![]() |
--->: Hangi Üyenin Üye Resmi ve Signatür Resmi Güz
bence benim:):):):):):):):):):):)
|
--->: -->: --->: Hangi Üyenin Üye Resmi ve Signatü
[QUOTE=sivaslı-elif;381333][CENTER][COLOR="RoyalBlue"][B]yaniiiiiiiiiii???????herşey ortada derken???:):D[/B][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
arkadaşlar yarışma sona ermiştir en güzel resim elifindir kendisine başarılar dileriz amaç yarışmaktı kazanamadık sağlık olsun:) |
[QUOTE=davulcu;381349]arkadaşlar yarışma sona ermiştir en güzel resim elifindir kendisine başarılar dileriz amaç yarışmaktı kazanamadık sağlık olsun:)[/QUOTE]
[B][COLOR="RoyalBlue"]TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMM[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"][CENTER]TEK LİDER TEK ŞAMPİYON!!!!!!!![/CENTER][/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaslı-elif;381373][B][COLOR="RoyalBlue"]TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMM[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"][CENTER]TEK LİDER TEK ŞAMPİYON!!!!!!!![/CENTER][/COLOR][/B][/QUOTE] rica edrim elif bacım saol başarılar dilerim ama bidaki yarışmayı inşallah ben kazanırım:) |
[QUOTE=davulcu;381377]rica edrim elif bacım saol
başarılar dilerim ama bidaki yarışmayı inşallah ben kazanırım:)[/QUOTE] [B][CENTER][COLOR="RoyalBlue"]İNŞALLAH DARISI BAŞINA :) GÜZEL BİRŞEYY:)[/COLOR][/CENTER][/B] |
[QUOTE=sivaslı-elif;381378][B][CENTER][COLOR="RoyalBlue"]İNŞALLAH DARISI BAŞINA :) GÜZEL BİRŞEYY:)[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]
Elifin resminden ziyade signatürü çok hoş ve güzel |
bence herkesin resmi kendine güzel benimkide bana güzel
|
-->: Hangi Üyenin Üye Resmi ve Signatür Resmi Güze
Benim üye resmim hepinizinkini sollar kabul edin:)
|
Herkesin resmi güzel arkadaşlar katılım için teşekkürler herkese yorum ve ilginiz için
|
benm ki de ii gbi duruor kafa sivasspor atkısı eşarp gbi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:20. |