![]() |
Cevap: Sivas'ı Satsan 55 milyon TL Etmez
trabzonlu değil mi??? hamsi işte, ne bekliyorsunuz ki?? Sivas stadı 100 trilyon eder demesini im??
|
9 milyon sivaslidan bu kadarmi cikti arkadaslar trabzonsporu bu adamdan ayri tutalim trabzonsporla ugrasmak bize birsey kazandirmaz aksine kaybettirir bizim komsularimizdan yine cok faydalari oluyor bence mesela kayseri ankara takimlariyla kiyaslayamayiz bile zirveye oynadigimiz zamanlara dikkat ederseniz trabzon spora takilirken rakipler onlar anca bize oynadi rakiplere yattilar asil onlar bizi kioskandi istemedi tamam trabzonlu hamsi kafalilarda yok degil ama trabzonla ugrasmak bize ve sivaspora zara verecektir onun icin bu gibi meselelerde hemen genelleme yapmiyalim ama bu gibi sahislarada meydan vermiyelim hem hani kac kisi olmus daha tepki gosterende yani demek istedigim burda sivasspora zarali olacak adimlar atmiyalim utanmakta var bu isin icinde tipki su aciklamayi yapan adam gibi tabi utanacak adamsa
|
nasil izmir geri alirken yunanlilarin yaptigi gibi bizde yunan bayragini cignememissek simdi sivasli olarakta bize yakisan sekilde genelleme yapmadan yani bir akilli veye delini yaptigini tum halka mal etmeden yapsak hem daha olgun hemde bulent uygun olur:)
|
bende şöyle bir e mail gönderdim "selamunaleyküm hayırlı geceler diliyorum. ben sivaslıyım. sivasımız hakkında şöyle bir söz söylediğinizi duyduk "Sivas'ı Satsan 55 milyon TL Etmez" böyle bir söz söylediğiniz doğrumu lütfen basına çıkıp açıklamada bulunun. eğer gerçekten böyle bir söz söylediyseğiz adam gibi çıkıp biz sivaslılardan özür dileyin. hayırlı geceler."
|
[QUOTE=Kokomo;712300]Karadeniz insanı nedense Sivaslıları ve Sivası sevmez, oralarda 4 yıl yaşadım, iyi bilirim ....
Fakat şu da var ki artık, bizde Karadeniz insanını sevmiyoruz ![/QUOTE] ya arkadas sen ne dedigini bilmiyorsun karadeniz derken ben gurbette yasiyorum hepsinide taniyorum trabzonlular biraz oyle gibi ama karadeniz derken sen kactane sehri kattin arasina ne demek karadenizliyi sevmiyoruz yaa kendinize gelin biz diyoruz trabzon halkini disarda tutalim sen ta butun karadenizi soktu isin icine valla arkadas bu butun turkiye genelinde ayni yoksa bir mersinli adanali veya yozgatli onlardan cok veya az sevmiyor bizi sadece geri kalmis bozlak yazlari kurak kislari soguk olarak biliyorlar hepsi oooo ben burada senin yazdini sozlere katilmadigimi belirtiyor ve karadenizide halkinida hic ayirmadan seviyorum gayserilieride bence maksatimizi asmiyalim hem sivas hemde sivasspor acisindan |
arkadaşlar kendi memleketimizden birini bu ülkenin başına başbakan olarak dikmediğimiz sürece bu sıkıntıları hep yaşayacağız
istanbul belediyesindeyken tayyip erdoğan belediyenin spor sorumlusu yaptığı mehmet atalay bu seçimlerde trabzondan milletvekili adayı oldu yanlız başbakan erdoğanın mehmet bey sen bu seçimler için bekle ben seni federasyon başkanlığına düşünüyorum dediği mehmet atalayın adaylıkdan çekildiğini herkes biliyor cumhurbaşkanlığı söz konusu olduğunda apdüllatif şener olmasın apdullah gül olsun diyenler şimdi bu memleket geri kalıyor yatırım yok sivas sahipsiz demeye kimsenin hakkı yok biz elimizdeki değerlere sahip çıkmazsak aha böyle yaptığımız iş konuşmaktan öteye gitmez birde ne garipdirki burdan bol bol reklamlarını yapan taraftar grupları bize sahip çıkan yok parasız deplasmanlara gidiyoruz diyen taraftar grupları şehirlerine neden sahip çıkmıyor |
[QUOTE=üçyıldız58;712928]...........
birde ne garipdirki burdan bol bol reklamlarını yapan taraftar grupları bize sahip çıkan yok parasız deplasmanlara gidiyoruz diyen taraftar grupları şehirlerine neden sahip çıkmıyor[/QUOTE] evet güzel bir konuya parmak basmışsınız. ses çıkarmamalarının iki ihtimali olabilir: birincisi konunun öneminin farkında değiller. bunu anlayıp, şehir için hayatiyetini kavrayamıyor olabilirler. ikincisi muhtemelen herhangi bir maddi fayda elde edemeyecekleri kanaatindeler, bu yüzden çok da umursamıyorlardır. |
peki sen kaç kuruş edersin bizde sana bi fiyat biçelim ozaman bayraktar efendi
hadi arkadaşlar sizce bu toki başkanı kaç kuruş eder.... bence 3 kuruş etmez.... sizce ?? |
Kurumum Memleket Sivas ve Sivas Olay Gazeteleri adına bilgi amacıyla yazıyorum.
Şuanda kadar haber hakkında herhangi bir yalanlama yada tekzip metni gelmemiştir. Bilgilerinize. Saygılarımla. Suat |
[QUOTE=Battalgazi;713025]Kurumum Memleket Sivas ve Sivas Olay Gazeteleri adına bilgi amacıyla yazıyorum.
Şuanda kadar haber hakkında herhangi bir yalanlama yada tekzip metni gelmemiştir. Bilgilerinize. Saygılarımla. Suat[/QUOTE] sivas'ı adam yerine koymayan, sivas'ı gittikçe küçülten, söz verdiği yatırımları yapmayan, sivas'ı çantada keklik gören, sivas'ı tanımayan adamları sivas'tan vekil gösteren ve buna rağmen utanmadan vekillikte 5-0 yapacağız diyenlere 5'in 1'ini vermek farz oldu. alacaklar 5'in 1'ini..... oturacaklar kıçlarının üstüne!!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:24. |