![]() |
Cevap: Sivas Atom Karınca ile çıkış bekliyor
eski maçlardan ders alınıp ileriye bakmak lazım aynı hatalar tekrar olmamalı hadi bakalım rıza hoca göster kendini
|
Cevap: Yuvana Hoşgeldin Rıza Hoca
[B][CENTER]Memleketimizin İnsanının Kulübümüzün Başında Olması Herkes Kadar Benide Mutlu Etmiştir...
Rıza Hocanın Yanında Sivas'a Emekleri Geçen Bülent Albayrak Hocamızında Teknik Kadroda Bulunmasıda Diğer Bir Faktör... Kötü Bir Dönemden Geçiyoruz, Bu Günlerde Hoş Olmayan Sonuçlar Alabiliriz Ama Şunu Unutmayalım.Bu İnsanlar Bu Takımı Kurmadı.Ona Göre Desteğimizi Verip Çatlak Ses Çıkmadan Devre Arasına Kadar Tam Destekle Alabildiğimiz Puanı Alıp İşimize Bakmalıyız... Velhasıl Site Yönetiminden de Ricam Şu Sivassporun Klavye Teknik Direktörlerinin Dozu Aşan Mesajlarına Müdahele Etmeleridir.Allah Muhafaza Alacağımız Olası Kötü Sonuçlarda Ortaya Düşeceklerdir, Buna İmkan Vermeyelim Tek Yürek Olalım... Rıza Hoca ve Ekibine Sonsuz Başarılar Diliyorum Allah Yar ve Yardımcılar/Yardımcımız Olsun....[/CENTER][/B] |
Rıza Hoca yolun açık olsun. Şans senden yana olsun.
|
ZOR BİR ZAMANDA GELDİ RIZA HOCA. ADAMCAĞIZ NE YAPSINKİ. geldi iki gün sonra bir maç üç gün sonra bir maç oynayacak. ne teknikl verebilir ne taktik. allah yardımcısı olsun işi zor. fayddalı olurmu olur. ama zaman vermek gerek. futbolcunun canını dişine takarak oynaması gerek.
|
[B]Altuntabağımızın çocuğu Memleketine hoşgeldin[/B]
|
rıza hoca inşallah allahın izniyle sivassporu hak ettiği yere getireceğine inanıyorum başarılar diliyorum RIZA HOCAYI TRÜBÜNLERE ÇAĞIRALIM SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNALIM HEP DESTEK TAM DESTEK SİVASI İNŞALLAH HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEK RIZA HOCAYA DESTEK VERELİM ÇÜNKÜ O BİZİM KENDİ EVLADIMIZ BAŞARILAR DİLİYORUM RIZA HOCAYA
|
Takımımızdan uzun vadede yükselen başarı grafiği beklemek için erken olduğunu tecrübe ile sabitledik.. Ancak daha kısa vadeli hedefler uğruna atılan bikaç adımın bizi getirdiği nokta da ortada..
Aklı başında tercihler yapmamızın gerekliliğini zamanı geçmeden anlamış olmamızın bir sonucu olarak algılamak istiyorum Rıza Hoca'nın takımın başına getirilmesini.. Sanki Sivasspor camiasına her anlamda daha yakışır bir seçim oldu Hoca.. İnşallah alınacak bikaç iyi sonuç taraftarımızın ilgisini de takımımıza çekmeyi başaracaktır, hatta bu haftadan itibaren umuduyla..;) |
Hocam tekrar hoş geldin diyor ALLAH'ın izniyle bu günü bizlere bayram olarak kutlat.Şu beşiktaş maçından bizi güldürerek stadtan çıkar.Fakat şunu unutma yensekte yenilsekte berabere kalsakta biz bu yola senle baş koyduk.BAŞARILAR DİLERİM.......
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:04. |