![]() |
[QUOTE=UMTçarşı]fenerASYON feleğini şaşıracak AZİZENİN çenesi kapanacak
Çok konuşanı ALLAH sevmez[/QUOTE] O GADARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR |
[b]Fenerasyon yine yapacağını yaptı...Dakika 90 da fenerbahçe anca herzamanki gibi yine penaltı ile maçı 1-0 aldı...Bu böyle gelmiş böyle devam eder...Ve Aziz YILDIRIM 'ın önünede kimse geçemez...[/b]
|
arkadaslar normal sartlarda belki bi sans verebilirim bize fenere karsi ama görüyorsunuz yani 92 lerde penaltidan gol atiliyor ellen gol atiliyor ....
yani fazla söze gerek yok masa üstünde bu is bitmistir bence macin galibini tahmin etmek zor degil |
fenerbahceye 2:1 az en az 3:1 yenecezkı sıvas neymıs gorsun.ve onlardan eksık bı kadromuz yok.anelkaysa anderson anelkadan fazlalıgı bıle var adamın fızıgı bırkere bır forvet havası anelka ordek bacaklı bısey :)
SIVASLI DERLER BIZE KIRMIZI PAPUCLU KIZLARLA DISCOLARDA DANS ETMESINI BILEMESEK BILE KARTALLARIN BILE YUVA YAPMA YA KORKTUKLARI YERDE OLUMLE DANS EDERİZ....TOPRAKTAN GELDIK TOPRAGA GIDICEZ SIVASLI DOGDUK SIVASLI OLUCEZ...OLAY BUKADAR ISTE |
amin gardaş...valla şu an o kadar çok sorunum var ki maddi manevi ama pazar günü sivasporumuz bize bir galibiyet yaşatırsa o kadar çok sevinecemki her şeyi unutacam valla...
|
[b]Bugün Sivasta kulağıma kötü fısıltılar gelmeye başladı....Sivasspor Fenerbahçe maçında Fenere karşı ahde vefayı yerine getirecek diye söyleniyor...Ben bunlara inanmak istemiyorum inşallah böyle birşeyde olmaz...Çünkü normal şartlarda biz bu maçı alırız..[/b]
|
bu tip dedikodular hep olur.bunlara inanmayalım, kulak asmayalım artık..yapmayın Allah aşkına artık biz de inanırsak bunlara ya da inanmaya eğilimli olursak ayıp etmiş oluruz...Olmaz öyle şey.Ahde vefa falan yok artık daha neler! Ben inanmıyorum ...Olacağını da düşünmüyorum. Ki daha ligin başı. Hadi sonları olsa...Gerçi hiç olmaz böyle bir şey de......
|
[QUOTE=eren1]O GADARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR[/QUOTE]
arkadaşım gslilerin ne işi var burda ben de onu anlamıyorum. hadi gsyi tutuyon sivaslı olmana rağmen ama gs formasıyla çekilmiş resmini niye koyuyorsun da benim asabımı bozuyorsun. Ayıp senin yaptığın. bu avatarı koymazsan sevinirim.... |
3 KÜÇÜKLER AĞLIYOR.....BUNA SİVASLILAR OLARAK BİZDEMİ KATILCAZ MİLLET BIRAKIN BU FEDERASYON HAKEM AYAĞINI FALAN KORKAK OLMAYIN FENERİ YENCEZZ.KILIF BULMAYA ÇALIŞMAYINN.
|
skor sivassporumuz 2 fb 0
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:29. |