SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31343)

HALIL 23.02.2011 22:49

Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum

vallaga popomuzu da yirtsak dinleyen yok malesef

30 bin iyi olurdu;)

herkese sapur supur bize yarabi cok sukur:rolleyes:

eyupkocak 23.02.2011 22:57

Bu stad işi ciddi ye bindi mi ki ben o stadın yapılabileceğine pek ihtimal veremiyorum ama ınş ben yanılırım :(

Dark Force 23.02.2011 23:20

O kapasitede bir stadın yapılması saçmalık ileri düşünülerek sivasspor a kalıcı bir eser yapılması gerek

GuVeN 23.02.2011 23:48

[QUOTE=58MySouL;696294][B]GERCEKCİ OLUN AZ YAAA MEVCUT STADI DOLDURABILIYORMUYUZ DA 25 BİN KİŞİL STADA HAYIR DIEYECEZGIZ ÖNCE MEVCUT STADI DOLDURALIMDA SONRA YENI STADA HAYIR DIYELIM[/B][/QUOTE]

Arkadaşım olaya dar bir pencereden bakıyorsunuz. Stad yapılıyor şakası var mı bunun. Yapılacak olan stad en az 50-60 sene kullanılacak. Şehir nüfusu artacak taraftar bılıncı artacak,halıyle stada gelen sayısıda artacak. Şimdi kalkıp da 25 000 neyımıze yetmıyor dıyen ınsanlara ben anlam veremıyorum. Azıcık ileri görüşlü olmamız gerekmıyor mu? Uluslararası bır karsılasmaya neden Sivasımız ev sahıplıgı yapmasın,neden ulkemız bır organızasyon aldıgında Sıvasda stadyum olarak maç alabılecek kapasıte ve kalıtede olmasın. Kalkıp burada bu stad neyımıze dıyenler burada fıkrını beyan ettıklerını sanmasınlar,takımımıza ve sehrımıze farkında olarak yada olmayarak zarar verıyorsunuz resmen..

migroArmis 23.02.2011 23:52

[QUOTE=GuVeN;696317]Arkadaşım olaya dar bir pencereden bakıyorsunuz. Stad yapılıyor şakası var mı bunun. Yapılacak olan stad en az 50-60 sene kullanılacak. Şehir nüfusu artacak taraftar bılıncı artacak,halıyle stada gelen sayısıda artacak. Şimdi kalkıp da 25 000 neyımıze yetmıyor dıyen ınsanlara ben anlam veremıyorum. Azıcık ileri görüşlü olmamız gerekmıyor mu? Uluslararası bır karsılasmaya neden Sivasımız ev sahıplıgı yapmasın,neden ulkemız bır organızasyon aldıgında Sıvasda stadyum olarak maç alabılecek kapasıte ve kalıtede olmasın. Kalkıp burada bu stad neyımıze dıyenler burada fıkrını beyan ettıklerını sanmasınlar,takımımıza ve sehrımıze farkında olarak yada olmayarak zarar verıyorsunuz resmen..[/QUOTE]

25 bin kişilik stadın Sivasa yettiği doğru...Arkadaşlar şunu ayırt etmekte zorlanıyor Yeni stad sadece doldurulsun diye yapılmaz..Yeni stad vizyonuyla kapasitesiyle ew sahibi olacağı organizasyonlarla içinde bulunduğu kentin reklamını yaparken maddi kazançta sağlayacaktır...

kangal06 24.02.2011 00:09

[QUOTE=muratugur58;696286]beyler hep kuru sıkı atıyorsunuz sivasta olupta şu sitede yazanların kaçının kombinesi var acaba ilk başta onu konuşun muhalefet olsun diye konuşmayın beyler .bu memlekete chp ve mhp hangi çiviyi çaktıda şimdiki iktidarı eleştriyorsunuz bile varsa lütfen yazsında bizde ögrenelim bbp belediyeyi kazandı sivsspora ne gibi bir yardım yaptı köstekten başka şimdi birileri bir yerine kına yakar takım düşerse siz ilk başta bu konuya adepte olun bu takım liğde kalacakmı diye boş boş sallamayın.[/QUOTE]

kimse muhalefet olsun diye stadyum istemiyor arkadaşım burda, sence mantıklı bir şey mi bu ? hem sen bize muhalefet olmayın demeden önce kendin olayı siyasete çekme mhp chp çivi çakmadı diyerek. biz adam gibi ve hakettiğimiz gibi bir stad istiyoruz burda ve sen istemiyorsan sivaslılığından şüphe etmelisin.. ayrıca şu "takım düşüyor siz hala stad konuşuyorsunuz" diyenleri de hiç anlamıyorum, biz takım düşüyor düşecek diye felaket tellallığı yapınca düşmeyecek miyiz? yarın da önüne başka bir bahane çıkar ve bu stad meselesini bir de öyle unutursun, bakarsın elalemin el kadar memleketine modern stad yapılırken biz onlara imreniriz. ligde kalırsak da stad yapılmazsa da sen kına yakarsın artık.. sonra da siyaset yapan biz oluyoruz arkadaş, stadımızı istiyoruz nesi siyaset bunun

astaravisa 24.02.2011 00:24

Tek örnek.
Urfada 30 bin kişilik stat var. Urfaspor [B]2. lig[/B] kırmızı gurupta.

Galatasaray'a bedavadan 5 yıldızlı stat yaparlar..
Trabzona 42 bin kişilik stat , statı geçtim en az onun değerinde (belki daha fazla)
spor kompleksleri. tenis idman sahaları açık kapalı spor salonları vs vs yaparlar.
bizim neyimiz eksik yaa neyimiz??

Çılgın Türk 24.02.2011 00:27

[QUOTE=astaravisa;696328]Tek örnek.
Urfada 30 bin kişilik stat var. Urfaspor [B]2. lig[/B] kırmızı gurupta.

[/QUOTE]

bilip bilmeden yorum yapmayalim
urfa stadinin temeli turgut özal zamaninda atildi ve 17 senede zor bitti.
proje taa o döneme ait oldugu icin stadyumda kosu pisti var.

astaravisa 24.02.2011 00:37

[QUOTE=Çılgın Türk;696329]bilip bilmeden yorum yapmayalim
urfa stadinin temeli turgut özal zamaninda atildi ve 17 senede zor bitti.
proje taa o döneme ait oldugu icin stadyumda kosu pisti var.[/QUOTE]

tamamda bilip bilmemekle ne alakası var onu anlamadım
o statın temelinin çok eskiden atıldığını ve geç tamamlandığını biliyorum.
benim demek istediğimi anlayamamışsınız.
ben diyorum ki taaaaa yıllar önce bile orada 30 bin kişilik stat yapılabiliyor ama şimdi 25 bin kişilik stat bize yeterli görülüyor. buna razımısın yani?

Çılgın Türk 24.02.2011 00:41

[QUOTE=astaravisa;696333]tamamda bilip bilmemekle ne alakası var onu anlamadım
o statın temelinin çok eskiden atıldığını ve geç tamamlandığını biliyorum.
benim demek istediğimi anlayamamışsınız.
ben diyorum ki taaaaa yıllar önce bile orada 30 bin kişilik stat yapılabiliyor ama şimdi 25 bin kişilik stat bize yeterli görülüyor. buna razımısın yani?[/QUOTE]

ben raziyim demedim sadece hatani düzeltmek istedim.
son dönemdeki stat furiyesi ile yapilan bir stat olmadigini söyledim.
bi yerde okumustum o stat o zaman niye yapildigini ama unuttum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:12.