![]() |
--->: HOŞGELDİNİZ...
[COLOR="Sienna"][B]sitemiz gerçektende çok güzel, bütün övgüleri hak ediyor, gerçektende güzel çalışmalar yapılıyor, emeği geçen herkese teşekkürler, sivaslılara da böyle bir site yakışır...[/B][/COLOR]
|
sitemize yeni gelen arkadaşlara selamlar.
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Hoşbulduk...Helal olsun..............[/FONT][/B]
|
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]güzele ne yakışmaz emeği geçen tüm arkadaşlardan şükranlık duygularmızı iletmeyi borç biliriz
|
İzmirli sivaslılar
1984 izmir bornova doğumluyum. Aslen sivas zaralıyım.
Sivassporu gazetelerden ve televizyondan gururla izlediğimi belirtmek isterim, |
[B][COLOR="Blue"]sitemiz gerçekten hem kişi baklımından hemde güzellik bakımından çok güzel yeni gelen arkadaşlar hoşgheldiniz sitemize[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;134844]Sitemize Yeni üye olan arkadaşlar aramıza Hoşgeldiniz.!
Umarım sitemizi beğenirsiniz, bol muhabbetler ve güzel dostluklar bizi bekliyor... [URL="http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6923"]www.sivasspor.com olarak, holiganizmin ve şiddetin her türlüsünün karşısında olduğumuzu kanıtlamak için, Cumhuriyet Üniversitesinde görev yapan, Akademisyen ve İdareci görüşüne başvurduk. Okumak için tıklayın[/URL] Sitemize katilan diğer üyelerin yorumlarını okumak için [URL="http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2723"]buraya[/URL] tıklayın.[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]yaklaşık 1 senelik bir sürgündün sonra hoşbulduk haberci:)[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
-->: HOŞGELDİNİZ...
aramiza yeni katilan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz sitemize :)
|
BEN İSTANBULDAN MERT KARŞIYAKA.ÖNCELİKLE HOŞBULDUM.HERKEZE SELAMLAR.
|
gebzespor1955
arkadaşlar ben gebzede bulunan sivasspor taraftarıtım öncelikle şunu belirtiyim SİVASSPOR ANADOLU nun her zaman gururudur.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:36. |