SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Üsküdar-Anadolu/Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=81)
-   -   ANADOLU ÜSKÜDARA TALİBİZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6964)

yigidolar06 12.06.2006 12:26

-->: ANADOLU ÜSKÜDARA TALİBİZ

KULÜBÜN İSMİ ŞU ANDA NE OLDU SİZLERE HAK VERİYORUM BİR TARAFTAR OLARAK

GFBerkin 12.06.2006 12:29

Daha Belli Olmadı Belli Olunca Açıklama Yapılacak

yigidolar06 12.06.2006 13:01

ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR OLSUNMU RENKLERİDE AYNEN KALSIN

EeSsRrAaRr 12.06.2006 17:22

[QUOTE=GFBerkin]Tarık Takımı Satan Satsın Ama İsmi Rengi Satmasınlar Mecnun Başkan İçimizden Biridir Onun Klubü Almasına Sewindim Ama İsim Değişikliğine Sewinemedim Mecnun Başkan Tüm ÜSKÜDARLILAR Seni Sewer Ve Sayar Duy Sesimizide Sewgimize Karşılık Olarak Klübümüzün Adı Üsküdar Olarak Kalsın....[/QUOTE]

kardesımö fotomacta takımı ANADOLU SIVAS yapıcakları ve klubu de sıvas a tasıcakları yazıyor .. gerisini sen düşün

üsküdaranadolu 12.06.2006 18:17

SADECE 1908 ÜSKÜDAR...SİTEMİZ AÇILDI BEYLER.... [url]www.USKUDARANADOLU.com[/url]

coto28 12.06.2006 19:59

1908 Yılında kurulmuş koskaca bir çınarın devrilmesine gönlümüz razı olmaz,sonuna kadar canla başla elimizden ne geliyorsa Üsküdar Anadolunun yanındayız.

kartalspor 12.06.2006 20:42

beyler bnde okudum KARDEŞ TAKIM ÜSKÜDARın adı artık anadolu sivasspor olucakmış.ayrıca kulüp sivasa taşınacakmış.
Sivas'ta ince plan

Sivasspor'un 3. Lig'e düşen Anadolu Üsküdar'ı satın alıp kulübü Sivas'a taşıyacağı ve adını Anadolu Sivas olarak değiştireceği öğrenildi. Menajer Bülent Uygun, "Gençlere önem vermeliyiz. Çözüm ise pilot takım" dedi.

ben fotomaçın yalancısıyım...KARDEŞLERİMİZE SLM... KARTALSPOR&A.ÜSKÜDAR

FurkaN 12.06.2006 21:15

[B][B][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"][I]BU TAKIMI ALMAMIZ NORMAL BİR OLAY ÜSKÜDARLI ARKADAŞLARDAN BU KONUDA ANLAYIŞ BEKLİYORUZ. ANCAK ONLARINDA HAKLI OLARAK ÇOK KIZDIKLARI KONU İSİM DEĞİŞTİRME MEVZUU BENCE İSİM DEĞİŞTİRİLMEMELİ ÇÜNKÜ ÖNCELİKLE ALDIĞIMIZ VEYA ALACAĞIMIZ KULÜP YÜZ YILLIK BİR KULÜP İSİM DEĞİŞTİRİLİNCE BİR ASIRI SİLİYORUZ Kİ BU DA OLMAMALI. ARKADAŞLARDAN BAZILARI BU KULÜBÜ ALMAK SİZE HAYIR GETİRMEZ HAYRINI GÖREMEZSİNİZ DEMİŞ BİZ BUNU HARAM YOLDAN ALMIYORUZ Kİ HAYRINI GÖRMEYELİM BİZ TALİP OLDUK ÜSKÜDAR ANADOLU YÖNETİMİDE TAMAM DEDİ ALAN RAZI SATAN RAZI TERS BİR TARAFI YOK OLAYIN.

BAZI ARKADAŞLAR SİVASTA BİR AMATÖR TAKIM ALINSAYDI DEMİŞ. ADI ÜSTÜNDE AMATÖR TAKIM ORADAN ÇIKAN FUTBOLCUDA AMATÖR OLACAK ÖNCE PAF A GELECEK ORADAN A TAKIMA AMA BÖYLE OLUNCA HAZIR FUTBOLCU GELECEK SİVAS İÇİN DAHA İYİ OLACAK.

ÜSKÜDARLI ARKADAŞLAR GÖRÜŞLERİNDE SONUNA KADAR HAKLILAR İSİM DEĞİŞİKLİĞİ YAPILMAMALI. KENDİ AÇIMIZDAN DA DÜŞÜNELİM ALLAH VERMESİN SİVASSPOR SATILSA VE İSMİ DEĞİŞTİRİLSE BİZİM TEPKİMİZ FARKLI OLUR MUYDU? KENDİ ADIMA SÖYLEYEYİM OLMAZDI VE BU SİTEDEKİLERİN BİR ÇOĞUNUN DA BENDEN FARKLI OLMAYACAĞINI BİLİYORUM. MECNUN BAŞKAN BU GÖRÜŞLERİ DE DİKKATE ALACAKTIR.

BİZLER HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ ÜSKÜDARLILAR[/I][/COLOR][/FONT][/B][/B]

EeSsRrAaRr 12.06.2006 21:27

bu isim değişirse üsküdar ı yakıcagız Allah yukarda simdi ortamdan geldık dunya 1 milyon ama dıyorum bu ısım gıderse eger cok kişinin ahı gelecek ve söyluyorum yanıcaksın klube destek vermeyen beledıye ...

EeSsRrAaRr 12.06.2006 21:28

[QUOTE=coto28]1908 Yılında kurulmuş koskaca bir çınarın devrilmesine gönlümüz razı olmaz,sonuna kadar canla başla elimizden ne geliyorsa Üsküdar Anadolunun yanındayız.[/QUOTE]

saol giresunspor..

alem kardeslık dostluk gorsun bu ısmın nekadar dostu kardesı oldugunu gorsun giresuna a selam olsun yesıl beyaza canım feda..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:33.