SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sampiyonlar Ligi Rakiplerimiz!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25757)

bgürsoy 06.06.2009 00:40

Cevap: Sampiyonlar Ligi Rakiplerimiz!!

gelsin yaa gelsin ne olacak yiğidom onlara da gücünü gösterir..takımımızın yüreği var yürekle savaşıyoruz parayla değil.. o yüzden korkmuyorum kim gelirse gelsin...7 yeriz 9 yeriz ama 8 yemeyiz :D

aslanefe58 06.06.2009 02:31

arkadaşlar üzülerek yazıyorum ama gerçekleri görmek gerek. bülent uygun olduğu sürece avrupa da hiç bi başarımız olamaz. geçen yıl büyük maçları kaybederek şampiyonluğu veren bu yıl en kolay fikstürle son beş maçının üçünü kaybetme başarısını gösteren hocamız kritik ve zor anları geçemediğini ispatlamıştır. şimdi biliyorum çok büyük görünüyor. ancak hiç bir maddi sıkıntısı olmayan bu klubü yaratan büyük başkan aslında başarının mimarı. sivassporumuz bu hocayla maalesef bu yıl ligde de orta sıralara oynayacaktır. inşallah en parlak göründüğü zamanlarda mehmet yıldız gitsin diyip haklı çıktığımız gibi bu sefer de haklı çıkmayız. sivasım başarılı olsunda biz her lafımızdan utanalım. ancak futbolu bilen herkesin bildiği gibi bülent uygun bitmeye ve sivası bitirmeye doğru gitmektedir..çok üzgünüm...

serhatcan 06.06.2009 02:40

[QUOTE=EMRE_YÜKSEL;526036][B][COLOR="Red"]CHELSİ - REAL MADRİD - İNTER MİLAN - BUNLARI İSTİYORUM[/COLOR][/B][/QUOTE]

8 yada 10 yemek için mi.bu oyunla ve bülent uygunkla , milandan-realmadridden 4 den az ye valla kurban keserim

serhatcan 06.06.2009 02:58

[QUOTE=aslanefe58;526129]arkadaşlar üzülerek yazıyorum ama gerçekleri görmek gerek. bülent uygun olduğu sürece avrupa da hiç bi başarımız olamaz. geçen yıl büyük maçları kaybederek şampiyonluğu veren bu yıl en kolay fikstürle son beş maçının üçünü kaybetme başarısını gösteren hocamız kritik ve zor anları geçemediğini ispatlamıştır. şimdi biliyorum çok büyük görünüyor. ancak hiç bir maddi sıkıntısı olmayan bu klubü yaratan büyük başkan aslında başarının mimarı. sivassporumuz bu hocayla maalesef bu yıl ligde de orta sıralara oynayacaktır. inşallah en parlak göründüğü zamanlarda mehmet yıldız gitsin diyip haklı çıktığımız gibi bu sefer de haklı çıkmayız. sivasım başarılı olsunda biz her lafımızdan utanalım. ancak futbolu bilen herkesin bildiği gibi bülent uygun bitmeye ve sivası bitirmeye doğru gitmektedir..çok üzgünüm...[/QUOTE]

süper bir yorum.... süper bir tesbittt. evett bülent uygun sivassporu bitirecektir,futbol adına hiçbirşey oynamıyor divasspor.

EMRE_YÜKSEL 06.06.2009 09:49

[QUOTE=aslanefe58;526129]arkadaşlar üzülerek yazıyorum ama gerçekleri görmek gerek. bülent uygun olduğu sürece avrupa da hiç bi başarımız olamaz. geçen yıl büyük maçları kaybederek şampiyonluğu veren bu yıl en kolay fikstürle son beş maçının üçünü kaybetme başarısını gösteren hocamız kritik ve zor anları geçemediğini ispatlamıştır. şimdi biliyorum çok büyük görünüyor. ancak hiç bir maddi sıkıntısı olmayan bu klubü yaratan büyük başkan aslında başarının mimarı. sivassporumuz bu hocayla maalesef bu yıl ligde de orta sıralara oynayacaktır. inşallah en parlak göründüğü zamanlarda mehmet yıldız gitsin diyip haklı çıktığımız gibi bu sefer de haklı çıkmayız. sivasım başarılı olsunda biz her lafımızdan utanalım. ancak futbolu bilen herkesin bildiği gibi bülent uygun bitmeye ve sivası bitirmeye doğru gitmektedir..çok üzgünüm...[/QUOTE]

[COLOR="Navy"][B]EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER BÜLENT HOCA BU TAKIMI ŞAMPİYONLAR LİGİ ELEMLERİNE GÖTÜREN HOCA VE BENCEDE ÇOK ÇOK BAŞARILI BEN YETİŞENE KADAR O HOCA OLARAK KALSIN [/B][/COLOR]:)

EMRE_YÜKSEL 06.06.2009 09:51

[QUOTE=serhatcan;526130]8 yada 10 yemek için mi.bu oyunla ve bülent uygunkla , milandan-realmadridden 4 den az ye valla kurban keserim[/QUOTE]

[B][COLOR="DarkRed"]8 i Liverpool atar [/COLOR][COLOR="Navy"]7 i Sigma[/COLOR] [COLOR="DarkGreen"]5 i Werder Bremen atar[/COLOR] :D[/B]

EMRE_YÜKSEL 06.06.2009 09:52

[QUOTE=58zarali;526103]yavaş gel emre ilk başta o dediklerin baş ağrısı yapar[/QUOTE]

[B][COLOR="Navy"]Baştan ağrısınki sonunda çözüm bulalım Yusuf abi[/COLOR][/B]

Buraq58 06.06.2009 10:14

[FONT="Century Gothic"]ßhenc3 en iyisi anderLech çünkü
koLay Rakip ;)[/FONT]

buraks58 06.06.2009 10:50

kardeş ne diyon sen ya.bu hocanın yaptıklarını nasıl görmezden gelirsin anlamıyorum.bu takımı zirveye taşıyan avrupaya götüren bu hocadır.onunda hataları olmuştur ancak bunlar olmazsa nasıl tecrübe kazanacak.dikkat edersen 2 sezon önce 4 büyük diye tabir edilen takımlarla oynadığımız 8 maçta 6 puan(1 galibiyet 3 beraberlik 4 mağlubiyetle)alırken bu yıl 12 puan(3 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet)aldık.hatalardan ders çıkararak sivassporumuz büyümeye devam ediyor bülent hocamıza haksızlık etmiyelim.

BozokluReis58 06.06.2009 11:36

[B]Kesinlikle cok zor olcak ve bu dönem'de Sehmuz'la bu Maclara cikamayiz. Yönetimden istegimiz en kisa zaman'da Bilica giderse, iyi bir Libero yanina iyi bir Defans oyuncusu, Orta saha'da mesela bir Yildiray ve iyi bir Kanat oyuncusu, Forvet'de Namouchi Transfer'i dogruysa bir sIkIntimiz yok. Kamanan ve Namouchi derim. Artik Sivasspor olarak mücizeler yasadik yine yasiyacagiz insallah[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:53.