![]() |
Cevap: Mersin İY 2-0 Sivasspor
buhakem sivasa top oynatmiyor dikkat ettinizmi arkadaslar.yoksa ben taraflimi bakiyorum.
|
Erman aldı eline topu... Sanki bir halt yiyecek...
|
Alın size Rıza hocanızın küme düşmekten kurtardığı Sivasspor... Aldığı yere getirdi takımı. Lütfen burda bırakıp gitsin. Şehirde ve takımda bir heyecan kalmadı...
|
[QUOTE=şamatacılar;831213]Maçtan sonra Rıza çalımbay gorevi bırakmalı veya biraktirilmali !!
Yönetim acil transfer yapmalı . Pedriel Uğur kavuk la yollar ayrılmalı yeni isimler bu bölgelere alınmalı . Takıma takviye şart yoksa sivassporumuz ligden düşer. Ligin en kötü futbolunu oynuyoruz çünkü bana göre.[/QUOTE] *** bence transfere gerek sadece hoca eksikliği vardır takımda. bi tek faslı alınsın yeter.bide uğurun yerine erhana verilsin .son olarakda enaramoda gönderilsin takımda. |
Rıza gitse kimi getireceksiniz diyen yalaka güruh var yaa... 5 tane isim sayarım...
|
[QUOTE=holigan;831225]buhakem sivasa top oynatmiyor dikkat ettinizmi arkadaslar.yoksa ben taraflimi bakiyorum.[/QUOTE]
Sivasspor'a top oynatmayan hakem değil Rıza Çalımbay sayın arkadaşım... |
hakem penalti ile sivassporun direncini tamamen kirdi .kiralik katil bulent sayin bakani tribünde yalakalik yapacak tabi,
|
bunlar futbolcu falan değil..sanki baskı kuruyormuş gibi gözüküyor ama al gülüm var gülüm
|
[QUOTE=holigan;831231]hakem penalti ile sivassporun direncini tamamen kirdi .kiralik katil bulent sayin bakani tribünde yalakalik yapacak tabi,[/QUOTE]
Gardaş, top oynadında ayağınımı tuttu hakem, gol attında vermedimi, penaltı oldu da çalmadı mı? Penaltı pozisyonu penaltı değildi, bir önceki pozisyon penaltıydı... Onun etkisinde çaldı da penaltıyı... Sen mehmet Yıldızın oynadığı topu gördün mü? Kime battı gardaş Mehmet YILDIZ.. |
Para yok diye transfer yapmıyorlar
Borcumuz yok diye kendilerini avutuyorlar!!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:17. |