SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Carlos İstifa Etti.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38561)

halilxx58 22.12.2014 09:54

Cevap: Seni Asla Unutmayacağız Carlos....

[QUOTE=karamik;929209]Bende insan olarak üzüldüm Carlos'a acı tatlı çok eleştirdim ama kardeşim Muhsin Yazıcıoğlu ile Carlos'u nasıl aynı kefeye koyarsın bak göreceksin Carlos yarın birgün mesela Bursaspor'a gidecek sonra koyu Bursalı olacak hatta kanını akıtsan Yeşil-Beyaz akacak.Bırakın bu duygusallığı sivastan Yıllık 1,5 Milyon Avro kazanan adam 2 Milyon veren Takım olsa hop ona gidecek .Benim gözümde her bir sivasspor taraftarı Carlos'tan daha değerlidir paranın değil armanın peşinde bedava taraftarlık yaptığı için.[/QUOTE]

Hocam Roberto Carlos'un derdi para olsa Sivasa hic gelmezdi. Eminim Anzhi de yardimciyken bile Sivassporda aldigindan cok fazla para aliyordu. Gayet normaldirki Carlos Bursaspora gidecek olsa Bursasporlu olacak. Bence normal olanda budur. Carlos profesyönel bir teknik direktör, ve hangi takimi calistirirsa o takimi tutmasi lazim. Yoksa sayin Riza Calimbay'in bizi calistrigi dönemde her röportajda Besiktas'i konustugu gibi amatörce bir davranis olur. Ama eminimki Carlos para icin takimini yari yolda birakacak birisi degil.

sefilix 22.12.2014 09:57

Cevap: Carlos İstifa Etti..

Ta ben anlamıyorum arkadaş. Tüm basının yazdığı olayla ilgili resmi sitede tek satır yok.

sefilix 22.12.2014 09:58

Cevap: Carlos İstifa Etti..

[QUOTE=sefilix;929214]Ta ben anlamıyorum arkadaş. Tüm basının yazdığı olayla ilgili resmi sitede tek satır yok.[/QUOTE]

emin olsun yönetim belli bir süre sonra basında siteyi takip etmeyecek. kanımca resmi siteden çok [B][U]sivasspor.com[/U][/B] form sitesini takip ediyorlardır :)

karamik 22.12.2014 10:00

[QUOTE=halilxx58;929212]Hocam Roberto Carlos'un derdi para olsa Sivasa hic gelmezdi. Eminim Anzhi de yardimciyken bile Sivassporda aldigindan cok fazla para aliyordu. Gayet normaldirki Carlos Bursaspora gidecek olsa Bursasporlu olacak. Bence normal olanda budur. Carlos profesyönel bir teknik direktör, ve hangi takimi calistirirsa o takimi tutmasi lazim. Yoksa sayin Riza Calimbay'in bizi calistrigi dönemde her röportajda Besiktas'i konustugu gibi amatörce bir davranis olur. Ama eminimki Carlos para icin takimini yari yolda birakacak birisi degil.[/QUOTE]

Futbolda duygusallığa yer yok bunu hepimiz biliyoruz ki artık Carlos şaftı dağıtmıştı kendine ve takıma zarar vermeye başlamıştı giderken [B][U]son lafı keşke hepsi adem koçak gibi olsaydı diyerek [/U][/B]zaten futbolcularla olan aradaki büyük sorunları göz önüne serdi 14 futbolcu istiyorum sözü de takıma olan inancını gösteriyor şuan piyasa da sivassporun mevcut kadrosunun çok kaliteli oldugunu düşünen bir çok hoca var onladan birine şans vermek en mantıklısı.

Turan 59 22.12.2014 10:32

Carlos'un gitmesini isteyenler,gözünüz aydın,isteğiniz oldu ama Sivas çok şey kaybetti.Bunun bilincinde değilsiniz.

halilxx58 22.12.2014 10:36

[QUOTE=karamik;929216]Futbolda duygusallığa yer yok bunu hepimiz biliyoruz ki artık Carlos şaftı dağıtmıştı kendine ve takıma zarar vermeye başlamıştı giderken [B][U]son lafı keşke hepsi adem koçak gibi olsaydı diyerek[/U][/B] zaten futbolcularla olan aradaki büyük sorunları göz önüne serdi 14 futbolcu istiyorum sözü de takıma olan inancını gösteriyor şuan piyasa da sivassporun mevcut kadrosunun çok kaliteli oldugunu düşünen bir çok hoca var onladan birine şans vermek en mantıklısı.[/QUOTE]

Olanlar oldu zaten artik önümüze bakmamiz lazim. Insallah Sergen benim önyargilarimi yener ve basarili olur.
Yorumunda türk futbolunun kanayan yarasina degindin. Oyuncu teknik direktörü sevmezse veya istemezse fatura teknik direktöre kesiliyor. Bu böyle oldugu sürece futbolumuz asla ilerlemez. Bir futbolcu hocasi kim olursa olsun herzaman elinden gelenin en iyisini yapmasi lazim. Bir hocada elindeki kadroyla en verimli sonucu almak icin cabalamasi lazim.
Diyelimli Sergen basarili oldu takimi toparladi, 6 ay veya 1 yil sonra oyuncular Sergenide istemezse yine aynisimi olacak? Yönetim böyle pasif, umursamaz olursa, para geldikce gerisi hic dedigi sürece evet aynisi olacak. Ve bu böyle oldugu sürece basari hep hayal kalacak.

apa58 22.12.2014 10:38

Yolun acik olsun Carlos Tesekurler seni unutmuyacagiz

HeLuieN58 22.12.2014 11:02

Carlos'a Yaptıklarından Dolayı Teşekkür Ederiz.
Gitmesini İsteyenlerin Dediği Oldu Ama [B][U]Asıl Şuçlular Hala Yönetimde[/U][/B]
Keske Onlardada Carlos Gibi Yürek Ve Vicdan Olsa...

tykinik58 22.12.2014 11:36

Gitmesi gereken sen değildin CARLOS...
Senin gitmeni isteyenler ve gönderenler ve hatta [B][U]gitmesi gerekip de gitmeyenler utansınlar.[/U][/B]
Emeklerin için ve her şey için teşekkürler.
Yolun ve bahtın açık olsun.
I Love You CARLOS

A.Turan Korkmaz 22.12.2014 11:48

Yeni yıl mesajında dediğin gibi : 'Allah'a emanet ol' adam gibi adam!
Dün akşam bir grup taraftar Carlos'un evine gitmişler. Dışarı çıkmış Carlos. O da ağlamış, bizim taraftarlar da. Ağlaşmışlar. Demek ki ayrıldın mı böyle ayrılacaksın.
Futbol matematiktir diye bir yazı yazmıştım geçenlerde bununla ilgili. Maalesef sonuca endeksli herşey. 14 maçta 10 puana nerede olsan hoca değişirdi. Helalleşerek ayrılmak da güzel.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:59.