![]() |
Cevap: Michael Eneramo
[QUOTE=DoomsDay58;695178]Peki bu adam beleş penaltıdan gol atıyo diyosun da hiç geçmişine baktın mı adam Tunus liginde 33 maçta 20 gol atmış sence bu gollerin kaç tanesi penaltıdan atılmış olabilir ?[/QUOTE]
ben izledigim kadarini soyledim.gordugum kadariyla penaltidan cok golu var.33 macta 20 gol buyuk basari helal olsun keske bizdede atsa ayakta alkislasak en buyuk istegim bu.beyler sizden ricam yorumu dikkatli okuyun oyle cvp yazin.ben eneramo kotu bi oyuncu demedim kesinlikle,aksine övdüm bakabilirsiniz.ben dedimki penaltiya duskun bi oyuncu ayakta kalmaya calismali bizim hakemler yemiyor dedim ve taraftarin sevgisini kazanmali artik dedim.umarim anlamaniza biraz daha yardimci olabilmisimdir. |
[B]Eneramo çok güçlü fakat çok ağır kalıyor patlayacak ama nezaman ve kime patlayacak..[/B]
|
BU OYUNCU DEYİLMİ BENİM ŞÜPEM VAR GARDAŞ Bİ İNSAN BUKADARMI DÜŞER YAAWW KORKARAK OYNUYOR UYUM SA DİYERLERİ DE OYUNCU ONLARDA YABANCI
|
Marcin Robak Eneramo'dan daha iyi bir Oyuncu. Keske Macin Robaki alsaydik hem Kamil'ede iyi anlasilardi.
|
Eneramo hakkında Tunuslu arkadaşımdan öğrendiğim şey şu:
Eneramo Tunus liginin en çok şampiyon olan takımı "Esperance Sportive de Tunis"de oynuyordu. Bu klübün sahipleri ise Tunus'un yolsuzlukları yüzünden devrilmiş olan lideri Bin Ali'nin eşinin yakın akrabalarıydı. Tunus'lu arkadaşım "Esperance Sportive de Tunis" futbol takımının hakem kayırması ve şike yolu ile çok güçlendiğini ve birçok şampiyonluklar aldığını söyledi. öyle ki 1997'den 2005'e kadar 7 sene peşpeşe şampiyon olmuş bu takım. ligde şike var iddiaları üzerine son 6 senede 3 şampiyonluk alıp arasıra da başka başka takımlara şampiyonluk vermişler. Eneramo Tunus liginden alışkanlık edinmiş olmalı ki o kadar güçlü olmasına rağmen ufak darbelerle kendini yere atıp penaltı bekliyor. Bin Ali'nin şikelerinin Türkiye'de de işe yaracağını sanıyor. Sakın aşağıdaki video'da izleyeceğiniz gibi elle de gol atmaya çalışmasın. Türkiye'de bitirirler adamı.. [url]http://www.youtube.com/watch?v=8dl7a_B0tXQ[/url] |
[QUOTE=kadirakin58;695377]Eneramo hakkında Tunuslu arkadaşımdan öğrendiğim şey şu:
Eneramo Tunus liginin en çok şampiyon olan takımı "Esperance Sportive de Tunis"de oynuyordu. Bu klübün sahipleri ise Tunus'un yolsuzlukları yüzünden devrilmiş olan lideri Bin Ali'nin eşinin yakın akrabalarıydı. Tunus'lu arkadaşım "Esperance Sportive de Tunis" futbol takımının hakem kayırması ve şike yolu ile çok güçlendiğini ve birçok şampiyonluklar aldığını söyledi. öyle ki 1997'den 2005'e kadar 7 sene peşpeşe şampiyon olmuş bu takım. ligde şike var iddiaları üzerine son 6 senede 3 şampiyonluk alıp arasıra da başka başka takımlara şampiyonluk vermişler. Eneramo Tunus liginden alışkanlık edinmiş olmalı ki o kadar güçlü olmasına rağmen ufak darbelerle kendini yere atıp penaltı bekliyor. Bin Ali'nin şikelerinin Türkiye'de de işe yaracağını sanıyor. Sakın aşağıdaki video'da izleyeceğiniz gibi elle de gol atmaya çalışmasın. Türkiye'de bitirirler adamı.. [url]http://www.youtube.com/watch?v=8dl7a_B0tXQ[/url][/QUOTE] Ya bu Eneramoyu ne icin aldilar ya yere düsüp penalti kazandirsin mi diye yoksa elleriyle , koluyla gol atsin mi diye. Yazik yazik para yazik cok yazik ya. |
[QUOTE=yigidoss;692981]Bence boşuna bekliyoruz kilo da verse zaman da geçse kumaş yok adamda. Ben en ufak bir ışık göremedim kendisinde[/QUOTE]
kadir icinde hic guzel seyler dusunmuyen biri idim ben lakin son 3 mactır gozle gorulur elle tutulur bir baska kadir oldu cıktı eneramoda kadir gibi alısıcak ısınıcak takım takım gıbı takım olunca sivası kimse tutamıcak buda bu sezon ligde kalalım ondan sonraki sezon olucak hadi hayırlısı |
bu da zırt çıktı çok yavaş savaşmıyor alann boşaltmıyor
hoş bir gplünü de görmedik yaa :mad: |
lan bi durun daha adam hangi maçta 90 dakka oynadı sanki takım takır takır oynuyoda adamı begenmiyolar hugo almeidadamı kötü oyuncu yapmayın kardeşim mehmet yıldız napıyo peki kaç haftadır onuda söyletin;)
|
arkadaşlar adamın şuçu yok.bu adam fizik olarak hazır değil ikincisi biz bu adamı besleyemiyoruz.adam hava toplarında iyi.kaç defa orta yapıldı sekdirdi.
şu takım olarak kötüyüz.iyi olan nere var?kale mi,defansımız mı?orta sahamız mı?teknikdirektörümüz mü?sadce direniyoruz oyun kuramıyoruz.oyuncuların teknik kapasitesi yeterli değil. teknik kadro bu dama pas çıkaracak mastro cihanı oynatmıyor. kadiri rahatlacak,rakibe tatlı sert giren keita hala yok. o oynatılmayan keita geçen yıl kaç tane asist yaptı rıza hocam bir izlese |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:52. |