![]() |
Cevap: Transferde Adı Geçenler
[QUOTE=tavarih;727271]Bana göre ;
---------------- Borjan ----------------- Kerim --- Faty ---- Navratil --- Hayrettin ----------- Kadir --- Mehmet Nas ------- Cerny --------- Erman ---------- Grosicki -------------- Eneramo ----------------- Yedekler : Korcan Rada Pedriel Murat Akça Uğur Ziya Cihan Tribün : Diallo Sandro Caner Hüseyin Nihat Şahin Kıvanç Bu tabloya göre bir tane genç yabancı forvet transferi bekliyorum.[/QUOTE] Yazılanlara göre elimizde 24 oyuncu var Rıza hoca 26'yı geçmeyecek demişti demek ki 2 oyuncu daha kalıyor geriye bakalım hayırlısı artık ve şunu eklemek istiyorum bu ''GENÇLİK AŞISI'NIN'' tutacağını düşünenlerdenim ve tutarsa 5 sene birer ikişer transferle sezona merhaba deriz gibi geliyor umarım yanılmam... |
Ve Kayserispor bombayı patlattı... Transferda en hızlı takımlar arasında bulunan sarı-kırmızılılar, İngiltere Premier ekiplerinden Sunderland'de forma giyen Cristian Miguel Riveros Núñez ile anlaştı
|
bide kayseriyle bir tutarız kendimizi alın işte adamlar kadroyu korudukları gibi bomba transferler yapıyolar seneyede ilk 5 e girecekleri kesin..
|
Eskisehirde simdi almanyadan nurnbergen ir defansi getirmis türkiyeye anlasmak icin -
bizimkiler niye bu kadar suskun kaliyor hala anlamis degilim - bütün külüpler sov yaparmiscasina mansetlere tasiyor transferlerini |
Bizim bu taraftar gurubunu görüp yazılanları okudujdan sonra artık fotomaça fanatiğe kızmıyorum adamlar haklılar baksanıza bizim taraftara nerede transfer diye basbas bağırıyor...
Sabır sabır Rıza hocamız boş yere transfer yapmaz yeter ki sabredelim... |
[B]Antalyaspordaki Ali Zitouni forvet adaylarımızdanmış [/B]
|
[B]Samsunspor‚ Ali Zitouni'yi istiyor..[/B]
Zitouni'yi ayrıca Eskişehirspor'da teknik direktörlük görevini sürdürürken ısrarla isteyen Rıza Çalımbay'ın şimdiki takımı Sivasspor için düşündüğü belirtildi. Sivasspor'un dış transferdeki durumuna göre Zitouni ile temasa geçeceği söylendi. MedicalPark Antalyaspor'un forvet hattındaki futbolcu sayısının artmasından dolayı Zitouni'nin de ayrılmaya sıcak bakabileceği söyleniyor. Antalyasporum.com |
Ali Zitouni yi ne yapacaz 30 yaşında 3 gol 3 asisti var eğer yedek kulubesine adam alınacaksa balili tarzı oyunu değiştirebilecek daha iyi oyuncular bulabiliriz bomba transfer buysa işimiz yaş.
|
Ali Zitouni mi? alacak başka adam mı kalmadı ya. kamanandan daha kötü.
bize daha daha iyisi lazım! bumu yani bomba forvet ?? Zitouni' yi alcağımıza yerli forvet nobreyi alsaydınız ne yapmaya çalıyor rıza çalımbay... |
Arkadaslar, bunlarin cogu asparagaz haberler. Ali Zitouni`de kim oluyor?
Bunlara inanip, hocamiza ve yönetime negatif yorumlar yapmayalim... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:33. |