![]() |
--->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
ilk yarıda bursa karsısında tel tel döküldük ama 2. yarı mükemmel bir oyun ortaya koyarak 3-2 galip geldik bu galibiyette emeği gecen herkese teşekkürler..
|
ilk yarıda bursa karsısında tel tel döküldük ama 2. yarı mükemmel bir oyun ortaya koyarak 3-2 galip geldik bu galibiyette emeği gecen herkese teşekkürler..;)
|
Arkadaşlar maçın ilk yarısının tamamını ve ikinci yarısının da buyuk kısmını dinleyemedim. Yenibosna'dan Mecidiyeköy'e gelirken ilk yarı skorunu bildiren mesaj geldi ve ben Sivasımızdan galibiyet, o olmazsa en azından beraberlik beklerken ne göreyim Sivas:0 Bursa:2 yazmaz mı? Tabii ki psikolojik olarak çöktüm.
Ancaaaaaaakkk, morali bozuk bir şekilde gelip bilgisayar başına oturup internete girince ne göreyim. Sivas:3 Bursa:2 yazıyor! Vallahi şaştım kaldım, büyuk bir sevinç yaşadım. Bizlere bu sevinci yaşatan teknik ekibe, futbolculara, yönetime sonsuz teşekkurler. Tm Yiğidolara hayırlı uğurlu olsun!... |
[B]helal olsun beee, harika bir sonuç, futbolcuları ve bülent hocayı tebrik ederim... [/B]
|
-->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
[B]Tahrik etsin istediği Kadar (: almısız bi maçımızı...
Zor olanı basarmakdır güzel olan deilmi kardeslerim =)[/B] |
sivasspor büyük takim oldugunu ispatladi böylelikle
zirve yarisinda gs ile aldi basini gidiyo masallah nazar degmesin |
mşl. sivas bu yıl süperligde kendi ewinde de deplasmanda da çok iyi
ayrıca ist.büyük şehirde çok ii kendi ewinde bu arada bursaya geçmiş olsun |
şampiyon sivasspor.şampiyonlar ligine bile katılırız ya.radyoların reklamlarında şampiyonluk mücadelesi veren takımların reklamını yaptılar sivassporumuzda vardı
|
ya bu maçı yendik darısı dier maç ben gıdemedim ama nese bıdahakı hafta da yeneriz ya hıç deil se uefa ama bır de 2 olarak şampıyonlar lıgıne gidiyormuş ne ii ce olur ama maç bur da oynann maz başka yerde oyananır ya sivas a gelmez takım ama sasaha sı 2o bın olur sa gelir
|
-->: SİVASSPOR:3 BURSA:2
muhamed ali 3 gol oldu
mehmet yildiz 3 gol oldu balili 2 gol diallo 1 gol murat 1 gol |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:51. |