SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 2-1 Ç.Rizespor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39715)

calipso 14.02.2016 11:17

Cevap: Sivasspor - Ç.Rizespor

[QUOTE=50sekiz;968094]Hoca, yeni transferlerden Tanese ve Etzaz'i ve Ibrazim Öztürk'ü yedek oturtuyor. Ilginc.[/QUOTE]

Sebebi belli, devre arası bir takımın 11 iyle bu kadar oynanmaz. Fazla kurcalarsan böyle 14 puanla düşmeye oynarsın.

DoomsDay58 14.02.2016 11:17

Bu kadro bana pek güven vermedi açıkçası. Hussain bu maçta mutlaka 11 başlamalıydı

50sekiz 14.02.2016 11:24

[QUOTE=calipso;968098]Sebebi belli, devre arası bir takımın 11 iyle bu kadar oynanmaz. Fazla kurcalarsan böyle 14 puanla düşmeye oynarsın.[/QUOTE]

Bu konuyu ben transfer döneminde elestirdim ama bu adamlari cart diye kesersen ondan sonra verim alman zor..

Madem hoca bu 11'i tercih ediyor o zaman bunlarda israr etsin.
Her mac farkli farkli 11 ile cikis saglanamaz.

adres58 14.02.2016 11:41

Hikmet Karaman : Kupa geride kaldı. Şanslıydık. iki taraf açısından önemli dünkü karşılaşmaları gördük. Bu gurup 7-8 takımı içine çekecek. sivas açısından önemli. Fakat strateji olarak farklı. Biz yenersek yukarı yaklaşıyoruz. Sivas yenerse bize yanaşıyor. Yeni hocalar yüzde 80 olumlu yansıyor. İlk teknik direktör ne düşünür. Baktığımızda oynamayan 2 oyuncu var. Başakşehir maçında hatalarımızımı gördü bilinmez ama bizde de farklılıklar var. Bizde buna göre kadro oluşturduk. Nihayetinde müthiş bir maç. Gönlüm şu: sonunu hayır etsin diyorum. Mecnun Başkanda bu ligin en değerli başkanı.

adres58 14.02.2016 11:45

Emre : Maça iyi hazırlandık alacağız bu maçı. Yeni hocamız bize doping etkisi yaptı inşallah kazanacağız...

sivaslıadem 14.02.2016 11:49

Cevap: Sivasspor 0-0 Ç.Rizespor -maç başlamadı-

işte kadro dediğin budur bee
çıtkırıldım oyuncular yüzünden ne mücadele edip direnç gösteriyorduk ne de gol atıyorduk

kim ne derse desin ben kadroyu çok olumlu buldum
burada sadece etzaz'ı 11de göremediğim için şaşırdım ama bakınca atıf en verimli oynadığı yerde olunca bu tercih bana çok mantıklı geldi

ikinci yarı da muhtemelen beykan tanase değişikliği yapılacaktır

3 puan olsun da nasıl olursa olsun

furky.b 14.02.2016 11:56

Cevap: Sivasspor 0-0 Ç.Rizespor -maç başlamadı-

Mutlak kazanmamiz gereken bir mac, rakiplerimiz maclarini kazandilar. Kaybedersek dönüsü yok..

sivaslıadem 14.02.2016 12:30

Cevap: Sivasspor 1-0 Ç.Rizespor -ilk yarı-

bu taraftarla ve bu oyun anlayışı ile kazanmayı sonuna kadar hakediyoruz

alacakaranlik58 14.02.2016 13:00

[QUOTE=adres58;968101]Hikmet Karaman : Kupa geride kaldı. Şanslıydık. iki taraf açısından önemli dünkü karşılaşmaları gördük. Bu gurup 7-8 takımı içine çekecek. sivas açısından önemli. Fakat strateji olarak farklı. Biz yenersek yukarı yaklaşıyoruz. Sivas yenerse bize yanaşıyor. Yeni hocalar yüzde 80 olumlu yansıyor. İlk teknik direktör ne düşünür. Baktığımızda oynamayan 2 oyuncu var. Başakşehir maçında hatalarımızımı gördü bilinmez ama bizde de farklılıklar var. Bizde buna göre kadro oluşturduk. Nihayetinde müthiş bir maç. Gönlüm şu: sonunu hayır etsin diyorum. Mecnun Başkanda bu ligin en değerli başkanı.[/QUOTE]

Abi bu hikmet hoca gelecek sezon icin mesaj mi veriyor yoksa... Mecnun başkana methiyeler dizdigine göre bir amaci olmalı

benozgurr 14.02.2016 13:01

Cevap: Sivasspor 1-0 Ç.Rizespor -ikinci yarı-

Bi daha arasak takım rahatlar İnşallah Yiğit ve Boye kart görmezler maçı 11 kişi bitiririz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:02.