![]() |
--->: ÜNİVERSİTELİLER
bu arada bana [email]drsurgeon58@hotmail.com[/email] dan ulaşabilirsiniz.
|
-->: ÜNİVERSİTELİLER
slm gardaş bende ankara üniversitesi ppsikolojik danışmanlık ve rehberlik 1.sınıftayım varsa ankarada olan tanışalımm:confused::confused:;)
|
-->: --->: ÜNİVERSİTELİLER
[QUOTE=fatihada58;269780]eskişehirde okuyan yada yeni kazanan arkadaşlara sesleniyorum.her neye ihtiyacınız olursa yardıma hazırım.bu arada ben osmangazi üniv. tıp 6. sınıf öğrencisiyim tabi 6 ay sonra bitiyo:) neyse gardaşlar üniv. okuyan yada okumak isteyen bütün hemşehrilerime Allah zihin açıklığı versin. kendinize iyi bakın iyi geceler.[/QUOTE]
bende ogüdeyim bilgisayar muh. 1.sınıf |
ben kocaeli üniversitesi elektronik öğretmenliği 3. sınıfta okuyorum bana yakın olanlarla tanışmak isterim gebzede kalıyorum memleketimi seviyorum....
|
merhaba arkadaslar bende eskısehır anadolu unıversıtesınde işletme 1isınıfta okuyorum ama acık ogretım degıl merak etmeyın sivaslıyız sonucta... eger varsa yazısallım goruselım
|
-->: ÜNİVERSİTELİLER
erzurum atatürk üniversitesi ingilizce öğretmenliği son sınıftayım..nasipse sivas hasretim bu yıl bitecek..seneye ilk işim kombine almak olacak nasipse..
|
BENDE MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİSİYİMM MARMARALI ARKADAŞLARLA TANIŞMAK İSTERİM
|
[B]merhaba arkadaslar
bende bolu abant izzet baysal üniv. iktisat 3.sınıf boluda okuyan arkadaslar tanısalım...[/B] |
istanbul üniversitesinde okuyanlar varsa eklesinler tanışalım [email]tolga6645@hotmail.com[/email]
|
istanbul da okuyan arkadaşlar nerdesiniz... marmara üniversitesi. iletişim fak.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:22. |