SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Trabzonspordan Şok Açıklama (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24807)

LosTie58 13.04.2009 20:16

Cevap: Trabzonspordan Şok Açıklama

Ya arkadaşlar kendi sitelerinde sivasta trabzon korkusu diye başlık açanların ödleri öyle bir patlıyorki Sivas maçından yalan haber bile yayıyorlar işte :D Trabzon ömrü hayatında ne zaman yenmiş ki bizi 4 Eylülde yensin gömecez onları 4 eylüle evelallah :D

ready 13.04.2009 20:16

[B]ben hiç kimseden duymadım ki trabzonsporu seven bir çok şehrin insanı artık nefret eder hale geldi bu hamsi kafalılardan[/B]

LosTie58 13.04.2009 20:18

[QUOTE=zafer61;502263]trabzonspordan kim ist takimlarina destek veriyosa bilki o trabzonsporlu degildir.trabzon bi anadolu klubudur ve hakiki trabzonsporlular kendi takimlari basarisizsa ki bu olabilir yine anadoludan yani sivas gibi formda iyi oynayan takimlari destekler bugun siz iyisiniz sizin sampiyonlugunuzu isterler yarin kayseri iyi olsun kayseriyi desdekliycem.o ist takimlarina destek verenler kendi özlerini inkar ediyorlar[/QUOTE]

Emin misin böyle olduğuna ben nette ne zaman baksam trabzonlular bjk olsun gs olsun fb olsun Sivas olmasın diyorlar,kendi sitenizde bunu kolayca görebilirsin.

zafer61 13.04.2009 20:18

al iste burda sirf laf soylemek icin bile insanlara ermeni asillilar bile diycek duruma gelmis insanciklar var.iyi niyetli o kadar insanlarin nefretlerini kazanmakmi amac bilmiyorum

sivasli215 13.04.2009 20:20

[QUOTE=LosTie58;502261]İnan ben biliyorum Anadolu şehrinin çoğu nefret ediyor bunlardan,çünkü öyle antipatikler ki mesela Antep trabzonla alakası olmayan bi maçta devrearasında boşuna dalgaya kolbastı çalmıyor :D[/QUOTE]

[B]benim gibi anadolu dayanışmasını her zaman destekleyen binlerce insanı da soğuttular kendilerinden!
96da şampiyonluğu fenere kaptırdıkları kendi sahalarındaki fener maçında azınlıkta olsak trabzonu ne desteklemiştik!!! hele ilk yarı 1-0 önde olunca sanki şampiyon olmuşuz gibi sevinmiştim
ama şimdi devir değişti,ve trabzonluların yaptıklarına bakın?
yazık ya,anadoludan şampiyonluğa oynayan bir takım kimbilir kaç sene sonra gelir bi daha...[/B]

Del Piero 13.04.2009 20:21

[B]yaaa arkadaşlar bunlar geçen senede sivası kuşatmaya geliyorlardı maçın 70. dakikasında stadyumdan kaçtılar :D :D

Allah aşk-ı na bu trabzonu bırakalım muhatap olmayalım konya maçına odaklanalım lütfen arkadaşlar.[/B]

Yiğiter 13.04.2009 20:23

Antep'te kolbastı çaldıracak kadar kendinden nefret ettiren bir takım,Sivas'ın antipatikliğinden söz etmemeli!

sivasli215 13.04.2009 20:23

[QUOTE=yigido12;502262]sivasli215 sen benım buyugumsun bende sivaslıyım bu trabzonlulan sıtelerınde bıze ne varsa sayıyorlar kendılerı laz olduklarını unuttu galıba ermenı asıllılar[/QUOTE]

[B]biliyorum ve istanbulu desteklediklerine şahit oluyorum kardeşim.

7 hafta sonra şampiyonluğumuza TEK ÜZÜLEN ts taraftarı olacak anlaşılan...[/B]

LosTie58 13.04.2009 20:24

[QUOTE=FatihCan;502269][B]yaaa arkadaşlar bunlar geçen senede sivası kuşatmaya geliyorlardı maçın 70. dakikasında stadyumdan kaçtılar :D :D

Allah aşk-ı na bu trabzonu bırakalım muhatap olmayalım konya maçına odaklanalım lütfen arkadaşlar.[/B][/QUOTE]

Bencede ya Konya Trabzon'dan daha ciddi bir rakip :D

zafer61 13.04.2009 20:24

[QUOTE=sivasli215;502268][B]benim gibi anadolu dayanışmasını her zaman destekleyen binlerce insanı da soğuttular kendilerinden!
96da şampiyonluğu fenere kaptırdıkları kendi sahalarındaki fener maçında azınlıkta olsak trabzonu ne desteklemiştik!!! hele ilk yarı 1-0 önde olunca sanki şampiyon olmuşuz gibi sevinmiştim
ama şimdi devir değişti,ve trabzonluların yaptıklarına bakın?
yazık ya,anadoludan şampiyonluğa oynayan bir takım kimbilir kaç sene sonra gelir bi daha...[/B][/QUOTE]

kardes bilmiyorum neden boyle dusunuyosun ama yanlissin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:26.