SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transferde Adı Geçenler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32054)

tavatir 27.06.2011 12:32

Cevap: Transferde Adı Geçenler

Fm oynayanlar bilir Okay Yokuşlu'yu :)

Birçok takımın istediğin söyleniyordu Okay'ı.

münihliyigido58 27.06.2011 13:23

[QUOTE=adres58;727184]1-Yanlış-Kesinlikle ilk onbir başlayacak ve ikili forvetin ikincisi olacak oyuncu alınacak. Yani Pedriel joker olacak. Matematiği hep hocaların çözmesini beklemişimdir. :D

2-Doğru -Milan Cerny ile anlaşma olduğunu küçük pürüzlerin kaldığını sağır sultan biliyor.

3-Yanlış... Atilla nın anlaşmadaki sıkıntısı yetiştirme bedeli. Aslında bonservis bedelinden alınsa sorun değilde, Ajaxın Utrecht'in üzerinde çok para istemesi (benimkide duyum)

4-Yanlış... Kesinlik öyle bir durum söz konusu değil. Fakat eski futbolcular derken bu yazdığınız isimler değilde Bilica dan söz edilmiştir siz yanlış anlamışsınızdır :D[/QUOTE]

;) siz daha iyi biliyorsaniz hep beraber görecegiz, sonucta benimde bazi kaynaklarim var. ama 1 garanti. ayrica 4 saka degil. bilica ile alakali degil, türk oyuncularimizdanmis.
ayrica milan cerny'yi ilk ben duyurdum. yirmi yada otuz sayfa önceden. biraz bildiklerim var yani, ama elbette herseyi yinede sorgulamak lazim, onun icin sagolasiniz.

akifesk 27.06.2011 13:47

[QUOTE=50sekiz;727228]YILDIZ oyuncumuz, tarihimizin en yüksek bonservis bedeliyle Süper Lig ekibine verildi.

YÖNETİM kurulumuz, Türkiye’de transfer gündeminin baş köşesine oturan yıldız futbolcumuz Okay Yokuşlu’yu, Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor’a verdi. Başta Fenerbahçe ve Galatasaray olmak üzere Gaziantepspor, Samsunspor, Gençlerbirliği ve Manisaspor’un da istediği Okay Yokuşlu’nun Kayserispor’a transferinden kulübümüz, 2 milyon 300 bin TL bonservis bedeli alacak.

[url]http://www.altay.org.tr/manset.asp?id=198[/url]

[B]Kayserispor'a bakin ya 17 yasindaki cocuga 2,3 milyon TL veriyor.
Biz Atilla Yildirimin icin yetistirme parasi istiyorlar diye transferden vazgeciyoruz :mad:[/B][/QUOTE]

- sana katılıyorum. sivasında bişeyler yapması lazım.

akifesk 27.06.2011 13:48

hedefte ---ki forvet mehmet yıldız olmasın

50sekiz 27.06.2011 14:33

calimbay su an lig tv ye baglandi.
sag kanat ve forvet alip transferi kapatacagiz dedi

calipso 27.06.2011 15:30

[QUOTE=münihliyigido58;727239];) siz daha iyi biliyorsaniz hep beraber görecegiz, sonucta benimde bazi kaynaklarim var. ama 1 garanti. ayrica 4 saka degil. bilica ile alakali degil, türk oyuncularimizdanmis.
ayrica milan cerny'yi ilk ben duyurdum. yirmi yada otuz sayfa önceden. biraz bildiklerim var yani, ama elbette herseyi yinede sorgulamak lazim, onun icin sagolasiniz.[/QUOTE]

bence de rıza hoca takımı ilk 11'de çift forvet oynatmaz..alınan ve adı geçen oyunculara bakınca aklından 4-2-3-1 sistem geçiyor..ayrıca takıma isim yapmış tecrübeli ikinci bir defansif önlibero şart hala

münihliyigido58 27.06.2011 15:39

zaten öyle düsünülüyor suan.

ofansif hatimiz:

---------------eneramo
grosicki--------erman------cerny

oyunun gidisatina göre mesela:

---------eneramo---xxxx
erman---------------------cerny

tavatir 27.06.2011 15:39

[QUOTE=calipso;727269]bence de rıza hoca takımı ilk 11'de çift forvet oynatmaz..alınan ve adı geçen oyunculara bakınca aklından 4-2-3-1 sistem geçiyor..ayrıca takıma isim yapmış tecrübeli ikinci bir defansif önlibero şart hala[/QUOTE]

Bana göre ;

---------------- Borjan -----------------

Kerim --- Faty ---- Navratil --- Hayrettin

----------- Kadir --- Mehmet Nas -------

Cerny --------- Erman ---------- Grosicki

-------------- Eneramo -----------------

Yedekler :
Korcan
Rada
Pedriel
Murat Akça
Uğur
Ziya
Cihan

Tribün :
Diallo
Sandro
Caner
Hüseyin
Nihat Şahin
Kıvanç

Bu tabloya göre bir tane genç yabancı forvet transferi bekliyorum.

akifesk 27.06.2011 16:04

hala haber yok transferden? kim olacak şu forvet..

HALIL 27.06.2011 17:45

murat akca ya bayliyorlar adana demirsporlular takimin tek vazgecilmezi diyorlar galatasaray taraftarida yaniyo niye yonetim birakti diye :D o yuzden ben mutluyum muratin sivassporumuza gelmesi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:50.