![]() |
Wayy be.....tesekkürler Fatıma güzel fotograflar bulmussun gercekten....
|
[QUOTE=meric]Wayy be.....tesekkürler Fatıma güzel fotograflar bulmussun gercekten....[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]..........................[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=Nilay]Evet kesinlikle.
nerelerden nerelere gelmişiz. Fotolarda, tarihçede çok güzel.[/QUOTE] iyi de güeçmiş çabuk unutulur önemli olan gelecekdir.hayrettini satarak mı geleceği kurtaracagız biri bana bunu söylesin.bekleyecegim umarım biri yazar. |
Fatma teşekkür ederim sivasspor un tarihi hakında aydınlattığın için........
|
[QUOTE=erdal07]iyi de güeçmiş çabuk unutulur önemli olan gelecekdir.hayrettini satarak mı geleceği kurtaracagız biri bana bunu söylesin.bekleyecegim umarım biri yazar.[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]tam olarak ne dediğinizi anlamış değilim!!!!!!!!!!!!![/FONT][/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=erdal07]iyi de güeçmiş çabuk unutulur önemli olan gelecekdir.hayrettini satarak mı geleceği kurtaracagız biri bana bunu söylesin.bekleyecegim umarım biri yazar.[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ne demek istediğini pek anlayamadık gardaş...Daha açık yaz...Geçmişimiz geleceğimiz teminatıdır sorunun cevabı bu olsa gerek...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ne demek istediğini pek anlayamadık gardaş...Daha açık yaz...Geçmişimiz geleceğimiz teminatıdır sorunun cevabı bu olsa gerek...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B]Usta arkadaşı ben anlamadım...Anladığın zman sen bizede anlatta anlayalım...[/B] |
çok güzel
evet fatıma çok güzel çok beğendim teşekürler
|
Allah razi olsun cok guzel fotolar gercekten
|
YAZIDA HATA OLURSA KUSURAKALMA FATIMA KISALTALIMMI İSİMDEN
HEM HATASIZ OLUR HEMDE DAHA GÜZEL OLUR GİBİ GELİYORBANA SEN NE DERSİN RESİMLER BİR HARİKA |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:08. |