![]() |
[QUOTE=dogukan58]yaw ben anlamıyorum burda bile ikilem var
''bizim dernekten olanlar'' ve ''olmayanlar'' biz ayrı gayrı bir milletmiyiz sayın sivaslı topraklarım[/QUOTE] [COLOR=BLUE]BİZ SANA AYRI BİR MİLLETİZ DEMEDİK..BİZ DERNEK OLARAK BİR İMZA GELİŞTİRDİK..İSTEYEN KULLANIR İSTEYEN KULLANMAZ ...[/COLOR] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Haklısın ama ayrı gayrı yok bunu unutma...Benide İstanbuldaki ve Sivastaki bütün yiğidolar tanır...[/b][/QUOTE]
sen benide tanıyorsun hatta trabzon macında orta katta seni tutanda bendim sende bunu unutma:)) |
[COLOR="Black"][B]İşte benim oyumda bu:[/B][/COLOR]
|
[B]"Az daha çoktur" diye bir sözden yola çıkarak bende imza atmadım :)
herşeyi daha geniş anlatıyor :p[/B] |
[COLOR="Red"][B]HER İNSAN ÖLECEK YAŞTADIR [/B][/COLOR]
YOK ARKADAŞ BU İMZADAN GÜZELİ YOK İDDİALIYIM. İTİRAZI OLAN YOKTUR SANIYORUM. |
[B]Bu arada imzam ne zaman eklenmş haberim yok??? evet reşat abi süper bir söz senin imza!!![/B]
|
[COLOR=BLUE]WALLA HERKES KENDİNE GÖRE GÜZEL İMZALAR YAPMIŞ...GÜZEL VE DÜŞÜNDÜRÜCÜ ..[/COLOR]
|
[QUOTE=Gunay][B]"Az daha çoktur" diye bir sözden yola çıkarak bende imza atmadım :)
herşeyi daha geniş anlatıyor :p[/B][/QUOTE] [COLOR="Red"][B][I]aslında hiç bir şey söylememek,bir şeyler söylemekten daha anlamlıdır çoğu zaman.[/I][/B][/COLOR] |
Her insan ölecek yaştadır. doğru söze ne hacet.. insanoglunun başına her an her şey gelebilir
|
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
İCH LİEBE DİCH ( NAZIM GÜLTÜRK) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:35. |