![]() |
Fight club - teşekkül ün sille tokat
Çılgın sekreter jale - na uslu defterdar jale 21 grams - 0.016 okka Million dollar baby - üçyüz akçelik sibyan Godfather-şahbaba Uçakta panik- tayyarede hezeyan Terminatör - deccal Spiderman - haşeret-ül adem. Attack of the clones - taarruzü'l adem-i sahte The empire strikes back - binaenaleyh hücumü'l devlet-i muazzam Sin city- şehr-i kufran Kuzuların sessizliği - sükunet-i cemaat_ul kuzu Zor ölüm - zahmet-ul vefat Çıldırtan kadin - bint-el haram I know what you did last summer - malumat-ı eylem-i nevbahar geçmiş zaman olur ki Titanic - tekne-i devasaiye Pi - rakkam-i tesadufiye Heat - hararet Kill bill - meft-ül bill Fantastic 4 - car-ı harikulade Dört nikah bir cenaze- car izdivaç yek mevta Charlie's angels - tövbe estağfurullah Who's the boss - idare-i muamma Airplane - teyyare Rosemary s baby - veled-i iblis ül gülmeryem Shrek - gulyabani Dark city - şehr-ül zifir |
Kadının evinde cam kırılmıştı camcıyı aradı ve sipariş verdi yarım saat
sonra zil caldi.. Kadın diafondan seslendi : -Kim o? -Camcı bea.. Kadın kapıyı açtı ve camın takılacağı yeri gösterdi beş dakika sonra yine zil caldi.. -Kim o? -Camcı bea.. -Yanlışlık var. Az once bir camcı gelmişti.. -Düştük bea.. |
Temel birgün wolksvogen marka arabasıyla yolda giderken, kırmızı ışıkta duran bir Limuzine arkadan çarpar. Aşağıya inen Temel başlar adama yalvarmaya:
- "Abi yalvarırım beni affet, ben garibanın tekiyim." Bunun üzerine adam Temel'e: - "Tamam seni affettim hadi git." der. Temel arabasına biner ve adam önde Temel arkada yola devam ederler. Kırmızı ışıkta Temel tekrar Limuzine arkadan çarpar ve kafayı camdan uzatarak: - "Benim abi benim!" der. |
-->: SPOR FIKRALARI
( bayanlar bu fıkrayı birinci seçmiş )
Adamin biri kitapçiya gider ve tezgahtara : "Evin reisi erkektir adli kitap var mi?." diye sorar. Tezgahtar cevap verir : "Maalesef beyefendi masal kitabi satmiyoruz." |
[QUOTE=Nilay]( bayanlar bu fıkrayı birinci seçmiş )
Adamin biri kitapçiya gider ve tezgahtara : "Evin reisi erkektir adli kitap var mi?." diye sorar. Tezgahtar cevap verir : "Maalesef beyefendi masal kitabi satmiyoruz."[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B]puhahhahah lafta kalır ama neyse [/B][/CENTER][/FONT]:D :D :D |
Adamin biri kitapçiya gider ve tezgahtara : "Evin reisi erkektir adli kitap var mi?." diye sorar. Tezgahtar cevap verir : "Maalesef beyefendi masal kitabi satmiyoruz."[/QUOTE] [B]Birde bunu, bayanlar arasında yapılan oylamada yılın fıkrası seçmişler:D İlginç bir espri anlayışları varmış demekki katılanların :D :D [/B] |
Adamin biri kitapçiya gider ve tezgahtara : "Evin reisi erkektir adli kitap var mi?." diye sorar. Tezgahtar cevap verir : "Maalesef beyefendi masal kitabi satmiyoruz."[/QUOTE] Bir dag ne kadar yüce olursa olsun bir kenari yol olur, bir yigit ne kadar kahraman olursa olsun sevdigine kul olur :D |
hepside çoook ğüzelmiş
...................... |
adamın biri cimboma gitmiş ben takım tutmak istiyorum bizim takım dolu demiş kanaryaya gitmiş bizim takımda dolu ben ne yaparım şimdi demiş fenerlide ona cizreyi tut silopiyi tut hakkariyi tut demiş
adamda ,fenerliye abi be istanbuldan bir takım olsa iyi olur demiş fenerlide; o zaman bjk yi tut. :) |
İstanbul'da çok ünlü bir berber varmış. Dükkanı ünlülerin uğrak mekanıymış. Bir gün dükkanına ansızın Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Sn. Aziz Yıldırım gelmiş. Tıraş olmuş, parasını ödemek için elini cebine attığında, berber, hiç olur mu, siz koskoca Fenerbahçe başkanısınız, falan demiş para kabul etmemiş. O da çok etkilenmiş, çıkmış gitmiş. Ertesi gün berber, dükkanını açmak için dükkana gittiğinde dükkanın önünde bir çanta bulmuş. Açtığında içinde 50.000 dolar, ayrıca forma, tişört olduğunu görmüş. Çok sevinmiş. Başka bir gün Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören birdenbire gelivermiş. Onu da tıraş etmiş, ondan da para almamış. Ertesi gün dükkanı açarken gördüğü çantada 5.000 dolar, forma, tişört falan filan. Yine sevinmiş, bu da küçük kulüp, imkanı bu kadar, daha az olsa da düşünmesi önemli demiş. Yine bir süre sonra, Galatasaray başkanı Ö. Canaydın gelmiş, onu da güzelce tıraş etmiş, para almamış. O da etkilenmiş, gitmiş. Ertesi gün berber, dükkanının olduğu sokağın köşesini merak ve heyecanla dönmüş. Dükkanın önüne bir bakmış, sarı kırmızı kravatlı bir sürü tip. Beleş tıraşı duyunca bütün Galatasaray yönetimi dükkanın önünde sıraya girmiş!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:03. |