![]() |
--->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?
[QUOTE=burakkova;397217]tamam gardaşlar ben varım.. ama ben denizlideyim.. siteyle ilgilenebilirim.. tasarım domain host.. hepsini ben de halledebilirim..[/QUOTE]
Hay ALLAH razı olsun senden yeğenim. Dilimizde tüy bitti bu işler sadece buraya yazmayla olmuyor,icraat lazım diye. Sen bu işi hallet gerisi çorap söküğü gibi gelir. NOT : Bu başlıkta yardım edecem diyen yeğenlerim gardaşlarım,neden listeye isminizi yazmıyorsunuz merak ettim. |
Arkadaşlar site işini bir reklam şirketine anlattım.Onların sponsorluğunda kaliteli bir site açabiliriz.
Onlardan haber bekliyorum. |
[B]cok iyi yapmıssın patron bak o sekilde cok daha iyi olur olmadı artık kendi imkanımızla yaparız sorun degil :D
hersey sivasspor için diye bi konu actım site ismini ve organizasyonlara yardım edecek arkadaslar oraya yazsın[/B] |
tamam gardaş muhteşem olur. ne bu reklam şirketi açık açık paylaşalım ki, katkımız olsun..
|
[QUOTE=pala_ökkeş;397233]Hay ALLAH razı olsun senden yeğenim.
Dilimizde tüy bitti bu işler sadece buraya yazmayla olmuyor,icraat lazım diye. Sen bu işi hallet gerisi çorap söküğü gibi gelir. NOT : Bu başlıkta yardım edecem diyen yeğenlerim gardaşlarım,neden listeye isminizi yazmıyorsunuz merak ettim.[/QUOTE] sağolasın emmi.. gençlik ölmedi halledecez inşallah.. |
[QUOTE=PATRON;397246]Arkadaşlar site işini bir reklam şirketine anlattım.Onların sponsorluğunda kaliteli bir site açabiliriz.
Onlardan haber bekliyorum.[/QUOTE] gardaş benim msn [email]sburakkova@hotmail.com[/email] eklesene ordan konuşalım bi senle.. |
şuan messengera giremiyorum.İşteyim.akşama konuşuruz @burakkova
|
[QUOTE=PATRON;397253]şuan messengera giremiyorum.İşteyim.akşama konuşuruz @burakkova[/QUOTE]
tamam akşam görüşelim.. taşın altına biz elimizi koyalım.. |
Evet arkadaşlar Reklam Şirketinden Haber geldi.Bize site yapımında sponsor olacaklar.Yalnız konunun ve kampanyanın detayları hakkında şirketi bilgilendirmemiz gerekiyor.
Şimdi bu konu hakkındaki görüşlerinizi alalım.Nasıl Bir Site olsun.İçerisinde neleri barındırsın.Sitenin ismi ne olsun. Ayrıca siteye Sivasspor'a yardım eden kuruluşlarında bannerlerini koyabiliriz. Bu konuyu sonuçlandırdığımızda ilk somut adımı atıp siteyi tamamlayacaz.Daha sorada belirlenen hesaba yardımları başlatacağız. |
usta şimdi bu reklam şirketi bize nasıl yardımcı olacak. şirketi ismini verir misin.. sponsor nasıl olacak.. biraz daha ayrıntılı anlatırsan daha iyi olur..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:31. |