![]() |
-->: İVAN CVETKOV
[B]Ve Cvetkov... Herkes Balili'den sonrasını merak ediyordu. Cvetkov özellikleri itibarıyla bir Balili değil. Fakat en az Balili kadar hücuma etki sağlayan bir isim. Attırdı, attı ve skora dün de katkı yaptı. [/B]
zeki çol 67’de bu kez Cvetkov sahne alıyor. Balili’den daha bileklerine hakim bu Bulgar, Devran’ın ortasına arkada bekleyip harika bir kesme atıyor: |
--->: İVAN CVETKOV
[COLOR="DarkSlateGray"][B][FONT="Book Antiqua"]Ben Hollanda'da yasiyorum ve Cvetkov'u baya izledim..
Eskiden Sparta'da, Helmond Sport'da, Zwolle'da oynadi. Hollanda'da pek tutulmadi ve bu yüzden gönderildi. Sivas'da bence çok iyi oynuyor ve önemli goller atiyor. Demek ki Sivas'daki sistem Cvetkov'a daha yakinmis. Umarim devami gelir..[/FONT][/B][/COLOR] |
içimden bir his cvetkov bu hafta da şiir yazacak diyor...
|
[QUOTE=yigiter187;307637]içimden bir his cvetkov bu hafta da şiir yazacak diyor...[/QUOTE]
mümkünse 4'lük olsun :) ................... |
[QUOTE=jakobieen;307640]mümkünse 4'lük olsun :)
...................[/QUOTE] yok öğrendim ben..cvetkov 5 hececilerden :D 4 yetmez ona |
Oğluda tıpkı kendine benziyor adı ise dani cvetkov
çok ii arkadasımızdır :) |
bu son haftalarda sac bas yoldurmaya basladi bir iki hafata yedek soyunsa iyi gelir sanirim. yada bursa macinda kendini af ettirsin vallah.
|
Gerçekten mehmet yıldıza forvette yardım eden iyi bir futbolcu
|
ligin 2. devresine mükemml basladi ama sonradan o formunu koruyamadi
|
[B][I][COLOR="Magenta"]valla bi şi diemiycem ii oyuncu forvette mehmete yardım etsin yeter[/COLOR][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:16. |