SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   HAYDİ YİĞİDOLAR GEREDEYE !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5284)

HakkıTİMUÇİN 07.07.2005 18:00

[size=2][b]ARKADASLAR....

ACİL BİR İŞ DOLAYISI İLE CUMA GÜNÜ İZMİRE GİTMEM GEREKİYOR...

BU NEDENLE GEREDEYE GELEMİYORUM....HERKESTEN COK ÖZÜR DİLERİM AMA ELİMDE OLMAYAN NEDENLERDEN DOLAYI GELEMİYORUM...ÇOK ÜZGÜNÜM..... :cry: :cry: :cry:

GEREDEYE GELMEK İSTEYEN ARKADASLAR...TEVFİK ÇEVİK LE İRTİBATA GEÇEBİLİR....[/b][/size]

SONMEZ 07.07.2005 18:33

[quote=RüStüElmaS][quote=AyhanBayrak][size=6][color=red]pazar günkü gerede cıkartmasında mangal partısıde düzenlenecektır herkes davetlıdır gardaslar sıvassporumuzu desteklemek vede görmek icın haydı geredeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/color][/size][/quote]

Yani Ayhan, simdi mangal partisinde yiyeceklerin, senin bogazindan bensiz gececekmi? :cry: :cry: :cry:[/quote]

[size=4][color=blue][b]NEEEEEEEEEEEEE............??????????????????

MANGAL MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.....????????????

OOOOOOOOHHHHHHH BEEEEEEEEEEE..........

BEN DE GELİYOOOOOOOOOMMM.................

AYHAN GARDAŞ NASIL OLSA ÇAĞLAYAN ABİ YOK

VALLLAAA MANGALI RAHAT RAHAT YERİZ

OOOOOH BEEEEEE......[/b][/color][/size]

AyhanBayrak 08.07.2005 08:41

[quote=RüStüElmaS][quote=AyhanBayrak][size=6][color=red]pazar günkü gerede cıkartmasında mangal partısıde düzenlenecektır herkes davetlıdır gardaslar sıvassporumuzu desteklemek vede görmek icın haydı geredeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/color][/size][/quote]

Yani Ayhan, simdi mangal partisinde yiyeceklerin, senin bogazindan bensiz gececekmi? :cry: :cry: :cry:[/quote]

[size=6][color=red]eeeeeeee gardasım o zaman cıkıp gelecen gerede kampına sende yanı sımdı sen gelemıyon dıye bende ac kalamamya muhahahahahaha [/color][/size]

ElbeyLi58 08.07.2005 08:46

[quote=AyhanBayrak][quote=RüStüElmaS][quote=AyhanBayrak][size=6][color=red]pazar günkü gerede cıkartmasında mangal partısıde düzenlenecektır herkes davetlıdır gardaslar sıvassporumuzu desteklemek vede görmek icın haydı geredeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/color][/size][/quote]

[size=6][color=red]eeeeeeee gardasım o zaman cıkıp gelecen gerede kampına sende yanı sımdı sen gelemıyon dıye bende ac kalamamya muhahahahahaha [/color][/size][/quote]

ayhan abim keske birasda almanyaya getirsen sabah sabha aciktim hehe :D

CAGLAYAN 08.07.2005 09:00

[quote=AyhanBayrak][quote=RüStüElmaS][quote=AyhanBayrak][size=6][color=red]pazar günkü gerede cıkartmasında mangal partısıde düzenlenecektır herkes davetlıdır gardaslar sıvassporumuzu desteklemek vede görmek icın haydı geredeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/color][/size][/quote]

[size=6][color=red]eeeeeeee gardasım o zaman cıkıp gelecen gerede kampına sende yanı sımdı sen gelemıyon dıye bende ac kalamamya muhahahahahaha [/color][/size][/quote]

[i][size=6]Ayhan Gardas Afiyet olsun
daaaaaaaa Mangalda bir Koyun degil CÖMÜS bile kesseniz
sizlerin Ac Kalacagini simdiden Garantiliyebilirim
Cünkiiiiiiiiiiiiiiiiii Ayu Baba SÖNMEZ Hepsini siler süpürür ac Kalirsiniz.[/size][/i]

AyhanBayrak 08.07.2005 09:09

[quote=CAGLAYAN][quote=AyhanBayrak][quote=RüStüElmaS][quote=AyhanBayrak][size=6][color=red]pazar günkü gerede cıkartmasında mangal partısıde düzenlenecektır herkes davetlıdır gardaslar sıvassporumuzu desteklemek vede görmek icın haydı geredeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/color][/size][/quote]

[i][size=6]Ayhan Gardas Afiyet olsun
daaaaaaaa Mangalda bir Koyun degil CÖMÜS bile kesseniz
sizlerin Ac Kalacagini simdiden Garantiliyebilirim
Cünkiiiiiiiiiiiiiiiiii Ayu Baba SÖNMEZ Hepsini siler süpürür ac Kalirsiniz.[/size][/i][/quote]

[size=6]
[color=red] :D :D :oops: caglayan abı valla ben onun yolunu buldum sönmez gardasımız ıcın ıkı tane kesecegız sızler gelın bese cıkaralım abı sorunmu yanı abı sızlerıde beklıyoruz ona göreeeeeeeee ::D ::D [/color][/size]

LütfiÜnal 08.07.2005 09:22

GARDASLAR MANGAL PARTISINI MÜMKÜNSE KAMERAYA CEKIN.SONRA DEDIKODUYA MEYDAN VERMEYIN.HERKES NE YEDIGINI BILSIN.KIMSE INKAR EDEMESIN.SONRA SÖNMEZ GARDASIM GIBI KOMPLOYA GURBAN GIDERSINIZ.bENDEN UYARMAK.HEPINIZE IYI YOLCULUKLAR VE MANGAL SIMDIDEN AFIYET OLSUN HEPINIZE.AYHAN COK YEDI DEMEYIN O BIZIM HAKKIMIZIDA YIYECEK HA. :lol: :lol: :lol:

AyhanBayrak 08.07.2005 09:30

[quote=LütfiÜnal]GARDASLAR MANGAL PARTISINI MÜMKÜNSE KAMERAYA CEKIN.SONRA DEDIKODUYA MEYDAN VERMEYIN.HERKES NE YEDIGINI BILSIN.KIMSE INKAR EDEMESIN.SONRA SÖNMEZ GARDASIM GIBI KOMPLOYA GURBAN GIDERSINIZ.bENDEN UYARMAK.HEPINIZE IYI YOLCULUKLAR VE MANGAL SIMDIDEN AFIYET OLSUN HEPINIZE.AYHAN COK YEDI DEMEYIN O BIZIM HAKKIMIZIDA YIYECEK HA. :lol: :lol: :lol:[/quote]
[color=red]

[size=6] ::D evet baskanım ben sızlerı temsılen gurur duyuyorum vede sızler ıcınde yıyecem mangalda ::D ::D [/color][/size]

KEREM_58_34 08.07.2005 10:17

abi geredeye bagajda yer vermı ben de ben bagajda da gelirim yeter ki geliim .... :( :( :( :( :( :( :( :( :(

serhankaburcuk 08.07.2005 13:21

[size=6][b][i]Oh yiyin bakalım etleri,kebabları bizsiz...AFİYET OLSUN...

Dikkat edin Mustafa SÖNMEZ abi geliyormuş... :lol: :lol: [/i][/b][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:19.