![]() |
Cevap: Sivaslıymış (?)
anlamsız bır konu olmus gıden gıder kalan saglar bızımdır...zaten ne oldugunu sıvas maclarında gosterdıgı cırkeflıklerle gosterıyordu.her tartısmalı yerden o cıkıyordu..
zamanında resmı sıtesınde mod luk da yapdım ama gordum ne oldugunu bıraktım o zaman gormusdum ne oldugunu |
Cevap: BÖYLE SİVASLILIK OLMAZ OLSUN
iki kisi küfür etdi diye insan dogdugu büyüdügü yerden vaz gecermi ??? nr degistirmekle sivasa hakaret etmis bulunuyor bence..
|
KENDİSİ BİLİR ÇOKTA TIN YANİ ONA ÇARŞICILAR ÇOKKKKKK KÜFÜR ETTİ ÖYLEYSE ORDA NEDEN OYNUYOR.O ŞAHIZ GERÇEK SİVASLI DEGİLMİŞ BAKSANA KALDIKİ ONA KÜFÜR EDENLER NEDEN ETTİ DİYE DÜŞÜNSE SORUN ZATEN ÇIKAR ORTAYA.KÜFÜRE TAMAMEN KARŞIYIM ANCAK ODA HAKETTİGİ İÇİN KÜFÜRÜ YEDİ.58 AGIR FORMADIR HER KALEKTER ONU TAŞIYAMAZ.----TAVŞAN DAGA KÜSMÜŞ DAG HİÇ DUYMAMIŞ.----
|
Yatırım filan istemiyoruz .Zaten bu arkadaşların bir de internet cafesi var istasyon caddesinde karakolun yanında.bir daha oraya adım atarsam onun gibi oluyum.
|
[B]Çevir kazı yanmasın yatırım yapacakmış ha sırtında 58 numara varken yatırım yapamıyormusun !!![/B]
|
benim için çoktan hemseriliğimin bitmiş olduğu toramanın 58 nolu formaı çıkarmasından son derece memnunum...lütfen bizim için çok değerli olan o numarayı birdaha sırtına geçirme...bu adam Sivasspor'a gelsin Sivassporun bir maçına bile gitmem...o kadar...
|
bence yerinde bir numara degisikligi oldu....
'58'i giymek yürek ister... |
beyler bu boru değil 58 numara her babayiğidin tasıyabılecegı agırlıkta bı forma degıl ıyıde yapmış zaten paso yedek kalıodu 58 numara yedek kulubesınde oturacak adamın sırtına takacagı numara degıl:))))
|
HERKEZ EMİN OLSUN ODA 5 YIL TAŞIDIĞI FORMA NO SUNU DEĞİŞTİRMEK İSTEMEZDİR AMA NE OLDUNU BİLMİYORUZ . ONA YAKIŞIYODU BU FORMA .. AMA SİVASSPOR HİÇ BİZAMAN ÜZÜLMEZ NİYE ÜZLELİM Kİ ARTIK BÜYÜK KULÜBÜN TARAFTARLARIYIZ BUNLARA ÜZÜLMEMEMİZ LAZIM ..
|
.... bune .. tam artis ya ... git gardas adami bunla neyse
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:52. |