![]() |
--->: Sivasspor`a Şiirler/Şarkılar
hepsi çok güzel şiirler çok beğendim devamını bekliyoruz...:D...
_______________________ nuri_58 |
cok guzel olmus arkadasim eline saglik
|
[B]Çok Güzel Şiirler Elinize Sağlık Gardaş.[/B]
|
--->: SELAM SİVAS SPORA HELAL SİVAS SPORA
Saygı değer hanım efendi;
İlginize teşekkür eder,başarılar dilerim..Mutluluk dileklerimle.. |
Teşekkürler yiğido, bunlara ihtiycımız var zamanla olgunlaşıp dilere dolanacak marşlarımız olacak. Olacak!
|
SİVASSPORVE SİVAS HAKKINDA GÜZEL SÖZLER YAZALIM...
SİVASSPORUMUZA VE SİVASIMIZA AİT GÜZEL SÖZLERİ BURADA PAYLAŞALIM.......
|
--->: SİVASSPORVE SİVAS HAKKINDA GÜZEL SÖZLER YAZA
[B][COLOR="Red"]
Sivaslısın Gardaş Tanıdım Seni; Nerdensin Gardaş Söyle İlçeni Bilirim Ben SiVASımdan Göçeni Gardaş SİVAS'ın Neresindensin? Demirim Çeliğim Sana Emanet;Yiğitlik Var Sende Etmezsin Minnet Çalışkan;Hatırnaz Hem Dost Hemde Mert;Gardaş DİVRİĞİ'nin Neresindensin? Kanımız Kırmızı Beyaz;Başkanımız MECNUN ODYAKMAZ;Sivaslıyız Yiğidoyuz;4 EYLÜL Mabedimiz İstanbuL'Lu DeİLızki aLtımızda POrsche oLsun,anTaLYaLı deıLızKİ koluMuzda naTA$a oLsun ee SiVaS'LıyıZ bırakTa kaFamıZ güsEL oLSuN BİR GUN HERKES SİVASSPORLU OLMASIN! BIRAKIN O GURUR SİVASLI DOĞANLARA KALSIN PİSKOPATIN BABASIYIM BOZKURTUN TEK SAHİBİYİM ÖVUNMEKTE ÇOK HAKLIYIM ÇUNKU SAPINA KADAR SİVASLIYIM!!![/COLOR][/B] |
[QUOTE=yigidomustafa58;319876][B][COLOR="Red"]
Sivaslısın Gardaş Tanıdım Seni; Nerdensin Gardaş Söyle İlçeni Bilirim Ben SiVASımdan Göçeni Gardaş SİVAS'ın Neresindensin? Demirim Çeliğim Sana Emanet;Yiğitlik Var Sende Etmezsin Minnet Çalışkan;Hatırnaz Hem Dost Hemde Mert;Gardaş DİVRİĞİ'nin Neresindensin? Kanımız Kırmızı Beyaz;Başkanımız MECNUN ODYAKMAZ;Sivaslıyız Yiğidoyuz;4 EYLÜL Mabedimiz İstanbuL'Lu DeİLızki aLtımızda POrsche oLsun,anTaLYaLı deıLızKİ koluMuzda naTA$a oLsun ee SiVaS'LıyıZ bırakTa kaFamıZ güsEL oLSuN BİR GUN HERKES SİVASSPORLU OLMASIN! BIRAKIN O GURUR SİVASLI DOĞANLARA KALSIN PİSKOPATIN BABASIYIM BOZKURTUN TEK SAHİBİYİM ÖVUNMEKTE ÇOK HAKLIYIM ÇUNKU SAPINA KADAR SİVASLIYIM!!![/COLOR][/B][/QUOTE] çok güzel sözler.ağzına sağlık güzel yazmışsın. |
58 biz bu alemde tekiz kralına değil alayına gideriz.
|
Kendimi bildim bileli;
Onur duydum daima SİVASLI olmamla. Kimseyi yargılamadım sen şusun sen busun diye tavrımla. Ne bir laf ne bir söz söyletmedim SİVAS'ıma. Daima gurur duydum SİVAS'lı olmamla. Hasret çeksemde daima SİVAS'a SİVASSPOR'uma Kendi kendime diyordum bir gün bu hasret bitecek diye. Hasret kalanlar , özlem duyanlara, gurbetlik çekenlere, Bütün insanlığa şu ARŞ-I aleme birlik ve beraberlik içinde bütün düşmanlara inat bu yeryüzünde... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:40. |