SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Keita'ya meydan dayağı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30412)

by_hunter 21.10.2010 12:25

Cevap: Keita'ya meydan dayağı!

karaktersizler sizi burayı nersi sandınız babanızın çiftliğimi sizde bu takımın malısınız unutmayın sizleri çok deger verdik sahiplendik diye bu denli sivassporumuzu zora sokacak hareketler yapmanız gerekmezdi tepeye çıkmak zordur inmekse bir tekmeye bakar çıkarken yanınızda olan bu taraftar tekme atmasınıda bilir....

burakkova 21.10.2010 13:03

başkan çek şunları soyunma odasına.. bas 2 tane tokat.. sana da 4 kişi dalamazlar heralde.. sen adam edersin bunları..

jamesbond58 21.10.2010 13:31

acaba nasıl güçleri yetti mi acaba... çok üzüldüm kırıldım... ayıp yazıklar olsun size... ne kadar haklıda olsanız bir futbolcuyu dört kişi evirip çevirip dövmek delikanlılığa sığar mı... boyunuzdan utanın ... terbiyesizler...:mad::mad:mad:

effenberg 21.10.2010 14:09

Medya da okudum kanim dondu bir Sivasli(Sivassporlu) olarak insallah gercek degildir dedim ama sanirsam aci bir gercek cünkü daha detayli aciklama yapilmadigina göre.......
Bir kac yerli futbolcu bir olup yabanci bir futbolcu dövmek veya tesebüs etmek cok kötü bir sey takim ve Sehir adina..

KaanK 21.10.2010 14:35

[B]Rezalet tek kelimeyle ... Ama daha vahim de bir durum var..Fikret ünsal beyefendi çıkmış bir de diyor ki " mehmet yıldız her an affedilebilir keita ile aynı kefeye koyamayız onun yeri bizde çok farklı"
Tövbe estafrullah ya böyle bir yönetim anlayışı böyle bir yönetim mantalitesi olabilir mi soruyorum . Tamam mehmet in yeri ayrı olabilir tartışılır sonuna kadar ama sen bir yönetici olarak basına böyle açık açık kavga olayının mağduru olarak görünen bir adamı tamamen fazlasıyla demoralize edecek açıklamayı nasıl yaparsın ?? Bir an kendimi keita nın yerine koydum da açık söyleyim ben olsam içimden gelerek futbol falan oynamam basar giderim böyle çifte standardın olduğu yerde.Futbolcunun yeri ayrıysa sen onu dört duvar arasında açıkla hatta keitanın bile haberi olmasın gerekirse. Bu kulüp kimsenin babasının malı değil.. Böyle bir saçmalık böyle bir başıboşluk olamaz arkadaşlar ..Yeter demenin vakti geldi birileri çıksın artık ortaya ve insiyatif alsın yeter artık lütfen[/B]

Holigann 21.10.2010 15:14

[QUOTE=KaanK;661636][B]Rezalet tek kelimeyle ... [I]Ama daha vahim de bir durum var..Fikret ünsal beyefendi çıkmış bir de diyor ki " mehmet yıldız her an affedilebilir keita ile aynı kefeye koyamayız onun yeri bizde çok farklı"[/I]
Tövbe estafrullah ya böyle bir yönetim anlayışı böyle bir yönetim mantalitesi olabilir mi soruyorum . Tamam mehmet in yeri ayrı olabilir tartışılır sonuna kadar ama sen bir yönetici olarak basına böyle açık açık kavga olayının mağduru olarak görünen bir adamı tamamen fazlasıyla demoralize edecek açıklamayı nasıl yaparsın ?? Bir an kendimi keita nın yerine koydum da açık söyleyim ben olsam içimden gelerek futbol falan oynamam basar giderim böyle çifte standardın olduğu yerde.Futbolcunun yeri ayrıysa sen onu dört duvar arasında açıkla hatta keitanın bile haberi olmasın gerekirse. Bu kulüp kimsenin babasının malı değil.. Böyle bir saçmalık böyle bir başıboşluk olamaz arkadaşlar ..Yeter demenin vakti geldi birileri çıksın artık ortaya ve insiyatif alsın yeter artık lütfen[/B][/QUOTE]

İşte bu kabul edilemez vahim bir açıklamadır.Taraftarın 4 oyuncuyu silip de Keita'yı sahiplenmesi de nankörlük değil aksine basın sözcümüz ve benzerı dusunen kafalara verılmıs bır dersdır!!!

redbull58 21.10.2010 16:24

[QUOTE=KaanK;661636][B]Rezalet tek kelimeyle ... Ama daha vahim de bir durum var..Fikret ünsal beyefendi çıkmış bir de diyor ki " mehmet yıldız her an affedilebilir keita ile aynı kefeye koyamayız onun yeri bizde çok farklı"
Tövbe estafrullah ya böyle bir yönetim anlayışı böyle bir yönetim mantalitesi olabilir mi soruyorum . Tamam mehmet in yeri ayrı olabilir tartışılır sonuna kadar ama sen bir yönetici olarak basına böyle açık açık kavga olayının mağduru olarak görünen bir adamı tamamen fazlasıyla demoralize edecek açıklamayı nasıl yaparsın ?? Bir an kendimi keita nın yerine koydum da açık söyleyim ben olsam içimden gelerek futbol falan oynamam basar giderim böyle çifte standardın olduğu yerde.Futbolcunun yeri ayrıysa sen onu dört duvar arasında açıkla hatta keitanın bile haberi olmasın gerekirse. Bu kulüp kimsenin babasının malı değil.. Böyle bir saçmalık böyle bir başıboşluk olamaz arkadaşlar ..Yeter demenin vakti geldi birileri çıksın artık ortaya ve insiyatif alsın yeter artık lütfen[/B][/QUOTE]

hELAL gARDAS GÜZEL YAZMISSIN AZINA SAGLIK MEHMET YILDIZ KIM OLUYOR COK BUYUK BIR TERBIYESIZLIK BABANIZIN CIFLIGIMI ULAN SIVASSPOR

yiğidokazım58 21.10.2010 17:56

İyi biz bırakalım futbolu da boks takımı oluşturalım bunlardan!

bulutbey27 21.10.2010 19:59

yaparlar kardeşin uygunu askerleri bunlar her türlü çirkeflik olur bunlarda

TS58 21.10.2010 20:18

Devre arasında acilen MEHMET YILDIZ, SEDAT, ABDURRAHMAN, HAYRETTİN gönderilmelidir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:48.