey58;894348]bu pedro bence sivasspor a hiçbir katkısı olmayacak. sen Kamili gönderiyorsun aldığın futbolcu en azından kamil gibi yada kamilin bir gömlek üstü olması lazım ama pedro dan ben hiç ümitli dğilim.
Utaka yine keza öyle takıma hiç bir katkısı olmayan biri yanlış transfer hemde çok yanlış......[/QUOTE] Pedro ile Kamil ne alaka? :confused::confused::confused: |
[QUOTE=atabey58;894348]bu pedro bence sivasspor a hiçbir katkısı olmayacak. sen Kamili gönderiyorsun aldığın futbolcu en azından kamil gibi yada kamilin bir gömlek üstü olması lazım ama pedro dan ben hiç ümitli dğilim.
Utaka yine keza öyle takıma hiç bir katkısı olmayan biri yanlış transfer hemde çok yanlış......[/QUOTE] [B] 1. Pedro'yu kac dakika izledin ! [/B] 2. Adam 14 dakikada 1 gol atti , ama yanlis kararla sayilmadi. Hemen kötü transfer diye yazma önce bekle ... 3. Grosicki forvet degil ve onun yerinde Aydin , Aatif , Burhan gibi etkili oyuncularimiz var. |
[b]bir oyuncuyu 15 dakkalık performansa göre değerlendirmek doğru değil,15 dakkada rakibe 1 kırmızı göstertti,2 kişinin ayağından topu söktü aldı golünüde attı,hakem saymadı ,ilk izlenimim ,biraz kilolu ve ağır gördüm,ilerleyen haftalarda takıma ,lige,şehire adapte olursa daha iyi işler yapacağını sanıyorum,[/b]
|
Pedro baya kaliteli. Takima faydasi cok olacak inshallah
|
Gol atmasa bile adam forvet ve defanstan en az 2 kişiyi üstüne çekip yer açıyor bu bile yeter bize. Utakayla aatıf forvet oynayınca beceremiyorlar bunu
|
Bence de birkac mac daha izlemek gerek ama vasatın ustunde bir oyuncu gibi gorundu. Fizik gucu yuksek ancak biraz yavas. Birkac mac daha izleyip görelim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:28. |