![]() |
-->: GB.OFTAŞ:0 SİVASSPOR:1
[QUOTE=yigiter187;320371][B]ilk yarıdaki maçta gerçekten çok zorlanmıştık...heyecandan maçın büyük kısmına bakamamıştım bile...
ama içimden bir his bu sefer kolay olacak diyor..[/B][/QUOTE] hislerimin beni yanıltmamiş olması çok güzel :D |
--->: GB.OFTAŞ:0 SİVASSPOR:1
Sivas spor yendi tebrik ediyorum Bazılarına balon olmadığını ikinci defa ispat etti
|
bende anlamiyorum bizim transferler neden oynamiyor
diallo-gurbanov-yeni gelen olivere-oynamiyacaklardi niye aldik yabanci dedigin direk oynamali |
[B]Yakşır sana helal sivas inadına 58[/B]
|
SİVAS YIKILMAZ!DESTEĞE DEVAM DAHA HİC BİŞEY BİTMEDİ!
|
SİVASIMZI HAFTA BAŞINDAN BERİ YERDEN YERE VURANLARA ÇOK GÜZEL BİR CEVAP VERİLDİ. BU TAKIM ÖYLE KOLAY KOLAY DİZE GELMEZ YIKLMAZ.
ALDIĞIMIZ BU GALİBİYET BİZİM NE KADAR İNANÇLI OLDUĞUMUZU GÖSTERMİŞTİR. |
hellal sivasspor be vallaha göğsümüzü bi daha kabarttın sende olmasan ne yaparız. hadi arkadaşlar rize maçında trübünleri full dolduralım bu maçtanda 3 puan alıp uefa yı garantiliyelim
|
[B]Uzun Bir Aradan Sonra Sivasspor 3 Puanı Almanın Tadını,Keyfini Çıkarıyorduk.Gerçekten Futbolcularımızın Üzerinde Çok Büyük Etki Ve Psikolojik Baskı Vardı.Oftaşsporu Yenerek Bu Baskı Üzerimizden Kalktı.Sivasspor Yönetimine,Bülent Hocamıza,Futbolcularımıza Gerçekten Çok Minnettarız Teşekkürler.[/B]
|
Siz var ya siz herşeyi hakediyorsunuz. Helal olsun size.
|
OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY GAZANDIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:56. |