![]() |
Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL
Kalan maclar icin hoca degismek ne derece faydali olur bilinmez(bence olmaz) ama gelecek sezon icin kesinlikle yeni bir td adayi icin yönetim simdiden araysilarina baslamalidir.
|
BEYLER BU HOCANIN EN BÜYÜK KAYIBI TÜRK FUTBOLUNU BİLMYO ANLAMIYOR.BANA GÖRE GİTSE EN UYGUN ADAY BÜLENT UYGUN ABDULLAH AVCI VURAL VURAL TAM ADAMI SIKIYSA OYNASINLAR;)
|
Bu hoca kesinlikle gitmeli arkadaşlar,ben bunu yeni söylemiyorum,üç dört maçını izledim notunu taa o zaman vermiştim,hatta bana tepki verenler olmuştu,bu adam kendi hoca olmadığı gibi aldığı transferler de beş para etmez,Bunları bütün türkiye anladı.Şu an düşecek üç takım ankara,d.bakır ve sivas gözüküyor.Denizli ve manisa kurtarır kendini..
|
[QUOTE=ethembey;616801]nerden getirdiler bu adami anlamadim ya hemen gönderilmeli bu nasil yönetim bir cok oyuncu kadro disi birakilmali[/QUOTE]
fesbuhtan mı googleden mi bulmuş başkan |
wallahida billahida sans ligde kalacagiz 1 ankara 2 denizli 3 diyarbakir yoksa walla diyorum busene ligde dumanimizi cikartirlardi hatta onuda birak 1puan bile alamazdik cok sansliyiz cok allah yuzumuze bakdi halad abell idegil gercide ama allah askina su hocayi gonderin dussede dusmesede teknik heyetsiz olsun bu isler bunasil is yaw allahdan korkar adam 5transfer etti toplasan bi adam etmez bunasil is yonetim desen neses var ne soluk yoksa benmi duymuyorum onuda gectim rezil olduk millete bu takimi bu hale koyani allaha havale ediyorum daha ne soyleyeyim ki .:confused:
|
öncelikle yıllardır antalya da olan her antalyaspor-sivasspor maçlarına giderim ve yeniliriz ancak bu sene stada gitmeyi daha istemedim.bir takım yenilebilir ama futbol oynayarak yenilir,sahada gezinerek değil...
muhsin hocanın bu takıma birşey verdiği ve vereceği yok.gitmesi en mantıklı...ben dahil bu sitedeki herkez bülent uygun un da istifa etmesi gerektiğini defalarca söyledik. Ancak gördük ki takımda birşey yok kim olsa başta buradan fazla bir yerde olamazdık.bu sezon düşmezsek eğer takımın başına rasim kara , mehmet özdilek,mesut bakkal yada samet aybaba gibi futbolu bilen kişileri getirip,yaptığımız hataları bir daha yapmazsak seneye bu zamanlarda küme düşmeye değil avrupa kupasına gitmeyi konuşuruz... |
yönetimsiz ve hocasız takım vah vah
|
[QUOTE=dadaşlar;617498]BEYLER BU HOCANIN EN BÜYÜK KAYIBI TÜRK FUTBOLUNU BİLMYO ANLAMIYOR.BANA GÖRE GİTSE EN UYGUN ADAY BÜLENT UYGUN ABDULLAH AVCI VURAL VURAL TAM ADAMI SIKIYSA OYNASINLAR;)[/QUOTE]
Beyler Bülent'i artık silin, silin, silin. Bülent bitti, Bülent kendisini tüketti. Bakın şu an itibariyle Olay Tv'de ikinci sınıf yorumcularla vıdı vıdı yapıyor! Adamlar konuşuyor, Bülent hala geçen yıllardan kendisini parlatmaya çalışıyor, örnekler çıkarmaya çalışıyor, acıdım, içine düştüğü duruma acıdım! Kendi etti kendi buldu, bizi de kendisiyle birlikte cehennemin dibine soktu! An itibariyle kullandığı bir cümle şöyle başlıyor: ''Ertuğrul hocayla benim başardığımız...'' Rüya bitti Bülentcim uyan artık! |
Eleştirilerimiz haklıdır ve sonuna kadar yapalım. Ben de hoca istifa diyorum. Ancak yapacağımız işlerle takımın kötü gidişine biz de ortak olmayalım. Diyeceğim şu. Taraftar soğukkanlılığını asla kaybetmemeli. Yapıcı olmalı,yıkıcı değil. Galeyana gelmenin değil, sinirlerine hakim olmanın zamanı. Taraftar olarak ne olursa olsun G.Birliği maçında sonuna dek takımımızı desteklemeliyiz.
Ha maçın sonunda 90 dakka bitince beşiktaşlıların vaktiyle yaptığı gibi ' .............. .......... yeeteeer! diye bağırabiliriz. Hem destek hem tepki ve mesaj vermeyi birarada efendice yapabiliriz. Takımımız kötü oynuyor ama hala elde çabalayan futbolcular var: Gençler maçına şöyle çıkalım: Akın, Kadir(Uğur,Abdurrahman),Sedat,Hayrettin, Cihan,Dağaşan,Ferhat(Agbetu),Yunus,Erman(İbrahim Şahin), Mehmet Yıldız,Rahman(Harun) Takım böyle çıkmazsa yazıklar olsun bir kez daha derim. 3-5-2 oynayalım diyorum, seyirci desteğiyle ya herro ya merro diyorum. Ya yenecez ya yenecez. Taraftara iş düşüyor ama yorumlara bakılırsa maraton seyircisi yine ya destek olmayacak ya da hocayla uğraşacak gibi görünüyor. Umarım yanılırım. Ne diyeceksek maç sonlarına saklayalım. Önceliği maçı kazanmaya verelim. Bunu takım için hala çabalayan Hayrettinler,Akınlar,Cihanlar,Mehmetler için yapalım.Onlara destek olalım. Gar tarafında yiğidogençlik,havuz tarafında yeniçeriler,sizlere güveniyorum. Son maçtaki gibi hep destek hep destek diyorum. |
Arkadaslar artik bu sene gecti kümede kalmak icin mücadele edecegiz futbolcular cikip bagzilari adam gibi mücadele ederken bagzilari ruhsuzca dolasacak bizlerde buralarda sac bas yolarak sabir cekecez en azindan iki üc mac daha ala bilsek denizliden birazcik araya aca biliriz yoksa gercekten isimiz zor ankara düstü muhtemelen d bakirda düsmesi gerekiyor prosüdür geregi iki mac tatil olunca küme düsüyor.Muhsin hocanin adindan baska hic birseyini sevmedim bize göre degilsin hocam yolun acik olsun ne olur git.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:35. |