![]() |
Cevap: Sivasspor - Eskişehirspor
Arkadaş inanın Sivasspor'lu olduğumuz için duygusal bakıyoruz olaya. Halimiz hiç iç açıcı değil. Berbat futbol oynuyoruz. Mücadele sıfır. Tamam kimse istemez düşmeyi ama gerçeklere de gözümüzü kapatmanın anlamı yok. Mücadele etmeyen takım bu ligde zor tutunur. Tüm maç'ları izliyorum adamlar deli gibi mücadele ediyor, koşuyor, alan daraltıyor. Bize karşı oynayan takımlar elini kolunu sallayarak geliyor üstümüze. Bunlar değişmezse işimiz zor, kim ne derse desin.
|
[QUOTE=Erenozdenn;965487]Arkadaş inanın Sivasspor'lu olduğumuz için duygusal bakıyoruz olaya. Halimiz hiç iç açıcı değil. Berbat futbol oynuyoruz. Mücadele sıfır. Tamam kimse istemez düşmeyi ama gerçeklere de gözümüzü kapatmanın anlamı yok. Mücadele etmeyen takım bu ligde zor tutunur. Tüm maç'ları izliyorum adamlar deli gibi mücadele ediyor, koşuyor, alan daraltıyor. Bize karşı oynayan takımlar elini kolunu sallayarak geliyor üstümüze. Bunlar değişmezse işimiz zor, kim ne derse desin.[/QUOTE]
Yarın ki maçı öyle yada böyle atlatabilirsek kazasız belasız umut ışığımız belirir. Katılıyorum diğer takımlar deli gibi mücadele ediyorlar, ama bizimde sakatımız sıkıntılı.. bu durumu bertaraf edebilirsek işler yavaş yavaş yoluna girer. Murad kelleci kardeşiminde dediği gibi bu köprünün altından daha çok sular geçer. Mühim olan pergel aralığını fazla açmaya müsaade etmemek... Bugün açıklanan (tahmini) kadroyu görünce herkes de bir tedirginlik oldu. Bunun sebebi ise açıklanan isimlerin yeterliliği ve önceki performansından kaynaklanması. Ayrıca rakip takımın tüm transferlerinin bu maçta oynayacak olması. Bu bir artı motivasyondur takım üzerinde.. Umutsuzluk diye bir şey yoktur ama birde görünen köy vardır. Olumsuz bakmak istemiyoruz ama umutlanacak da elimizde çok fazla ışık da yok maalesef... Hele hele bugünkü Osmanlı-GS maçını izledikten sonra.... İnşallah tüm olumsuzluklara rağmen bizlerin de onları destekleme uğruna yaptığımız onca çabalarımızı takım olarak görürler ve bizim için alırlar şu maçı... |
Valla Karabük'ten tüm planları bozup geliyorum biletimi de aldım günler öncesinden. İnşallah bu sezon gittiğim 2 maçta gol göremedim. Bu maçta güzel gollü bir galibiyet olur. Adem ismi beni korkutuyor ama hayırlısı umut dünyası ışte
|
[QUOTE=erhan 10;965489]Valla Karabük'ten tüm planları bozup geliyorum biletimi de aldım günler öncesinden. İnşallah bu sezon gittiğim 2 maçta gol göremedim. Bu maçta güzel gollü bir galibiyet olur. Adem ismi beni korkutuyor ama hayırlısı umut dünyası ışte[/QUOTE]
Aslanım madem gidiyorsun neden haber vermiyorsun.. Ne zaman geleceksin bilmiyorumda keşke haber verseydin. Bir pezük turşusu canım çekti ki.. sipariş ederdim sana :D Tüh yaa |
[QUOTE=adres58;965490]Aslanım madem gidiyorsun neden haber vermiyorsun.. Ne zaman geleceksin bilmiyorumda keşke haber verseydin. Bir pezük turşusu canım çekti ki.. sipariş ederdim sana :D Tüh yaa[/QUOTE]
Bilemedim Atilla Abi :confused: daha çok gider gelurum sen canıgı sıhma haber de ederüm ::D |
[QUOTE=erhan 10;965492]Bilemedim Atilla Abi :confused: daha çok gider gelurum sen canıgı sıhma haber de ederüm ::D[/QUOTE]
Peeeh beni Karabükte bulursunda gider gelirsin... :D |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;965485]Evel ALLAH bu maçı alacağız.. Biz kazandıktan sonra herkese ilginç gelebilir ama G. Birliği-Antalya maçında gençler kazanmalı ki yukarıdaki 21-22 puanlı takımlar düşme ateşini şimdilik azda olsa hissedecekler.. Daha bu köprünün altından çok sular geçecek..
Antalya, Kayseri, Osmanlı, G. Birliği, Bursa ve Sivassporumuz düşecek son takım olmamak için ligin sonuna kadar mücadeleye devam edeceklerdir.. Geçmişte bir Manisaspor örneği varken, hemen umutsuzluk şarkılarına, düştük düştük ki ahh niye düştük nakaratlarını terennüm etmek şu an için abesle iştigaldir kanımca.. Belki de düşecek üçüncü takım Gaziantepspor yada Rizespor bile olabilir.. Bazı arkadaşlar diyebilirki ya Eskişehir vr Mersin'i neden varsaymıyorsun diyebilirsiniz.. Yarın biz Es Es, 'i yenersek ki yeneceğiz o zaman Mersinden sonra düşen ikinci takımda belli olur.. Mersin zaten iyi yönetilmediği için çoktan küme düştü diyorum naçizane...[/QUOTE] Murat abi haklısın lig uzun diyeceğiz de 18 maç yaptık 14 puan çok güzel oynadığımız maçlardan bile puan kaybettik 2-0 önde olduğumuz maclari bile berabere bitirdik Eskişehir macini Allah'ın izniyle alırız diyorum ama önemli olan ondan sonraki maclari alabilmek yeni transferlerle düzenimiz oturursa ne ala ama insallah olmaz ama bu iki maçtan 6 puan çıkarmazsak korkarım 3 uncu aday da biz oluruz... Sonuna kadar Sivassporluyuz ve Sivasspor'umuzun 3 büyütülmüş takımların korkulu rüyası olduğu zamanları özledik şimdi ise ligtv.com da bile iki denk klübün(Eskişehirspor) maci demeleri zorumuza gidiyor... Umutla ve korkmadan zevkle ve en önemlisi maç bittiginde güle oynaya marşlar söylediğimiz günleri özledik |
[QUOTE=çorluluyiğido;965478]yarın ki eskişehir maçı 11i belli oldu.vizyon 58 açıkladı:
setkus-cicinho-ibrahim-oumari-ziya-kone-hussein-ibrahim akın(aatıf),beykan-hasan kabze-david texeira[/QUOTE] insallah böyle bir kadro ile cikmayiz. yani en olmayacak kadrolardan birtanesidir herhalde. oumari henüz takima adapte olamamis görüntüsü verdi ilk macinda, boye´nin sakatligi gectiyse mutlaka o baslamali. yoksa mecburen oumari, plase yigit. ibrahim akin gecen hafta en zayif halkalardan birtanesiydi, gerci geldi geleli bir katkisini göremedik henüz, bundan sonrada fazla israr edilmemeli diye düsünüyorum, onun yerine tanase baslamali, eger tam hazir degilse beykan o kanata atilip yine burhan oynamali. Yani orta sahamiz, kone, hüseyin, tanase, atif ve burhan beslisinden olusmali. forvette ise, hasan ve texeira arasinda kararsizim. gs macindaki oyunu kesin birsey söyleyebilmek icin yetersiz. bu ümit meseleside artik bir son bulmali, eger satamiyorsak en azindan sezon sonuna kadar faydalanilmali. isteyen bir takimla en azindan takasta kullanilmaliydi. |
[B][I]Haydi Yiğidolar, bugün taraftarı ile, yöneticisi ile futbolcusu ile kenetlenme günü, bugün silkinme günü, bugün Sivasspor'a sahip Çıkma günü, çünkü alacağımız galibiyet, sade 3 Puan değil, umutların yeşereceği, Sivasspor camiası olarak moral ve motıvasyonumuzun artacağı sezonu etkileyecek bir maç olacak. Öyle ise taraftar olarak tam destek zamanı, tribünleri ful dolduralım.[/I][/B]
|
Biz hep böylesi havalarda yendik Eskişehir'i.Gene yenecek ve ipini çekeceğiz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:24. |